American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.837 μηνύματα.

23-09-24

13:11
Τα ονόματα που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την Eurovision. Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν τους.

eurovisionfun.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό της Ελλάδας - Eurovision News | Music | Fun
Η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2025 έχει ήδη ξεκινήσει και η Ελλάδα ετοιμάζεται να διαλέξει τον εκπρόσωπό της μέσω ενός πολυαναμενόμενου εθνικού τελικού. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον περσινό διαγωνισμό, η ΕΡΤ επιστρέφει το 2025 με έναν ανοιχτό εθνικό τελικό 22...

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

23-09-24

13:51
τα 5 πρωτα ονοματα ειναι σχετικα γνωστα , και την αλεξανδρα σιετη ξερω που ηταν στο the voice και εχει πολυ καλη φωνηΤα ονόματα που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την Eurovision. Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν τους.
View attachment 138983
![]()
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό της Ελλάδας - Eurovision News | Music | Fun
Η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2025 έχει ήδη ξεκινήσει και η Ελλάδα ετοιμάζεται να διαλέξει τον εκπρόσωπό της μέσω ενός πολυαναμενόμενου εθνικού τελικού. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον περσινό διαγωνισμό, η ΕΡΤ επιστρέφει το 2025 με έναν ανοιχτό εθνικό τελικό 22...eurovisionfun.com
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

23-09-24

14:19
Πώς γίνεται να μην ξέρεις τη shaya?Τα ονόματα που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την Eurovision. Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν τους.
View attachment 138983
![]()
Η αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της Eurovision 2025 έχει ήδη ξεκινήσει και η Ελλάδα ετοιμάζεται να διαλέξει τον εκπρόσωπό της μέσω ενός πολυαναμενόμενου εθνικού τελικού. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον περσινό διαγωνισμό, η ΕΡΤ επιστρέφει το 2025 με έναν ανοιχτό εθνικό τελικό 22...eurovisionfun.com

Είναι στην ηλικία της παπαριζου, από τους hi5
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-09-24

15:08
Trannos έτοιμος για υποψηφιότητα
Πού είσαι Βίκτωρααα; Συγγνώμη για ό,τι είχα πει!

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

25-09-24

15:59
Τον Άγγελο Αρχανιωτάκη τον θυμάμαι στο xfactor και του το λέγανε από τότε ότι του ταιριάζει η Eurovision.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

25-09-24

16:42
ΕΥΤΥΧΩΣ φέτος ψηφίζουμε εμείς πάντως ποιον θέλουμετα 5 πρωτα ονοματα ειναι σχετικα γνωστα , και την αλεξανδρα σιετη ξερω που ηταν στο the voice και εχει πολυ καλη φωνη
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

07-11-24

16:07
Ο Ίαν Στρατής δεν θα καταθέσει τελικά τραγούδι για τον ελληνικό εθνικό τελικό![]()
Οι λόγοι:
Αν και σκέφτηκε αρκετά και τον ενδιέφερε η συμμετοχή του στον εθνικό τελικό για την Eurovision 2025, τελικά για τους δικούς του λόγους κατέληξε στο να μην στείλει την συμμετοχή του
Πηγή: Eurovisionfun (facebook)
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

08-11-24

11:56
Αλλη μια χρονια πεταμενη με τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου να πανε στον βροντο. Ποιοι στον μπουτσο ειναι αυτοι ρε φιλε???? Οποιος εχει βυσμα ή μπαμπα με λεφτα παει γιουροβιζιον για να ανεβασει τις "μετοχες" του. Κατι πηγε να γινει φετος , αλλα η σκηνικη παρουσια ηταν φτωχη. Το 2025 φαινεται να ειναι απο την αρχη χαμενη υποθεση.
Scandal
Διαχειριστής

03-12-24

16:35
Τη γλυτώσαμε για εφέτος. 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

03-12-24

16:53
Σιγά μη συμμετείχε σε εθνικό τελικό αυτή
Εγώ θέλω Evangelia φέτος!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

03-12-24

18:00
Νομιζει θα ερθουν γονυπετής να την παρακαλεσουν να μας εκπροσωπήσειΣιγά μη συμμετείχε σε εθνικό τελικό αυτή
Εγώ θέλω Evangelia φέτος!
Αντε να βγουν τα τραγουδια , ευελπιστω να κρυβεται κανενα διαμαντακι και στους ασημους καλλιτεχνες
Scandal
Διαχειριστής

03-12-24

18:01
Πως θα γίνει η διαλογή / επιλογή και ειδικά από τη στιγμή που στείλανε 10δες καλλιτέχνες τραγούδι;
Θα το επιλέξουμε εμείς το κοινό;
Micro
Συντονιστής

03-12-24

18:06
καμια 100αρια εχουν στειλει . Θα επιλεξουν αυτοι υποτιθεται τα 5-10 καλυτερα που θα πανε στον τελικο οπου επιλεγει το κοινοΠως θα γίνει η διαλογή / επιλογή και ειδικά από τη στιγμή που στείλανε 10δες καλλιτέχνες τραγούδι;
Poirot
Περιβόητο μέλος

03-12-24

18:25
Αυτό, η επιλογή θα γίνει από εσωτερική επιτροπή της ΕΡΤ τα μέλη της οποίας θα αποκαλυφθούν μετά το πέρας του εθνικού τελικού νομίζω. Μετά στον τελικό θα συμμετάσχουν 12 τραγούδια από τα οποία θα επιλεχθεί ο νικητής με αναλογία 50% κοινό, 25% ελληνική επιτροπή και 25% διεθνής επιτροπή.
Scandal
Διαχειριστής

25-12-24

04:03
Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

11:57

Αυτά είναι τα 12 τραγούδια του ελληνικού εθνικού τελικού για τη Eurovision 2025
Ο εθνικός τελικός για τη Eurovision 2025 θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου – Πώς θα αναδειχθεί το τραγούδι που θα ταξιδέψει στην Ελβετία.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

10-01-25

12:06
Ένα με ελληνικούς στίχους θα ήθελα να περάσει 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.837 μηνύματα.

10-01-25

12:10
Ποιοι είναι όλοι αυτοί πάλι;;

Poirot
Περιβόητο μέλος

10-01-25

12:11
Εγώ περιμένω να ακούσω πως και πως τo τραγούδι της Evangelia, ίσως και της BARBZ.
Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα π.χ. με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Θα δούμε τι θα είναι το τραγούδι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πλέον η Eurovision.
Τώρα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα π.χ. με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Θα δούμε τι θα είναι το τραγούδι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πλέον η Eurovision.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Scandal
- Ilma
- AggelikiGr
- charmander
- ck_chrysiis
- Reader
- American Economist
- rafaela11
- Memetchi
- johnsala
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.