Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

11-01-25

19:32
Τωρα τα ακουω.
Λοιπον:
-Ευαγγελια..απαισιο...η βλαχοποπ σε ολο της το μεγαλειο..μπλιαχ
-Οδυσσευ...ξεκαθαρα γιουροβιζιονικη συνταγη..λιγο κατι εθνικ εχει που το νοστιμιζει.
-Λαμπρου..ακουσμα που σου θυμιζει 100.000 τραγουδια..εχιε κλεψει απο παντου λεμε
-Ελεβειτορ ...απαισιο..μπλιαχ
-Ο παραδεισος...γουσταρω που ειανι εντελως αντιγιουροβιζιονικο..γλυκο τραγουδακι αλλα μου θυμιζει Μπιγαλη...
-Χαι ροουντ..πιο αμερικανικο πεθαινεις..μπλιαχ
-Πλαυ ιτ...καρακλεμενο ,σιχτιρ
-ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ..ΦΩΝΑΡΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ...ΩΡΑΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ..ΕΘΝΙΚ ΓΙΟΥΡΙΟΒΙΖΙΟΝΙΚΟ...ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ.
-Γη μου..ποντιοι ειναι; Καλο ειναι..αλλα δεν μου αρεσει η φωνη του τραγουδιστη..τουρκιζει.Αν θελω τουρκικα θα ακουσω τα αυθεντικα.Κια θυμιζει και της παπαριζου.Οχι...απατο θα παει με τοσο ανατολιτικο στοιχειο.
Οπως καταλαβατε...ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ δαγκωτο λεμε με ελπιδες για καλη θεση.
ΥΓ Δεν ακουσα κατι σε μεταλ...ελα παναγια μου βαλ..δεν ειναιμεταλ αυτοι που εγραψες.Ουτε καν.
Το ΓΗ μου δεν ειναι καθολου γιουροβιζιονικο και πολλα αλλα..στο αστεροματα ΕΙΝΑΙ.Ειναι ποιοτικο γγιουροβιζιονικο.Οπως ηταν οι ΑΜΠΑ.Και θα το δεις.
Λοιπον:
-Ευαγγελια..απαισιο...η βλαχοποπ σε ολο της το μεγαλειο..μπλιαχ
-Οδυσσευ...ξεκαθαρα γιουροβιζιονικη συνταγη..λιγο κατι εθνικ εχει που το νοστιμιζει.
-Λαμπρου..ακουσμα που σου θυμιζει 100.000 τραγουδια..εχιε κλεψει απο παντου λεμε
-Ελεβειτορ ...απαισιο..μπλιαχ
-Ο παραδεισος...γουσταρω που ειανι εντελως αντιγιουροβιζιονικο..γλυκο τραγουδακι αλλα μου θυμιζει Μπιγαλη...
-Χαι ροουντ..πιο αμερικανικο πεθαινεις..μπλιαχ
-Πλαυ ιτ...καρακλεμενο ,σιχτιρ
-ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ..ΦΩΝΑΡΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ...ΩΡΑΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ..ΕΘΝΙΚ ΓΙΟΥΡΙΟΒΙΖΙΟΝΙΚΟ...ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ.
-Γη μου..ποντιοι ειναι; Καλο ειναι..αλλα δεν μου αρεσει η φωνη του τραγουδιστη..τουρκιζει.Αν θελω τουρκικα θα ακουσω τα αυθεντικα.Κια θυμιζει και της παπαριζου.Οχι...απατο θα παει με τοσο ανατολιτικο στοιχειο.
Οπως καταλαβατε...ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ δαγκωτο λεμε με ελπιδες για καλη θεση.
ΥΓ Δεν ακουσα κατι σε μεταλ...ελα παναγια μου βαλ..δεν ειναιμεταλ αυτοι που εγραψες.Ουτε καν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μια χαρα γιουροβιζιονικο κομματι ειναι Εδω ειχαν βγει οι ντεντ καν ντανς..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ειναι και μη γιουροβιζιονικοι..και πολλοι αλλοι.κατι που παρατηρησα, το αστεροματα η Κλαυδία το ερμηνεύει σε παρόμοια σημεία όπως το Χαράματα, πχ στο ρεφρεν το "τααααα, τα χαράματα", οχι οτι εχει σημασια στην ευρωπη αυτο, δεν ξερουν το "χαραματα".
Παντως εξακολουθω να πιστευω πως παρολο που ειναι τραγουδαρα/φωναρα, δεν ειναι για eurovision δυστυχως
Το ΓΗ μου δεν ειναι καθολου γιουροβιζιονικο και πολλα αλλα..στο αστεροματα ΕΙΝΑΙ.Ειναι ποιοτικο γγιουροβιζιονικο.Οπως ηταν οι ΑΜΠΑ.Και θα το δεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

11-01-25

19:53
Να πούμε επίσης κάτι σημαντικό. Ψηφίζουμε ένα τραγούδι που μας αρέσει και προσφέρει ποιότητα στον διαγωνισμό, η Klavdia τα έχει όλα αυτά και είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει. Αλλά και να μην αρέσει, who gives a fuck?? Εμείς ψηφίζουμε για την χώρα μας και βάση τα δικά μας ακούσματα. Αντικειμενικά η Αστερομάτα είναι το καλύτερο τραγούδι μεταξύ των υποψηφίων.
Είδαμε και την ποιότητα των Ευρωπαίων τα τελευταία χρόνια, που έβγαλε νικήτρια την κότα από το Ισραήλ, ενώ πέρσι έβγαλε 6η την άφωνη σατανίστρια της Ιρλανδίας. Όαση θα είναι η Klavdia μπροστά στο τσίρκο που στέλνουν οι περισσότερες χώρες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

11-01-25

20:00
Αυτο ακριβως.Δεν θα το παμε με τα γουστα της γιουροβιζιον...αλλα με το ποιο τραγουδι θεωρουμε καλυτερο..αλλα εγω σας λεω οτι η ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ ειναι και γιουροβιζιονικο,εχουν βγει και αλλα ποιοτικα τραγουδια στη γιουροβιζιον ενιοτε...εχει αυτο το υφος.Να πούμε επίσης κάτι σημαντικό. Ψηφίζουμε ένα τραγούδι που μας αρέσει και προσφέρει ποιότητα στον διαγωνισμό, η Klavdia τα έχει όλα αυτά και είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει. Αλλά και να μην αρέσει, who gives a fuck?? Εμείς ψηφίζουμε για την χώρα μας και βάση τα δικά μας ακούσματα. Αντικειμενικά η Αστερομάτα είναι το καλύτερο τραγούδι μεταξύ των υποψηφίων.
Είδαμε και την ποιότητα των Ευρωπαίων τα τελευταία χρόνια, που έβγαλε νικήτρια την κότα από το Ισραήλ, ενώ πέρσι έβγαλε 6η την άφωνη σατανίστρια της Ιρλανδίας. Όαση θα είναι η Klavdia μπροστά στο τσίρκο που στέλνουν οι περισσότερες χώρες.
Τελέιωσε.
Αστεροματα ψηφιζουμε και οποιος δεν το ψηφισει θα δει τι τον περιμενει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-01-25

20:05
Φωνάρα η κοπέλα τής Αστερομάτας, ωραίο το τραγούδι, δε λέω, με ρίζες στην παράδοση...Αυτο ακριβως.Δεν θα το παμε με τα γουστα της γιουροβιζιον...αλλα με το ποιο τραγουδι θεωρουμε καλυτερο..αλλα εγω σας λεω οτι η ΑΣΤΕΡΟΜΑΤΑ ειναι και γιουροβιζιονικο,εχουν βγει και αλλα ποιοτικα τραγουδια στη γιουροβιζιον ενιοτε...εχει αυτο το υφος.
Τελέιωσε.
Αστεροματα ψηφιζουμε και οποιος δεν το ψηφισει θα δει τι τον περιμενει.
View attachment 143619
Αλλά...για πανηγύρι στην Ικαρία. Όχι για το διαγωνισμό...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

11-01-25

20:06
Στο μεταξυ..ξερναω με την αντιδραση...ΕΛΕΟΣ
![]()
Τάσος Ξιαρχό: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό του από τον εθνικό τελικό της Eurovision - «Νιώθω πολύ αδικημένος»
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στα social mediawww.protothema.gr
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στα social media
![]()
Ο Τάσος Ξιαρχό ήταν ένας από τους 187 καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Ωστόσο, το τραγούδι του χορευτή και χορογράφου αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό και εκείνος εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσα από Instagram Stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάσος Ξιαρχό υποστήριξε πως νιώθει πολύ αδικημένος και εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι αξίζει. Τόνισε επίσης πως τον πληγώνει που οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου δεν πιστεύουν σε εκείνον και δεν τον υπολογίζουν. Ο χορευτής και χορογράφος μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφραζε τα παράπονό του.
Γιατι;Αλλά...για πανηγύρι στην Ικαρία. Όχι για το διαγωνισμό...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

11-01-25

20:06
Φωνάρα η κοπέλα τής Αστερομάτας, ωραίο το τραγούδι, δε λέω, με ρίζες στην παράδοση...
Γιατι το λες αυτό;; Τι έπρεπε να έχει για να είναι για την Eurovision??
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-01-25

20:08
Δε σου λέω, Πούπη μου, για θα σηκώσουμε πίεση και οι δυο...Γιατι;
Και εγώ δεν το αντέχω...
Ωραίο. Και φωνάρα η κοπέλα, αλλά ως εκεί...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

11-01-25

20:09
Στα πανηγυρια βλαχικα εχουν..Φωνάρα η κοπέλα τής Αστερομάτας, ωραίο το τραγούδι, δε λέω, με ρίζες στην παράδοση...
Το να βαλουμε τραγουδακια πανομοιοτυπα με ξενο στιχο καρακλεμμενα...μας λεει κατι;
ΟΧΙ.
Τι υποννοεις;Οτι ειναι για τα πανηγυρια το τραγουδι..οχι για να καταλαβω δηλαδη τι λες.
Οτι δηλαδη τα τραγουδια της γιουροβιζιον ειναι ανωτερα απο την αστεροματα;Ωραίο. Και φωνάρα η κοπέλα, αλλά ως εκεί...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-01-25

20:11
Δεν είναι ανάγκη να έχει ξένο στίχο. Δεν είπα αυτό...Στα πανηγυρια βλαχικα εχουν..
Το να βαλουμε τραγουδακια πανομοιοτυπα με ξενο στιχο καρακλεμμενα...μας λεει κατι;
ΟΧΙ.
Τι υποννοεις;Οτι ειναι για τα πανηγυρια το τραγουδι..οχι για να καταλαβω δηλαδη τι λες.
Θα το χαρακτήριζα ένα παραδοσιακό τραγούδι. Που δεν "κολλάει" στο διαγωνισμό. Άποψή μου αυτή.
Είπα εγώ κάπου ότι είναι ανώτερα ; Αυτό τί έχει να λέει, άλλωστε ;Οτι δηλαδη τα τραγουδια της γιουροβιζιον ειναι ανωτερα απο την αστεροματα;![]()
![]()
![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

11-01-25

20:20
Παραδοσιακο μη γιουροβιζιονικο ειναι το ΓΗ ΜΟΥ.Θα το χαρακτήριζα ένα παραδοσιακό τραγούδι. Που δεν "κολλάει" στο διαγωνισμό. Άποψή μου αυτή.
Αυτο δεν ειναι παραδοσιακο..εντεχνο ειναι.Βασισμενο σε παραδοσιακα κομματια.Εστω οτι ειναι παραδοσιακο.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;Οποτε διαλλεγουμε τις σαβουρες για να παμε καλα σε θεση; Αντι να διαλλεξουμε κατι καλο και να ειμαστε ωραιοι;
Εχουμε δει παραδοσιακα τραγουδια στην γιουροβιζιον που πηραν πρωτη θεση απο αλλες χωρες.Για θυμησου.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

11-01-25

20:22
ενώ πέρσι έβγαλε 6η την άφωνη σατανίστρια της Ιρλανδίας
ναι πολυ αφωνη.....
μαλλον αλλη φωνη ακουμε
εχει τρομερη φωνη, ακουσε το intimate version του doomsday blue
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

11-01-25

20:24
Διαλέγει ο καθένας ό,τι του αρέσει. Ό,τι θεωρεί πιο κατάλληλο...Παραδοσιακο μη γιοθροβιζιονικο ειναι το ΓΗ ΜΟΥ.
Αυτο δεν ειναι παραδοσιακο..εντεχνο ειναι.Βασισμενο σε παραδοσιακα κομματια.Εστω οτι ειναι παραδοσιακο.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;Οποτε διαλλεγουμε τις σαβουρες για να παμε καλα σε θεση; Αντι να διαλλεξουμε κατι καλο και να ειμαστε ωραιοι;
Δεν μπορείς να με πείσεις, μα ούτε κι εγώ...
Και να ξαναπώ...Το τραγούδι είναι ωραίο. Και η φωνή τής κοπέλας, εξαιρετική. Αλλά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δε μου "κολλάει. Πώς να το κάνουμε...
Στην τελική, την άποψή μου είπα. Και τέλος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

11-01-25

20:26
Με εχεις δει ποτε να τσακωνομαι για θεματα γουστου; Ουτε για πλακα.Λιγο πολυ ξερετε που ανεβαζω πιεση.Σε σοβαρα θεματαΔε σου λέω, Πούπη μου, για θα σηκώσουμε πίεση και οι δυο...
Διαλέγει ο καθένας ό,τι του αρέσει. Ό,τι θεωρεί πιο κατάλληλο...
Δεν μπορείς να με πείσεις, μα ούτε κι εγώ...
Και να ξαναπώ...Το τραγούδι είναι ωραίο. Και η φωνή τής κοπέλας, εξαιρετική. Αλλά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δε μου "κολλάει. Πώς να το κάνουμε...
Στην τελική, την άποψή μου είπα. Και τέλος.
Και καλα κανεις.Να καταλαβω το ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-01-25

20:28
ναι πολυ αφωνη.....
μαλλον αλλη φωνη ακουμε
εχει τρομερη φωνη, ακουσε το intimate version του doomsday blue
Στο τελικό ούρλιαζε η συγκεκριμένη, ούτε δαιμονισμένη να ήταν.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

11-01-25

20:32
@Memetchi περιμένω τη γνώμη σου για τα τραγούδια!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

12-01-25

00:38
Προς το παρών έχω ακούσει μόνο το Βάλε και την Αστερομάτα που από ο,τι καταλαβαίνω από τα σχόλια παίζει να είναι και τα επικρατέστερα@Memetchi περιμένω τη γνώμη σου για τα τραγούδια!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

12-01-25

01:33
Γνώμη για Sirens?Προς το παρών έχω ακούσει μόνο το Βάλε και την Αστερομάτα που από ο,τι καταλαβαίνω από τα σχόλια παίζει να είναι και τα επικρατέστερα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

12-01-25

13:01
Τα άκουσα όλα πιο προσεκτικά
Lost My way , UnHurt Me , Free Love , Elevator , High Road : αρκετά κακά , ούτε τον ημιτελικό δεν θα περνούσαν
Γη μου , Παράδεισος : Καλούτσικα , αλλά για κάτι άλλο . Καμία σχέση με eurovision
Sirens : Καλούτσικο αλλά βαρετό . Θα έφθανε στον τελικό αλλά δεν θα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση
Odyssey , Play it : Καλούτσικα , έχουν στοιχεία που προσωπικά μου αρέσουν . Ειδικά το πρώτο θα πήγαινε αρκετά καλά
Asteromata : Πολύ καλό
Vale : Είναι λίγο τραγούδι beachoμπαρου , καλά θα πήγαινε αλλά κάτι λείπει
Πιστεύω θα νικήσει η κλαυδία αλλά κάτι μου λέει θα είναι ξυλάγγουρο στην σκηνή
Lost My way , UnHurt Me , Free Love , Elevator , High Road : αρκετά κακά , ούτε τον ημιτελικό δεν θα περνούσαν
Γη μου , Παράδεισος : Καλούτσικα , αλλά για κάτι άλλο . Καμία σχέση με eurovision
Sirens : Καλούτσικο αλλά βαρετό . Θα έφθανε στον τελικό αλλά δεν θα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση
Odyssey , Play it : Καλούτσικα , έχουν στοιχεία που προσωπικά μου αρέσουν . Ειδικά το πρώτο θα πήγαινε αρκετά καλά
Asteromata : Πολύ καλό
Vale : Είναι λίγο τραγούδι beachoμπαρου , καλά θα πήγαινε αλλά κάτι λείπει
Πιστεύω θα νικήσει η κλαυδία αλλά κάτι μου λέει θα είναι ξυλάγγουρο στην σκηνή
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

12-01-25

14:27
Της Ουκρανίας πάντως που ήταν τέτοιο στυλ μια χαρά πήγεΆκουσα της Klavdia μιας που το επισημάνατε.
Καλό είναι αλλά θυμίζει πολύ το Όνειρό μου της Τερζή, αν βγει δε θα πάει καθόλου καλά. Έχει αποδειχθεί ότι δεν πάνε καλά τέτοια τραγούδια. Και τι να σου κάνει η σκηνική, αν στην Ευρώπη δεν αρέσουν τέτοια ακούσματα.
θα μου πεις η Ουκρανία είναι Ουκρανία και τη χαϊδεύουμε
Εσύ στα πανηγύρια χορεύεις μοιρολόγια ;Αλλά...για πανηγύρι στην Ικαρία. Όχι για το διαγωνισμό...
Πρέπει να τα τσούζετε!

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

12-01-25

14:33
Τα άκουσα κι εγώ, Αστερομάτα της Klavdia θα ψηφίσω!
Την αμαρτία μου θα την πω, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν οι στίχοι.
Την αμαρτία μου θα την πω, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν οι στίχοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Ilma
- charmander
- AggelikiGr
- Reader
- rafaela11
- Memetchi
- Libertus
- johnsala
- Paragontas7000
- ck_chrysiis
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.