Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

19-09-24

20:17

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε επίσημα ανοιχτός εθνικός τελικός για την Ελλάδα | Zappit
Μία σημαντική είδηση ανακοινώθηκε για τους Έλληνες φαν του διαγωνισμού της Eurovision στην αποψινή παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ.

Ελλάδα
Βέλγιο
Φινλανδία
Ουκρανία
Τσεχία
Ιρλανδία
Μάλτα
Ισπανία
Λετονία
Σλοβενία
Αλβανία
Λουξεμβούργο
Μαυροβούνιο
Πολωνία
Ιταλία
Νορβηγία
Εσθονία
Λιθουανία
Αρμενία
Αζερμπαϊτζάν
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

19-09-24

20:17
Αυστραλία
Ισλανδία
Κροατία
Γερμανία
Δανία
Σερβία
Ολλανδία
Αυστρία
Σουηδία
Ισραήλ
Πορτογαλία
Άγιος Μαρίνος
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Κύπρος
Γεωργία
Ελβετία
Ισλανδία
Κροατία
Γερμανία
Δανία
Σερβία
Ολλανδία
Αυστρία
Σουηδία
Ισραήλ
Πορτογαλία
Άγιος Μαρίνος
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Κύπρος
Γεωργία
Ελβετία
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

19-09-24

20:19
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

19-09-24

20:30
Για εμένα φέτος πρέπει να πάει αυτό το κορίτσι:
Υπέροχη η κλαυδια!! Ξένα ελληνικά όλα τα λέει υπέροχα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

19-09-24

20:55
Φίλε την άκουσα και ανατρίχιασα! Δεν την ξέρω αλλά φαίνεται να είναι όντως καλή. Μακάρι να επιλεγεί να μας εκπροσωπήσει.Για εμένα φέτος πρέπει να πάει αυτό το κορίτσι:
View attachment 138865
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

19-09-24

20:57
Βρήκα τραγούδι παιδιά.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

19-09-24

21:00
Βρήκα τραγούδι παιδιά.
Αυτό το κορίτσι το κουρευε που λέτε χρόνια ο θείος μου. Είναι ακόμα προσωπικός της κομμωτής σε κάποιες συναυλίες.
Έχει φωνή, απλά την έχει φάει η μαλακια της σοουμπιζ
Δείτε την όταν ήταν ακόμα ο εαυτός της:
Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος κι όμως..
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

19-09-24

21:23
Μετάλλαξη πραγματικά! Τη θυμάμαι από όταν την είχα δει στο Voice γιατί το έβλεπα φανατικά τότε (Παρασκευές πρέπει να ήταν, θυμάμαι είχα γαλλικά πριν) οπότε όταν ξανάκουσα το όνομά της τα τελευταία χρόνια χτύπησε καμπανάκι. Μακάρι να ξεπεράσει κάποια στιγμή ότι πήγε νέος νοικάρης σπίτι της και να βρει τον παλιό της εαυτό. Θα ήθελα να τη δω και στη Eurovision υπό αυτή την προϋπόθεση.Αυτό το κορίτσι το κουρευε που λέτε χρόνια ο θείος μου. Είναι ακόμα προσωπικός της κομμωτής σε κάποιες συναυλίες.
Έχει φωνή, απλά την έχει φάει η μαλακια της σοουμπιζ
Δείτε την όταν ήταν ακόμα ο εαυτός της:
Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος κι όμως..
Για εμάς τους Eurofans είναι αν μη τι άλλο θετικό ότι θα έχουμε να ασχολούμαστε και με τον εθνικό τελικό τώρα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

19-09-24

21:31
Καπου διάβασα ότι θέλει να στείλει συμμετοχή ο Die Arkitekt. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο στην σκηνή αλλά αμα ξανασυνεργαστεί με την Λένα Πλατωνος, θα με ενδιέφερε να δω κάτι τέτοιο.
Micro
Συντονιστής

19-09-24

21:32
καλη φωνη αλλα ποιος θα της γραψει τραγουδι ..Για εμένα φέτος πρέπει να πάει αυτό το κορίτσι:
View attachment 138865
Εγω πονταρω στην evangelia για φετος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

19-09-24

21:38
Θα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad; 
Θα πήγαινε αρκετά καλά η Marseaux θεωρώ αν δήλωνε

Θα πήγαινε αρκετά καλά η Marseaux θεωρώ αν δήλωνε
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

19-09-24

21:39
Αν μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Panik από τη διαδικασία δεν θα έλεγα όχιΘα γίνει με σωστή ψηφοφορία ή θα τα στήσει η Panik όπως με τα Mad;![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

19-09-24

21:42
Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
www.larisanew.gr

Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew
Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο.

Micro
Συντονιστής

19-09-24

21:43
Λέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
![]()
Μετά το χαμό με τη Σάττι, πάνε με LILA; Η Φαρσαλινή τραγουδίστρια στα ονόματα που ακούγονται για τη Eurovision! - LarisaNew
Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο.www.larisanew.gr

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

19-09-24

21:48
Θυμάμαι ότι τότε μου είχε περάσει αδιάφορο το παρουσιαστικό της αλλά σαν φωνή ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει! Την ξανα-άκουσα το 2020 με το τραγούδι : "Δε με νοιάζει" ! Δεν κατάλαβα καν ότι ήταν η ίδια αφού είχε αλλάξει εμφανισιακά φουλ και δεν τραγουδούσε ροκ πλεον αλλά λαικό...όταν ξανάκουσα το όνομά της τα τελευταία χρόνια χτύπησε καμπανάκι.
Τώρα φωνητικά μου είναι αδιάφορη-αλλα όχι εμφανισιακά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι να στείλουμε τον ΤραννόΛέτε να δούμε την παρακάτω τραγουδιστρια στην Eurovison?? Δεν την ακούω να πω την αλήθεια όμως τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει τεράστια επιτυχία με σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
![]()
Ανακοινώθηκε ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας τον ερχόμενο Μάιο.www.larisanew.gr
Poirot
Περιβόητο μέλος

19-09-24

21:49
Καλά θα πάει αυτό χωρίς autotuneΟχι να στείλουμε τον Τραννό
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

19-09-24

21:50
Το νοικιάστηκε ωραία το λέει πάντωςΈχει φωνή
American Economist
Επιφανές μέλος

19-09-24

Θυμάμαι ότι τότε μου είχε περάσει αδιάφορο το παρουσιαστικό της αλλά σαν φωνή ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει! Την ξανα-άκουσα το 2020 με το τραγούδι : "Δε με νοιάζει" ! Δεν κατάλαβα καν ότι ήταν η ίδια αφού είχε αλλάξει εμφανισιακά φουλ και δεν τραγουδούσε ροκ πλεον αλλά λαικό...
Τώρα φωνητικά μου είναι αδιάφορη-αλλα όχι εμφανισιακά
Οχι να στείλουμε τον Τραννό
Η Λιολιου μεταξύ των άλλων τραγούδησε το τραγούδι του Conference league " Νοικιαστηκε".
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

19-09-24

θα γίνουμε παγκοσμίως ρεζίλι όπως με τον μικρούλη το 23'Καλά θα πάει αυτό χωρίς autotune
ΓΑΑΑΑΑΤΟΣΣΣΣΣ Ο ΦΩΤΗΣΣΣΣΗ Λιολιου μεταξύ των άλλων τραγούδησε το τραγούδι του Conference league " Νοικιαστηκε".
Poirot
Περιβόητο μέλος

19-09-24

22:05
Α τώρα το είδα αυτό. Ναι νομίζω έχει προοπτικές, αλλά δεν ξέρω αν θα πήγαινε καλά με ένα τυπικό τραγούδι του Solmeister.Θα πήγαινε αρκετά καλά η Marseaux θεωρώ αν δήλωνε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- Scandal
- Reader
- charmander
- giannhs2001
- Memetchi
- chester20080
- Luludaki
- AggelikiGr
- rafaela11
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- American Economist
- Paragontas7000
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- ck_chrysiis
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.