Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

00:05
Άντε, 24 ώρες έμειναν 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-01-25

00:08
Αν βγει κανένα Γη μου αύριο, εμένα με χάνετε
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

30-01-25

00:16
Αυτό ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει. Αν έβγαινε ένα του είδους του μάλλον θα ήταν του Καραφωτη που έχει και ένα όνομαΑν βγει κανένα Γη μου αύριο, εμένα με χάνετε
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-01-25

00:19
Ο Παράδεισος θεωρώ ότι θα είναι ψηλά. Όπως επίσης και ένα εκ των Play It και Odyssey περιμένω να είναι ψηλά. Για την Ευαγγελία κάτι μου λέει ότι θα φάει φλοπ στις επιτροπές και μπορεί να είναι και εκτός τριάδας, αλλά θα δούμε.Αυτό ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει. Αν έβγαινε ένα του είδους του μάλλον θα ήταν του Καραφωτη που έχει και ένα όνομα
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.

30-01-25

00:23
εχει βγει πουθενα το sirens με τις αλλαγες;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

30-01-25

00:23
Οι επιτροπές αν θυμάμαι καλά είναι λίγο ο,τι να ναι. Κάτι για Χατζηγιάννη, Στεφάνια και τέτοιους διάβασα. Άτομα που έχουν γνωριμίες όπως ο Καραφώτης παίζει να ευνοηθούν. Βλέπω ήδη άτομα από τον χώρο που τον στηρίζουν σε συνεντεύξεις και είναι λογικό, έχει δουλέψει με όλους τόσα χρόνια. Για τις ξένες δεν έχω ιδέα, αλλά θα έβλεπα άνετα τη Στεφάνια να ψηφίζει ψηλά όλα τα ποπ και ειδικά την Ευαγγελία που παίζει να τη γνωρίζει κιόλαςΟ Παράδεισος θεωρώ ότι θα είναι ψηλά. Όπως επίσης και ένα εκ των Play It και Odyssey περιμένω να είναι ψηλά. Για την Ευαγγελία κάτι μου λέει ότι θα φάει φλοπ στις επιτροπές και μπορεί να είναι και εκτός τριάδας, αλλά θα δούμε.
*εκτός αν αυτοί ήταν η επιτροπή για την τελική δωδεκάδα, δεν θυμάμαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αύριο θα το ακούσεις μια και καλή αλλά στη θέση σου δεν θα είχα πολλές ελπίδες να βγει να πω την αλήθειαεχει βγει πουθενα το sirens με τις αλλαγες;
Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

00:29
Για τη δωδεκάδα ήταν, ο Χατζηγιάννης μόνο νομίζω θα είναι και στην αυριανή επιτροπή. Κατά τ' άλλα ναι, Ελλάδα είμαστε. Σίγουρα οι γνωριμίες θα παίξουν ρόλο, δεν ξέρω αν θα παίξουν και οι δισκογραφικές. Φαντάζομαι όμως θα αποφύγουν να βάλουν π.χ. κάποιον της Panik* ή της Minos στην κριτική επιτροπή.Οι επιτροπές αν θυμάμαι καλά είναι λίγο ο,τι να ναι. Κάτι για Χατζηγιάννη, Στεφάνια και τέτοιους διάβασα. Άτομα που έχουν γνωριμίες όπως ο Καραφώτης παίζει να ευνοηθούν. Βλέπω ήδη άτομα από τον χώρο που τον στηρίζουν σε συνεντεύξεις και είναι λογικό, έχει δουλέψει με όλους τόσα χρόνια. Για τις ξένες δεν έχω ιδέα, αλλά θα έβλεπα άνετα τη Στεφάνια να ψηφίζει ψηλά όλα τα ποπ και ειδικά την Ευαγγελία που παίζει να τη γνωρίζει κιόλας
*εκτός αν αυτοί ήταν οι επιτροπή για την τελική δωδεκάδα, δεν θυμάμαι
*Της Panik ας βάλουν, δεν μας πειράζει
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

30-01-25

00:36
Εριξα κατι ματιες και στους εθνικους τελικους αλλων χωρων , εχει ενδιαφεροντα πραγματα

Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

00:37
Άντε κι έψαχνα άξιο διάδοχο της Ιρλανδίας για την τελευταία μου θέση!Εριξα κατι ματιες και στους εθνικους τελικους αλλων χωρων , εχει ενδιαφεροντα πραγματα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

30-01-25

00:48
Memetchi
Διάσημο μέλος

30-01-25

01:18
Σουπιά*Της Panik ας βάλουν, δεν μας πειράζει

Μπα δισκογραφικές δεν το βλέπω. Μάλλον ένας της ερτ που νομίζω επιτρέπεται και μετά όποιον ξεχασμένο έχει συμμετάσχει με εμάς ή την Κύπρο. Μόνο αν βάλουν καμιά Χαλκίτη μάλλον θα εκτιμήσει περισσότερο τα φωνητικά
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 685 μηνύματα.

30-01-25

01:28
Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην νικήσει η Klavdia ?
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

01:33
Με την κακογουστιά που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, είναι και αυτό πιθανό.Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην νικήσει η Klavdia ?
Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

15:40
Έτοιμη η Euroκοινότητα του forum για απόψε; 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.069 μηνύματα.

30-01-25

16:51
Ναι στις 21:00 σήμερα!!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-25

19:30

Είναι 0,68 ευρώ ανά sms και συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος τηλεφωνίας 10%.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

30-01-25

20:05
Αυτό είναι τουλάχιστον κάλαντα απορώ πως αρέσειOdyssey
Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

20:11
Να σημειωθεί πάντως ότι στα στοιχήματα η Ελλάδα έχει ανέβει 3 θέσεις από εχθές, ενόψει της σημερινής μας επιλογής. Είμαστε 9οι τώρα.
Απλά να κάνουμε τη σωστή επιλογή γιατί θα ξανακυλήσουμε στην 20η θέση
Απλά να κάνουμε τη σωστή επιλογή γιατί θα ξανακυλήσουμε στην 20η θέση

Memetchi
Διάσημο μέλος

30-01-25

20:13
Πάντως αν διαλέξουμε ανεβαστικό κομμάτι έτσι όπως είμαστε στο πρώτο μισό μας βλέπω άνετα να ανοίξουμε ημιτελικό. Ειδικά το play it είναι Μάλτα 2024 v.2
Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

20:14
Μην έχουμε ανάλογη επιτυχία με τη Μάλτα 2024 μόνοΠάντως αν διαλέξουμε ανεβαστικό κομμάτι έτσι όπως είμαστε στο πρώτο μισό μας βλέπω άνετα να ανοίξουμε ημιτελικό. Ειδικά το play it είναι Μάλτα 2024 v.2

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- thenutritionist
- Paragontas7000
- Ilma
- charmander
- rafaela11
- Memetchi
- AggelikiGr
- Reader
- Libertus
- johnsala
- ck_chrysiis
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.