Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

Την αλήθεια λέμε, Κλαυδία μου <3
Τι γλυκιά κοπέλα, θα χαρώ πάρα πολύ αν βγει και θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για να τα καταφέρει! :)

Και επειδή αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία, έχει κάτι αυτή η Κλαυδία που με τραβάει. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να την ακούω να μιλάει. :lol:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Με ποια λογική το 50% του αποτελέσματος θα κριθεί από ξένες επιτροπές/ξενο κοινό;; Θα αποφασίσουν οι ξένοι ποιο τραγούδι θα στείλουμε στον διαγωνισμό; Εμείς γιατί δεν ψηφίζουμε στους υπόλοιπους εθνικούς τελικούς με την λογική αυτή;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Με ποια λογική το 50% του αποτελέσματος θα κριθεί από ξένες επιτροπές/ξενο κοινό;; Θα αποφασίσουν οι ξένοι ποιο τραγούδι θα στείλουμε στον διαγωνισμό; Εμείς γιατί δεν ψηφίζουμε στους υπόλοιπους εθνικούς τελικούς με την λογική αυτή;
Το 25% μόνο θα κριθεί από διεθνή επιτροπή, αποτελούμενη από 5 μέλη κριτικών επιτροπών άλλων χωρών. Αν θες τη γνώμη μου, σωστό είναι για να παίρνουμε και μία άποψη του τι αρέσει στην Ευρώπη. Το άλλο 25% θα είναι ελληνική επιτροπή και το 50% το ελληνικό κοινό. Κοινό από άλλες χώρες δεν θα ψηφίσει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Το 25% μόνο θα κριθεί από διεθνή επιτροπή, αποτελούμενη από 5 μέλη κριτικών επιτροπών άλλων χωρών. Αν θες τη γνώμη μου, σωστό είναι για να παίρνουμε και μία άποψη του τι αρέσει στην Ευρώπη. Το άλλο 25% θα είναι ελληνική επιτροπή και το 50% το ελληνικό κοινό. Κοινό από άλλες χώρες δεν θα ψηφίσει.

Σιγουρο αυτό;; Καθώς σε μια πρωινή εκπομπή ανέφεραν ότι ένα 25% θα κριθεί από το κοινό του εξωτερικού. Λάθος έκαναν δηλαδή;;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Και επειδή αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία, έχει κάτι αυτή η Κλαυδία που με τραβάει. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά μπορώ να κάθομαι με τις ώρες να την ακούω να μιλάει. :lol:
Δεν σε αδικώ βεβαίως βέβαίως :prettyplz:

Έτσι είμαι κι εγώ. Χαίρεσαι την παρουσία της, βρε παιδί μου :P

Poirot

Περιβόητο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.065 μηνύματα.

Καλά θα πάει αυτό
Προφανώς καλα έκανε η κοπέλα και τα κατάφερε και επεζησε
Όμως το γεγονός αυτό θα ξαναπολιτικοποιησει τη Eurovision και θα έχουμε παρατραγουδα πάλι

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

Καλά θα πάει αυτό
Προφανώς καλα έκανε η κοπέλα και τα κατάφερε και επεζησε
Όμως το γεγονός αυτό θα ξαναπολιτικοποιησει τη Eurovision και θα έχουμε παρατραγουδα πάλι
Ουτες η αλλως το Ισραηλ θα ετρωγε hate . Ισως λογω του background της κοπελας το κοινο να ειναι λιγο πιο επιεικες και δεν γιουχαρουν τοσο οσο περυσι

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ουτες η αλλως το Ισραηλ θα ετρωγε hate . Ισως λογω του background της κοπελας το κοινο να ειναι λιγο πιο επιεικες και δεν γιουχαρουν τοσο οσο περυσι
Στα στοιχήματα πάντως πήγε ήδη 3ο, όχι ότι έχουν και καμία ιδιαίτερη αξία με τόσα λίγα τραγούδια

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.065 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Μα δεν έχει βγει καν το τραγούδι δεν ξέρουμε πώς θα ναι
Ισχύει αυτό. Βέβαια από τώρα και μόνο από το background της τραγουδίστριας μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα συσπειρωθούν πάλι όλες οι εβραϊκές κοινότητες στην Ευρώπη και θα πάει πολύ καλά στο televote.

American Economist

Επιφανές μέλος

Τέλεια, αν το τραγούδι του Ισραήλ είναι ωραίο τότε θα το ψηφίσω, όπως έκανα και πέρσι.​

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Την Τουρκία πότε θα την ξαναδούμε στο διαγωνισμό; :cry_x:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Αλήθεια με τόσο ακαπελα στην αρχή, πως τραγουδάνε live τραγούδια σαν το Αστερομάτα ζωντανά χωρίς να χαθεί η μουσική μετά; Λέτε να βάλουν κάνα μπιτακι να χτυπάει; :hmm:

Για τη φωνή της στο live δεν έχω καμιά αμφιβολία.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Τόσο...σταθερός είναι ;; Από χρόνο σε χρόνο ;;

Μάλιστα, μάλιστα...αμ δεν τα ξέραμε αυτά...
Και δεν τις είπα καν όλες να σημειωθεί. Να αναφέρω ας πούμε και τη Νόελ από το Ισραήλ το 23; (Ίδια χρόνια με την Αλλεσαντρα της Νορβηγίας, δυο-δυο δηλαδή)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια