Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

30-01-25

20:21
Καλά η Μαλτα γενικά δυσκολεύεται πολύ να περάσει, αλλά το συγκεκριμένο αν το επιλέγαμε μου κάνει πολύ Effendi με ο,τι συνεπάγεταιΜην έχουμε ανάλογη επιτυχία με τη Μάλτα 2024 μόνο![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-01-25

20:22
Ναι, κάποια σημεία του κομματιού μου θυμίζουν κι εμένα πολύ την Effendi. Είναι και παντρεμένη η Xannova, αλλιώς να έβρισκε τον Tix της να είχαμε λίγο σούσουροΚαλά η Μαλτα γενικά δυσκολεύεται πολύ να περάσει, αλλά το συγκεκριμένο αν το επιλέγαμε μου κάνει πολύ Effendi με ο,τι συνεπάγεται
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

20:22
Ευτυχώς που δεν έβαλαν την Καλομοίρα να παρουσιάσει τον εθνικό τελικό 

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.

30-01-25

20:24
o Sarbel πού χαθηκε;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-01-25

20:27
Mood σήμερα: Ποια είναι η Τάμτα; Ποια είναι η Τάμτα και ποιος ο Σαρμπέλ; Η πατρίς της Σοφίας Βέμπο εναποθέτει τας τύχας της εις τυχάρπαστα σχολιαρόπαιδα!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.069 μηνύματα.

30-01-25

21:00
Αρχίζειιιιιι
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

30-01-25

21:03
κούκλα η Ελεναρααααα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.222 μηνύματα.

30-01-25

21:04
μονο εμενα το ερτφλιξ σερνεται ;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

30-01-25

21:05
Εγώ στη τηλεόραση στο ερτ1 το βλέπωμονο εμενα το ερτφλιξ σερνεται ;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.069 μηνύματα.

30-01-25

21:06
Άντε να τελειώσουν η Παπαρίζου και ο Ρουβάς να πάμε στα παράσύνθημα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

21:06
μονο εμενα το ερτφλιξ σερνεται ;
Το γρουσούζεψα

Αν κολλάει, πάτα το -15 sec.
Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

21:07
Από τον τελικό στο εμπορικό κέντρο είναι αναβάθμιση όμως
Scandal
Διαχειριστής

30-01-25

21:11
Η Έλενα (το λέω γιατί την εγκαλούν για το βάρος της οι haters), φαίνεται αδυνατισμένη.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

30-01-25

21:15
Γιατί κάνουν τόσα σαρδάμ λες και θα πάθουν εγκεφαλικό
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.

30-01-25

21:17
Ναι εχει αδυνατισει.Τωρα ειναι μια χαρα.,Ομως οντωςειχε παρει πολλα κιλα και απο θεμα υγειας δεν ηταν καλο.Τωρα χωρις να ειναι αδυνατη,,ειναι μια χαρα.Η Έλενα (το λέω γιατί την εγκαλούν για το βάρος της οι haters), φαίνεται αδυνατισμένη.
Αλλα..δεν το εχουν για την ωρα,Εθναι πολυ τρακαρισμενοι..ειδικα η παπαριζου.
Scandal
Διαχειριστής

30-01-25

21:21
Γιατί κάνουν τόσα σαρδάμ λες και θα πάθουν εγκεφαλικό
Όντως χάνουν τακτικά τις λέξεις.Ναι εχει αδυνατισει.Τωρα ειναι μια χαρα.,Ομως οντωςειχε παρει πολλα κιλα και απο θεμα υγειας δεν ηταν καλο.Τωρα χωρις να ειναι αδυνατη,,ειναι μια χαρα.
Αλλα..δεν το εχουν για την ωρα,Εθναι πολυ τρακαρισμενοι..ειδικα η παπαριζου.
Πιστεύω σιγά σιγά θα στρώσουν μέσα στη βραδιά.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.

30-01-25

21:26
Μου κολλάει το web tv λες και είμαι με τηλεκαρτα
Τι στην ευχή γίνεται
100αρα οπτική ίνα σίγουρα δεν φταίει το ίντερνετ
Ώρες ώρες μου βγαζει κιολας σφάλμα με κόκκινο πάνω τι είναι αυτά ερτ
Τι στην ευχή γίνεται
100αρα οπτική ίνα σίγουρα δεν φταίει το ίντερνετ
Ώρες ώρες μου βγαζει κιολας σφάλμα με κόκκινο πάνω τι είναι αυτά ερτ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-25

21:33
Πατάτε το -15 sec 
Χαριτωμένα είναι τα παλιά τραγούδια μας

Χαριτωμένα είναι τα παλιά τραγούδια μας

Poirot
Περιβόητο μέλος

30-01-25

21:33
Ελπίζω να μη χρειαστεί να διοργανώσουμε ποτέ τον διαγωνισμό, 5 ώρες θα κρατήσει μέχρι να τελειώσουν τα εισαγωγικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- thenutritionist
- Paragontas7000
- Ilma
- charmander
- rafaela11
- Memetchi
- AggelikiGr
- Reader
- Libertus
- johnsala
- ck_chrysiis
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.