Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-01-25

14:35
Εχουμε και στοιχήματα για τον εθνικό τελικό:
eurovisionworld.com

Odds Ethnikós Telikós 2025
Greece: Who will win Ethnikós Telikós 2025? Bookmakers have predicted Klavdia with best odds
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

12-01-25

15:39
Για την Μικρασια και την προσφυγιά είναιΤα άκουσα κι εγώ, Αστερομάτα της Klavdia θα ψηφίσω!
Την αμαρτία μου θα την πω, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν οι στίχοι.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

12-01-25

15:47
Εμένα το Vále μου θυμίζει πάρα πολύ αυτό:
Η μελωδία μοιάζει πάρα πάρα πολυ
Η μελωδία μοιάζει πάρα πάρα πολυ
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

12-01-25

16:37
Επίσης η Κλαυδία μου θυμίζει τη φωνή της Ανδρομάχης και της Αναστασίας (Anastasia). 

iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 628 μηνύματα.

12-01-25

22:34
Το επίπεδο του εθνικού μας τελικού παραδόξως είναι παραδόξως καλό. Γνώμη μου για τα τραγούδια είναι:
- Lost My Way, Unhurt Me, Free Love, Elevator, High Road: μουσικά "fillers". Δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα.
- Παράδεισος, Γη Μου: Θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ότι λένε οι στοιχηματικες, αλλά σίγουρα δεν είναι τραγούδια για νίκη.
- Play It: Τρομερό, αλλά θα χαθεί
- Sirens: Εκπληκτικό τραγούδι, το μόνο που θα μας έδινε πάρα πολύ καλή θέση στις επιτροπές. Αλλά δεν νικάει με τίποτα στον εθνικό μας τελικό (όπως ούτε η Amanda Tenfjord)
- Vàle: Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες προσπάθειες της Ευαγγελίας, είναι η λιγότερο αντιπροσωπευτική του ρεπερτορίου της. Φανερές επιρροές από Σαττι. Αν νικήσει θα πάει για μια τίμια θέση κοντά στη δεκάδα.
- Αστερτοματα: από τα τραγούδια που δε βρίσκω το overhype του. Επίσης τραγούδι που δεν ταιριάζει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ στο στυλ της Κλαυδιας, και αυτό σίγουρα θα της κοστίσει στη σκηνή. Κατά τ αλλά, συμπαθητικό τραγούδι και η Κλαυδια φωνάρα.
- Odyssey: Το τραγούδι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη σκηνική του παρουσία. Αν την πετύχουν, τότε το τραγούδι πάει για πάρα πολύ ψηλα. Σίγουρα το πιο μοντέρνο τραγούδι του διαγωνισμού
- Lost My Way, Unhurt Me, Free Love, Elevator, High Road: μουσικά "fillers". Δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα.
- Παράδεισος, Γη Μου: Θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ότι λένε οι στοιχηματικες, αλλά σίγουρα δεν είναι τραγούδια για νίκη.
- Play It: Τρομερό, αλλά θα χαθεί
- Sirens: Εκπληκτικό τραγούδι, το μόνο που θα μας έδινε πάρα πολύ καλή θέση στις επιτροπές. Αλλά δεν νικάει με τίποτα στον εθνικό μας τελικό (όπως ούτε η Amanda Tenfjord)
- Vàle: Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες προσπάθειες της Ευαγγελίας, είναι η λιγότερο αντιπροσωπευτική του ρεπερτορίου της. Φανερές επιρροές από Σαττι. Αν νικήσει θα πάει για μια τίμια θέση κοντά στη δεκάδα.
- Αστερτοματα: από τα τραγούδια που δε βρίσκω το overhype του. Επίσης τραγούδι που δεν ταιριάζει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ στο στυλ της Κλαυδιας, και αυτό σίγουρα θα της κοστίσει στη σκηνή. Κατά τ αλλά, συμπαθητικό τραγούδι και η Κλαυδια φωνάρα.
- Odyssey: Το τραγούδι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη σκηνική του παρουσία. Αν την πετύχουν, τότε το τραγούδι πάει για πάρα πολύ ψηλα. Σίγουρα το πιο μοντέρνο τραγούδι του διαγωνισμού
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-01-25

22:51
Το κοινό αυτών των δύο όμως είναι ότι λαιβ δεν το έχουν ιδιαίτερα.Επίσης η Κλαυδία μου θυμίζει τη φωνή της Ανδρομάχης και της Αναστασίας (Anastasia).

Τουλάχιστον τώρα με τον Εθνικό Τελικό μπορούμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν ζωντανά και δεν είναι κίντερ έκπληξη να το μάθουμε κατευθείαν στον διαγωνισμό, βλ. Γιάννα Τερζή.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

13-01-25

21:46
Εγώ αυτό θα διάλεγα να σας πω την αλήθεια. Με καλη σκηνική παρουσία μπορεί να πάει πολύ ψηλά
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

14-01-25

14:58
Εμένα μου έχει κολλήσει το Νύχτα μου μεγάλη της Κλαυδίας, τώρα που την έμαθα 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

14-01-25

20:05
Περιμένω πως και πως τα τραγούδια της Γαλλίας και της Ιταλίας 

Scandal
Διαχειριστής

14-01-25

22:24

Eurovision 2025: Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό - Η επίσημη ανακοίνωση
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που θριάμβευσαν στη Eurovision, θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό
Scandal
Διαχειριστής

15-01-25

01:21
Λοιπόν, ύστερα από 10δες φορές που άκουσα το Αστερομάτα: θα πρέπει να προσπαθήσει παρα πολύ η Κλαυδία στο live για να το απογειώσει, καθόλου εύκολο δλδ. Εχει και το acapella στην αρχή. Επίσης να μην έχει δεύτερες φωνές που θα κλέβουν - εφησυχάζουν την τραγουδίστρια. Τέλος, το τραγούδι μέχρι τη μέση είναι βαρετό, ειδικά για όποιον δεν καταλαβαίνει γρι Ελληνικά και πρέπει να περιμένεις από τη μέση και πάνω την κορύφωση. Ίσως έπρεπε να έμπαινε στο ρυθμό πιο νωρίς.
Μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά. Εννοώ όταν το στείλουμε στη Eurovision, γιατί μάλλον αυτό θα πάει
Μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά. Εννοώ όταν το στείλουμε στη Eurovision, γιατί μάλλον αυτό θα πάει

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

15-01-25

13:13
Φανταστείτε να πάμε τελικά με την Αστερομάτα και να βγούμε 6οι ξέρω 'γω

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

15-01-25

14:12
Εγω παλι οσο το ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει , και εχει καταπληκτικους στιχουςΛοιπόν, ύστερα από 10δες φορές που άκουσα το Αστερομάτα: θα πρέπει να προσπαθήσει παρα πολύ η Κλαυδία στο live για να το απογειώσει, καθόλου εύκολο δλδ. Εχει και το acapella στην αρχή. Επίσης να μην έχει δεύτερες φωνές που θα κλέβουν - εφησυχάζουν την τραγουδίστρια. Τέλος, το τραγούδι μέχρι τη μέση είναι βαρετό, ειδικά για όποιον δεν καταλαβαίνει γρι Ελληνικά και πρέπει να περιμένεις από τη μέση και πάνω την κορύφωση. Ίσως έπρεπε να έμπαινε στο ρυθμό πιο νωρίς.
Μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά. Εννοώ όταν το στείλουμε στη Eurovision, γιατί μάλλον αυτό θα πάει![]()
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα.

15-01-25

14:13
Θα τους καταλάβουν οι ΕυρωπαίοιΕγω παλι οσο το ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει , και εχει καταπληκτικους στιχους
Αλήθεια το αστεροματα τι ακριβως σημαίνει;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

15-01-25

14:18
Τους στίχους του Voilà θες να μου πεις ότι τους κατάλαβαν;Θα τους καταλάβουν οι Ευρωπαίοι

Νομίζω «αυτή που έχει μάτια σαν αστέρια».Αλήθεια το αστεροματα τι ακριβως σημαίνει;
Micro
Συντονιστής

15-01-25

14:19
τους καταλαβαινουμε εμεις και η διασποραΘα τους καταλάβουν οι Ευρωπαίοι

αστέρι + μάτιΑλήθεια το αστεροματα τι ακριβως σημαίνει;
Scandal
Διαχειριστής

15-01-25

14:22
Πάντως βλέπω μια στροφή του κόσμου προς τη Eurovision, ειδικά μετά το περσινό πολιτικό τζέρτζελο. 

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.061 μηνύματα.

15-01-25

14:27
Ναι βρε παιδιά, εννοώ ποιο είναι το νόημα του κομματιού τι θέλει να πει με το αστεροματα, μιλάει για θάνατο;
Ας πούμε πλάθει εικόνες με πλοία ταξίδια δάκρυα ξεθωρα σώματα
Ίσον ταξίδι στον κάτω κόσμο,
Αστερια ίσον αυτός που έχει πάει ψηλά στον ουρανό;
Αυτή έχει πεθάνει και κλαίει η μανα; έχει ξενιτευτει;
Και το πλοίο είναι η επιστροφή του Οδυσσέα στο σπιτι;
Λέει δάκρυα στα μάτια και τα αστέρια στα μάτια είναι το θαμπωμα που βλέπει από τα δάκρυα;
Ούτε εμείς δεν ξέρουμε το νόημα αυτό λεω. Εμένα για λυγμο οδυρμο μου βγάζει, κάτι λυπητερο σωστα;
Ας πούμε πλάθει εικόνες με πλοία ταξίδια δάκρυα ξεθωρα σώματα
Ίσον ταξίδι στον κάτω κόσμο,
Αστερια ίσον αυτός που έχει πάει ψηλά στον ουρανό;
Αυτή έχει πεθάνει και κλαίει η μανα; έχει ξενιτευτει;
Και το πλοίο είναι η επιστροφή του Οδυσσέα στο σπιτι;
Λέει δάκρυα στα μάτια και τα αστέρια στα μάτια είναι το θαμπωμα που βλέπει από τα δάκρυα;
Ούτε εμείς δεν ξέρουμε το νόημα αυτό λεω. Εμένα για λυγμο οδυρμο μου βγάζει, κάτι λυπητερο σωστα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φέτος δεν θα γίνει; το Ισραήλ πάλι δε θα συμμετέχει;;Πάντως βλέπω μια στροφή του κόσμου προς τη Eurovision, ειδικά μετά το περσινό πολιτικό τζέρτζελο.![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

15-01-25

14:29
Το ίδιο βλέπω κι εγώ, Πέτρο.Πάντως βλέπω μια στροφή του κόσμου προς τη Eurovision, ειδικά μετά το περσινό πολιτικό τζέρτζελο.![]()
Η Μαρίνα, που την εκτιμώ βαθιά ως καλλιτέχνιδα (αν και δεν είναι της αισθητικής μου), αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τον θεσμό αυτό και άνοιξε τον δρόμο για σπουδαιότερα projects.
Επίσης, βλέπω μία (ευχάριστη) τάση των χωρών να πηγαίνουν με τραγούδια της γλώσσας τους. Ίσως κάνω και λάθος βέβαια.
Scandal
Διαχειριστής

15-01-25

14:36
Η χειρότερη χρονιά για μένα ήταν εκείνη που στείλαμε τον Βίκτωρα.
Πραγματικά δεν είχα κάτσει να ακούσω ούτε 30 seconds το τραγούδι του, και δεν θυμάμαι καν το ρυθμό του.
Τουλάχιστον θυμηθήκαμε στην Ελλάδα να κάνουμε εθνικό τελικό, πράγμα που θα τονώσει κι άλλο το ενδιαφέρον, ωστόσο έλεγε ένας ξένος σε reaction ότι και στον εθνικό τελικό θα μετράει κατά 50% η γνώμη επιτροπής.
Να πάνε στο διάολο όλες οι επιτροπές στη Eurovision.-
Πραγματικά δεν είχα κάτσει να ακούσω ούτε 30 seconds το τραγούδι του, και δεν θυμάμαι καν το ρυθμό του.
Τουλάχιστον θυμηθήκαμε στην Ελλάδα να κάνουμε εθνικό τελικό, πράγμα που θα τονώσει κι άλλο το ενδιαφέρον, ωστόσο έλεγε ένας ξένος σε reaction ότι και στον εθνικό τελικό θα μετράει κατά 50% η γνώμη επιτροπής.
Να πάνε στο διάολο όλες οι επιτροπές στη Eurovision.-
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- AggelikiGr
- Scandal
- Ilma
- Reader
- rafaela11
- Memetchi
- Libertus
- johnsala
- Paragontas7000
- ck_chrysiis
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.