Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Άντε, 24 ώρες έμειναν :jumpy:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Αν βγει κανένα Γη μου αύριο, εμένα με χάνετε

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Αυτό ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει. Αν έβγαινε ένα του είδους του μάλλον θα ήταν του Καραφωτη που έχει και ένα όνομα
Ο Παράδεισος θεωρώ ότι θα είναι ψηλά. Όπως επίσης και ένα εκ των Play It και Odyssey περιμένω να είναι ψηλά. Για την Ευαγγελία κάτι μου λέει ότι θα φάει φλοπ στις επιτροπές και μπορεί να είναι και εκτός τριάδας, αλλά θα δούμε.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.
Ο Παράδεισος θεωρώ ότι θα είναι ψηλά. Όπως επίσης και ένα εκ των Play It και Odyssey περιμένω να είναι ψηλά. Για την Ευαγγελία κάτι μου λέει ότι θα φάει φλοπ στις επιτροπές και μπορεί να είναι και εκτός τριάδας, αλλά θα δούμε.
Οι επιτροπές αν θυμάμαι καλά είναι λίγο ο,τι να ναι. Κάτι για Χατζηγιάννη, Στεφάνια και τέτοιους διάβασα. Άτομα που έχουν γνωριμίες όπως ο Καραφώτης παίζει να ευνοηθούν. Βλέπω ήδη άτομα από τον χώρο που τον στηρίζουν σε συνεντεύξεις και είναι λογικό, έχει δουλέψει με όλους τόσα χρόνια. Για τις ξένες δεν έχω ιδέα, αλλά θα έβλεπα άνετα τη Στεφάνια να ψηφίζει ψηλά όλα τα ποπ και ειδικά την Ευαγγελία που παίζει να τη γνωρίζει κιόλας

*εκτός αν αυτοί ήταν η επιτροπή για την τελική δωδεκάδα, δεν θυμάμαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εχει βγει πουθενα το sirens με τις αλλαγες;
Αύριο θα το ακούσεις μια και καλή αλλά στη θέση σου δεν θα είχα πολλές ελπίδες να βγει να πω την αλήθεια

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Οι επιτροπές αν θυμάμαι καλά είναι λίγο ο,τι να ναι. Κάτι για Χατζηγιάννη, Στεφάνια και τέτοιους διάβασα. Άτομα που έχουν γνωριμίες όπως ο Καραφώτης παίζει να ευνοηθούν. Βλέπω ήδη άτομα από τον χώρο που τον στηρίζουν σε συνεντεύξεις και είναι λογικό, έχει δουλέψει με όλους τόσα χρόνια. Για τις ξένες δεν έχω ιδέα, αλλά θα έβλεπα άνετα τη Στεφάνια να ψηφίζει ψηλά όλα τα ποπ και ειδικά την Ευαγγελία που παίζει να τη γνωρίζει κιόλας

*εκτός αν αυτοί ήταν οι επιτροπή για την τελική δωδεκάδα, δεν θυμάμαι
Για τη δωδεκάδα ήταν, ο Χατζηγιάννης μόνο νομίζω θα είναι και στην αυριανή επιτροπή. Κατά τ' άλλα ναι, Ελλάδα είμαστε. Σίγουρα οι γνωριμίες θα παίξουν ρόλο, δεν ξέρω αν θα παίξουν και οι δισκογραφικές. Φαντάζομαι όμως θα αποφύγουν να βάλουν π.χ. κάποιον της Panik* ή της Minos στην κριτική επιτροπή.

*Της Panik ας βάλουν, δεν μας πειράζει

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.
Εριξα κατι ματιες και στους εθνικους τελικους αλλων χωρων , εχει ενδιαφεροντα πραγματα :crazy:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Εριξα κατι ματιες και στους εθνικους τελικους αλλων χωρων , εχει ενδιαφεροντα πραγματα :crazy:

Άντε κι έψαχνα άξιο διάδοχο της Ιρλανδίας για την τελευταία μου θέση!

1738190359233.png

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

*Της Panik ας βάλουν, δεν μας πειράζει
Σουπιά :mastigio

Μπα δισκογραφικές δεν το βλέπω. Μάλλον ένας της ερτ που νομίζω επιτρέπεται και μετά όποιον ξεχασμένο έχει συμμετάσχει με εμάς ή την Κύπρο. Μόνο αν βάλουν καμιά Χαλκίτη μάλλον θα εκτιμήσει περισσότερο τα φωνητικά

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Έτοιμη η Euroκοινότητα του forum για απόψε; :P

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Ναι στις 21:00 σήμερα!!

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσα θα πληρώσουμε για να ψηφίσουμε; :laugh:

Είναι 0,68 ευρώ ανά sms και συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 24% και τέλος τηλεφωνίας 10%.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Να σημειωθεί πάντως ότι στα στοιχήματα η Ελλάδα έχει ανέβει 3 θέσεις από εχθές, ενόψει της σημερινής μας επιλογής. Είμαστε 9οι τώρα.

Απλά να κάνουμε τη σωστή επιλογή γιατί θα ξανακυλήσουμε στην 20η θέση :mastigio

Memetchi

Διάσημο μέλος

Πάντως αν διαλέξουμε ανεβαστικό κομμάτι έτσι όπως είμαστε στο πρώτο μισό μας βλέπω άνετα να ανοίξουμε ημιτελικό. Ειδικά το play it είναι Μάλτα 2024 v.2

Poirot

Περιβόητο μέλος

Πάντως αν διαλέξουμε ανεβαστικό κομμάτι έτσι όπως είμαστε στο πρώτο μισό μας βλέπω άνετα να ανοίξουμε ημιτελικό. Ειδικά το play it είναι Μάλτα 2024 v.2
Μην έχουμε ανάλογη επιτυχία με τη Μάλτα 2024 μόνο :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια