Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.233 μηνύματα.
Εγω περιμενα καλυτερα και απο την Αλβανια που εδωσε 6ρι!

Εγω ψηφισα Γερμανία εντωμεταξυ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.385 μηνύματα.
Να πούμε και ότι η Κλαυδία το φύλαγε να τα δώσει όλα στον τελικό.
Ήταν πολύ καλύτερη και από τον ημιτελικό και απο το σόου των επιτροπών.

Πραγματικά εγω στη θέση τους θα είχα λυγίσει στη σκηνή από το άγχος και θα έκανα παλαβά. Βέβαια αυτοί είναι επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά τους.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα.
Περάσαμε 4οι στον ημιτελικό μας, 3 βαθμούς πριν την 3αδα. Πάνω και από τον νικητή της Αυστρίας που βγήκε 5ος στον ίδιο ημιτελικό. Είδα τους αναλυτικούς βαθμούς μας στον τελικό. Πήραμε τρία 12αρια, δυο 10αρια, δυο 8αρια και αρκετά 7αρια, 5αρια κτλ.

Η Κύπρος έμεινε εκτός για 2 πόντους αφού βγήκε 11η στον ημιτελικό της και της έφαγε τη θέση το Σαν Μαρίνο με το 12αρι της Ιταλίας. Κρίμα.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.172 μηνύματα.
Λοιπόν μερικές σκέψεις για τα αποτελέσματα.

1) Αρχικά η Αυστρία στο televoting πήρε μόλις 178 βαθμούς, το χαμηλότερο score νικητή σε televoting στην ιστορία. Για άλλη μια χρόνια οι επιτροπές έβγαλαν τον νικητή.

2) Το Ισραήλ σάρωσε στο televoting με 297 βαθμούς ενώ έλαβε 12αρι από 13 χώρες. Υπερβολικά μεγάλο score, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το περσινό τους τραγούδι ήταν πολύ καλύτερο.

3) Η Ελλάδα είχε την καλύτερη επίδοση από το 2013, κερδίσαμε πίσω την δύναμη μας στο televoting.

4) Οι επιτροπές γενικά ψήφισαν όπως να ναι κλασικά, με το μεγαλύτερο φιάσκο εκείνο της Ελβετίας όπου βγήκε 2η στις επιτροπές ενώ στο κοινό έλαβε 0 βαθμούς. Οπως έχω πει ξανά η δύναμη των επιτροπών πρέπει να μειωθεί καθώς ακυρώνουν την ψήφο του κόσμου. Ιδανικά πρέπει να είναι 30-70 υπέρ του κοινού. Χρονιές όπως το 2015, 2026,2019,2023, 2024 και 2025 δείχνουν ότι δεν σέβονται την άποψη του κόσμου και ψηφίζουν βάση πολιτικών κριτηρίων.

Οι βαθμολογία της Ελλάδας αναλυτικά:

Juries Results

• 12 Βαθμοί: Ισραήλ, Κύπρος, Αυστραλία, Μαυροβούνιο.

• 10 Βαθμοί: Μάλτα

• 8 Βαθμοί: Γαλλία

• 6 Βαθμοί: Σερβία, Αλβανία, Γερμανία

• 5 Βαθμοί: Γεωργία

• 4 Βαθμοί: Πολωνία, Κροατία

• 3 Βαθμοί: Ιρλανδία, Φινλανδία

• 1 Βαθμός: Ηνωμένο Βασίλειο

Televoting Results

• 12 Βαθμοί: Κύπρος, Αλβανία, San Marino

• 10 Βαθμοί: Γερμανία, Λουξεμβούργο

• 8 Βαθμοί: Ισραήλ, Αρμενία, Σερβία

• 7 Βαθμοί: Αυστραλία, Ελβετία, Rest of the world

• 6 Βαθμοί: Βέλγιο

• 5 Βαθμοί: Ολλανδία

• 4 Βαθμοί: Γαλλία, Μαυροβούνιο

• 3 Βαθμοί: Σουηδία

• 2 Βαθμοί: Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Τρομακτικά καλή επίδοση για την Ελλάδα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι πριν 2-3 ημέρες στα στοιχήματα είμασταν 20η θέση. Είμασταν πραγματικά το Dark Horse του φετινού διαγωνισμού. Λάβαμε σχεδόν διπλάσια βαθμολογία σε σχέση με πέρσι

Τελευταία επεξεργασία:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.205 μηνύματα.
ΟΛΕΣ ΤΙΣ PUBLIC ΨΗΦΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ

ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ… για αυτό δεν έμεινε τίποτα για τους άλλους σε κομμάτια που πραγματικά άρεσαν στον κόσμο.

Αηδίασα με το 12αρι που μας έδωσε επίσης το Ισραήλ.

Για εμένα η Κλαυδια βγήκε 5η τη 2η χώρα δεν τη μετράω καν 😂
Μπράβο στο κορίτσι μας ❤️

ευτυχώς το πήρε η Αυστρία ΕΥΤΥΧΩΣ

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.131 μηνύματα.
Καλημέρα ρε παιδιά.... Με πήρε ο ύπνος πριν βγουν τα αποτελέσματα και τώρα που ξύπνησα είδα τι έγινε και.... Σοκαρίστηκα.

Μπράβο στην Κλαυδία μας. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ένα τέτοιο τραγούδι, έφτασε στη θέση που έφτασε. Νομίζω όλο αυτό αποδεικνύει ότι ήταν σωστή ιδέα να επιλέγουμε εμείς τι τραγούδια θα στέλνουμε στη Eurovision και όχι να τα διαλέγουν επιτροπές της κακιάς ώρας. Πραγματικά πολλά πολλά συγχαρητήρια....

Όσο αφορά την Αυστρία χάρηκα επίσης πολύ γιατί δε ήθελα σε καμία περίπτωση να κερδίσει Νορβηγία ή Φιλανδία.. ήταν βλακείες αυτά που είχαν 🤣

Τέλος οι στοιχηματικές πρέπει να έπαθαν μεγάλη νίλα χθες. Τους ήρθε από εκεί που δε το περίμεναν 🤣 ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΕΛΛΆΔΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΈΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.617 μηνύματα.
Εγω περιμενα καλυτερα και απο την Αλβανια που εδωσε 6ρι!
Κάτσε βρε στο τελεβοτινγκ η Αλβανία δεν μας έδωσε 12 πόντους;
Με τις επιτροπές δεν μπορείς να έχεις σιγουριά είναι πολιτικής φύσεως αποφάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ότι ήταν σωστή ιδέα να επιλέγουμε εμείς τι τραγούδια θα στέλνουμε στη Eurovision και όχι να τα διαλέγουν επιτροπές της κακιάς ώρας. Πραγματικά πολλά πολλά συγχαρητήρια...
Εννοείται! Αυτές οι επιτροπές μόνο βύσμα ηταν

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.172 μηνύματα.
Κάτσε βρε στο τελεβοτινγκ η Αλβανία δεν μας έδωσε 12 πόντους;
Με τις επιτροπές δεν μπορείς να έχεις σιγουριά είναι πολιτικής φύσεως αποφάσεις.

Εννοείται! Αυτές οι επιτροπές μόνο βύσμα ηταν

Σωστά, η Αλβανία μας έδωσε 12 στο κοινό και 6 στις επιτροπές. Γενικά οι χώρες μου μας έδωσαν 12αρι ήταν οι εξής:

1) Αυστραλία
2) Ισραήλ
3) Σαν Μαρίνο
4) Κύπρος
5) Μαυροβούνιο
6) Αλβανία

Χρόνια είχαμε να πάρουμε τόσα 12αρια.😂😂

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.248 μηνύματα.
2) Το Ισραήλ σάρωσε στο televoting με 297 βαθμούς ενώ έλαβε 12αρι από 13 χώρες. Υπερβολικά μεγάλο score, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το περσινό τους τραγούδι ήταν πολύ καλύτερο.
Αν δεις στην ΕΡΤ που σχολιαζουν τα αποτελεσματα..το Ισραηλ εκανε τεραστια διαφημνιστικη καμοανια στην ΑΜΕΡΙΚΗ.Τεραστια λεμε και ΠΑΝΤΟΥ.Αν σκεφτουμε οτι το ισραηλ εχει τοσο μεγαλη διασπορα ΠΑΝΤΟΥ..καταλαβαινουμε γιατι βγηκε με ενα αδιαφορο για μενα τραγουδι.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΑΥΔΙΑ ΜΑΣ.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αν δεις στην ΕΡΤ που σχολιαζουν τα αποτελεσματα..το Ισραηλ εκανε τεραστια διαφημνιστικη καμοανια στην ΑΜΕΡΙΚΗ.Τεραστια λεμε και ΠΑΝΤΟΥ.Αν σκεφτουμε οτι το ισραηλ εχει τοσο μεγαλη διασπορα ΠΑΝΤΟΥ..καταλαβαινουμε γιατι βγηκε με ενα αδιαφορο για μενα τραγουδι.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΑΥΔΙΑ ΜΑΣ.

Το ξέρω, αφού και εμένα μου πέταγε συνέχεια διαφημίσεις στο YouTube. Πέρσι όπως έχω πει ψήφισα Ισραήλ, φέτος δεν μου άρεσε ώστε να το στηρίξω.

Για εμένα η μεγαλύτερη αδικία ήταν οι 0 πόντοι της Ελβετίας στο Televoting. Πώς γίνεται αυτό το μαγικό τραγούδι να πάτωσε στο κοινό;;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.
ποια καμπάνια; οι ψηφοι του ισραηλ ειναι αγορασμένες
δεν είναι τοσο δυσκολο
και περυσι ηταν

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.

ο πραγματικος νικητης ειναι αυτος

τι τυπαρα τον ακουω στη διαπασον

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.422 μηνύματα.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΑΥΔΙΑ ΜΑΣ.
Καλέ να ήταν μόνο η Αμερική; Χθες, ενώ ήμουν στο gate του αεροδρομίου και περίμενα να μπω στο αεροπλάνο, έδειχνε στην τηλεόραση την λεγαμενη να μιλάει στα γαλλικά και να ζητάει την στήριξη των Γάλλων! Ψηφιστε με κτλ κτλ. Με τα μάτια μου το είδα και έπαθα σοκ!! Πόσο μάλλον για φέτος που το τραγούδι τους δεν έλεγε και κάτι, πέρασε και δεν ακούμπησε!

Εγώ να σας πω την αλήθεια, το τραγούδι της Κλαυδιας δε μου άρεσε γιατί δεν είναι στα ακούσματα μου. Όμως ΜΠΡΑΒΟ της που κατάφερε να μας ξαναβάλει στην 10αδα (σχεδόν 5αδα) μετά από χρόνια. Της βγάζω το καπέλο.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.
Οπως έχω πει ξανά η δύναμη των επιτροπών πρέπει να μειωθεί καθώς ακυρώνουν την ψήφο του κόσμου. Ιδανικά πρέπει να είναι 30-70 υπέρ του κοινού. Χρονιές όπως το 2015, 2026,2019,2023, 2024 και 2025 δείχνουν ότι δεν σέβονται την άποψη του κόσμου και ψηφίζουν βάση πολιτικών κριτηρίων.

Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο όμως. Ενα μεγάλο κομμάτι (μπορεί ακόμα και η πλειοψηφία) θα ψηφίσει τη χώρα του από το εξωτερικό, η/και τη χώρα που συμπαθεί, δε θα ψηφίσει χώρες που αντιπαθεί κλπ, ασχέτως του τραγουδιού.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.096 μηνύματα.
Παιδιά, καλημέρα.
Ξέρετε ποιο μου άρεσε; Μη γελάτε, έχω περίεργα γούστα
Η Ισπανία!
Προ/τελευταία βγήκε, αλλά η σπανιόλα μ΄άρεσε. τεμπεραμέντο, χορός, ωραίο τραγούδι

American Economist

Επιφανές μέλος

Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο όμως. Ενα μεγάλο κομμάτι (μπορεί ακόμα και η πλειοψηφία) θα ψηφίσει τη χώρα του από το εξωτερικό, η/και τη χώρα που συμπαθεί, δε θα ψηφίσει χώρες που αντιπαθεί κλπ, ασχέτως του τραγουδιού.

Το ξέρω και για αυτό δεν είπα να καταργηθούν εντελώς οι επιτροπές. Ομως το να ακυρώνουν την ψήφο 200 εκατομμυρίων ατόμων για να κάνουν πολιτικά παιχνίδια δεν το λες ένδειξη σεβασμού προς τους τηλεθεατές.​

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.096 μηνύματα.
Σ΄άρεσε αυτό; Εμένα καθόλου!
Τα χειρότερά μου, που ούτε να κοιμηθώ δε με άφηναν::sleep:
Λιθουανία,
Ουκρανία
Ισλανδία
Λεττονία
Φινλανδία
Γερμανία
Αρμενία
Ελβετία

ο πραγματικος νικητης ειναι αυτος

τι τυπαρα τον ακουω στη διαπασον
χαχα και μεις αυτή τη στιγμή αυτόν χορεύουμε :yahoo:

American Economist

Επιφανές μέλος

Πάντως η μεγαλύτερη αδικία από πλευράς κοινού ήταν η Ελβετία χθες. Η κοπέλα είχε μαγευτική φωνή που σε ταξίδευε, όμως πήρε 0 βαθμούς στο televoting. Ευτυχώς βγήκε 2η με 214 βαθμούς στα juries και έτσι τερμάτισε 10η στο τέλος. Όμως πραγματικά αδικία καθώς ήταν φανταστικό κομμάτι.

touvlo

Διάσημο μέλος

Πάντως η μεγαλύτερη αδικία από πλευράς κοινού ήταν η Ελβετία χθες. Η κοπέλα είχε μαγευτική φωνή που σε ταξίδευε, όμως πήρε 0 βαθμούς στο televoting. Ευτυχώς βγήκε 2η με 214 βαθμούς στα juries και έτσι τερμάτισε 10η στο τέλος. Όμως πραγματικά αδικία καθώς ήταν φανταστικό κομμάτι.

to τραγούδι όμως δεν ήταν ωραίο

και 10η δηλ, πολύ της ήταν

έδειχναν πόσο έβαλαν οι jury και πόσο ο κόσμος;
Εγώ κοιμόμουν παίδες....:sleep:
Ούτε ψήφισα
Με το που τελείωσε η Αλβανία, πήγα και στο κρεβάτι. Τα πρώτα όμως Ισπανία, Νορβηγία, Εσθονία κλπ, τα χορέψαμε. Μετά..... :sleep: :sleep:

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.961 μηνύματα.

Νομίζω ο συγκεκριμένος αγαπάει το τσάι αν κατάλαβα καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια