Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.
Παντως για μενα το χειροτερο απο τα πρωτα 5 τραγουδια..που δεν επρεπε καν να εινια στην 10δα ηταν της Ιταλιας...μα τι ανοστια γμτ..

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.786 μηνύματα.
η αλβανια αδικηθηκε απο τα politics των κριτων
μιλάμε για τραγουδάρα επρεπε να ειναι 3αδα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.165 μηνύματα.
Το νικητήριο τραγούδι της Αυστρίας εκτός από ότι βγήκε 4ο στο televoting με 178 βαθμούς, δεν έλαβε ούτε ένα 12αρι. Είναι όντως η πιο αδύναμη νίκη των τελευταίων 25 ετών, τουλάχιστον όσο αφορά το public vote.​

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.214 μηνύματα.
Μη σκέφτεστε πολιτικά

Το Ισραήλ τραγουδιστικά ήταν πολύ δυνατή επιλογή για μένα έπρεπε να ήταν πρώτο όταν το άκουσα δεν ήξερα ότι ήταν η συμμετοχή του Ισραήλ και μου άρεσε παρα πολυ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.196 μηνύματα.
Επειδή η χάρη του τικτοκ έφτασε μέχρι εδώ και έπαθα πολιτισμικο σοκ,
Ψαξτε και ένα άλλο τραγούδι του tommy cash με τίτλο Untz Untz το βίντεο κλιπ....
Δεν το μάθατε από μεναα🤣🔞

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.411 μηνύματα.
Επειδή η χάρη του τικτοκ έφτασε μέχρι εδώ και έπαθα πολιτισμικο σοκ,
Ψαξτε και ένα άλλο τραγούδι του tommy cash με τίτλο Untz Untz το βίντεο κλιπ....
Δεν το μάθατε από μεναα🤣🔞
Έχεις δει το uncensored; Εγώ εκεί έπαθα το απόλυτο σοκ. :P

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.961 μηνύματα.
Μόνο με τηλέφωνο δεν ήταν η ψηφοφορία; Πως βοηθάει το VPN?
Οχι και ηλεκτρονικά ήταν

Y.Γ. μια άκυρη ερώτηση, μόνο σε εμένα δεν άρεσε το τραγούδι της Αυστρίας; Από τα 3 πρώτα προτιμώ τον εσθονό

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.196 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.030 μηνύματα.
Το ότι η Κλαυδία άρεσε τόσο πολύ σαν προσωπικότητα, μας αποδεικνύει πόσο μπούχτισε το κοινό να βλέπει ατάλαντα τσόκαρα να πετυχαίνουν στον χώρο του θεάματος.

Εκτός από φωνάρα (εγώ την θυμάμαι από το voice, χρόνια πριν) φαίνεται και προσγειωμένη.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.354 μηνύματα.
Έχεις δει το uncensored; Εγώ εκεί έπαθα το απόλυτο σοκ. :P
Γιατι σοκ , εγω το βρηκα ακρως καλλιτεχνικο :look:
Το ότι η Κλαυδία άρεσε τόσο πολύ σαν προσωπικότητα, μας αποδεικνύει πόσο μπούχτισε το κοινό να βλέπει ατάλαντα τσόκαρα να πετυχαίνουν στον χώρο του θεάματος.

Εκτός από φωνάρα (εγώ την θυμάμαι από το voice, χρόνια πριν) φαίνεται και προσγειωμένη.
Το κοινο απλως θελει να κραζει , και επειδη δεν εδωσε αφορμες η Κλαυδια την χρησιμοποιουν ως σημειο αναφορας για να κραξουν την σαττι κτλ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.030 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.368 μηνύματα.
Τη Σάττι δε την έχω ούτε για ξεκωλο ούτε για πλαστική. Και φωνή έχει.
Απλά έχει πιο ισχυρό ταμπεραμέντο και αντιδραστικότητα (σε ενα βίντεο ειχα δει που ελεγε κατι του στυλ οτι σε ο,τι δεν της αρέσει αντιδραει) από την Κλαυδία οπότε είναι πιο επιρρεπής στο θάψιμο.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.
Το κοινο απλως θελει να κραζει , και επειδη δεν εδωσε αφορμες η Κλαυδια την χρησιμοποιουν ως σημειο αναφορας για να κραξουν την σαττι κτλ
Oτι δηλαδη να εκτιμησαν την προσωπικοτητα της κλαυδιας δεν παιζει σωστα; Γιατι οχι;

Εσυ την εκτιμησες ή εισια σε αυτους που απλα εκραξαν τη σαττι ως σημειο αναφορας την κλαυδια;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εμένα μου αρέσει η Κλαυδία σαν προσωπικότητα καταρχάς (αυτό που βγάζει τουλάχιστον). Είναι πολύ προσγειωμένη. Και δεν το λέω για να κράξω την Σάττι, η οποία δεν με ενδιαφέρει καθόλου σαν καλλιτέχνιδα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Σάττι μου βγάζει το κλασικό: δεν έχω καμία προσωπικότητα και απλά τραγουδάω ό,τι έχει πέραση (συγγνώμη, αλλά εγώ τη θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε με τα ωραία θρακιώτικα - παραδοσιακά και έφτασε σε εντελώς άλλο είδος).

Αφού προτίμησε το κοινό των 15-20χρονων....

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Εμένα μου αρέσει η Κλαυδία σαν προσωπικότητα καταρχάς (αυτό που βγάζει τουλάχιστον). Είναι πολύ προσγειωμένη. Και δεν το λέω για να κράξω την Σάττι, η οποία δεν με ενδιαφέρει καθόλου σαν καλλιτέχνιδα.
Ακριβως.Δεν καταννοω γιατι ο κοσμος να μην εχει να αισθητικο κριτηριο και να μην εκτιμαει την κλαυδια.,.απλα να βρισκει πατημα για την σαττι.Εγω και οι περισσοτεροι που ξερω καν δεν ασχοληθηκαν με την σαττι.Ελλα παναγια μου δηλαδη,.Σωνει και καλα να μην εκτιμαμε το καλο..απλα οταν το κανουμε ειναι για να κραξουμε καποιον αλλον.Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ακριβως.Δεν καταννοω γιατι ο κοσμος να μηνε χιεε να αισθητικο κρητιριο και να μην εκτιμαει την κλαυδια.,.απλα να βρισκει πατημα με την σαττι.Εγω και οι περισσοτεροι που ξερω καν δεν ασχοληθηκαν ,με την σαττι.Ελλα παναγια μου δηλαδη,.Σωνει και καλα να μην εκτιμαμε το καλο..απλα οταν το κανουμε ειναι για να κραξουμε καποιον αλλον.Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;
Καλέ εδώ την έβγαλαν οριακά γενοκτόνο την κοπέλα🤡 λαός τσίρκο, πραγματικά...

Να βλέπεις όλη την Ευρώπη να την αποθεώνει και εδώ να την βρίζουν

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.786 μηνύματα.
Για ποιον λόγο συγκρίνουμε τις δυο, δεν κατάλαβα;

Δεν ειναι ολα ανταγωνισμος και μαχη

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Για ποιον λόγο συγκρίνουμε τις δυο, δεν κατάλαβα;

Δεν ειναι ολα ανταγωνισμος και μαχη
Ξεκίνησε μια μόδα κυρίως στο Χ όπου έγραφαν τα 15χρονα της Σάττι ότι η Κλαυδία θα πατώσει και δεν φτάνει την κουίν (έτσι την αποκαλούν οι φανς της)

Ε σε πιάνει μια αηδία. Βέβαια όταν είδαν την 6η θέση μαζεύτηκαν. Και η σύγκριση δεν χωράει καν, εντελώς άλλο είδος μουσικής.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.214 μηνύματα.
Η Σάττη παιδιά έφτιαξε το τραγούδι δε το τραγούδησε απλά η Κλάντια απλά το ερμήνευσε

Ο λόγος που δειχνει αυτη την αντιπαθητικη συμπεριφορα ειναι επειδή δε μιλάει στους δημοσιογράφους και της κάνουν hate.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια