Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.
Μην έχουμε ανάλογη επιτυχία με τη Μάλτα 2024 μόνο :lol:
Καλά η Μαλτα γενικά δυσκολεύεται πολύ να περάσει, αλλά το συγκεκριμένο αν το επιλέγαμε μου κάνει πολύ Effendi με ο,τι συνεπάγεται

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Καλά η Μαλτα γενικά δυσκολεύεται πολύ να περάσει, αλλά το συγκεκριμένο αν το επιλέγαμε μου κάνει πολύ Effendi με ο,τι συνεπάγεται
Ναι, κάποια σημεία του κομματιού μου θυμίζουν κι εμένα πολύ την Effendi. Είναι και παντρεμένη η Xannova, αλλιώς να έβρισκε τον Tix της να είχαμε λίγο σούσουρο

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Ευτυχώς που δεν έβαλαν την Καλομοίρα να παρουσιάσει τον εθνικό τελικό :popeanim:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Mood σήμερα: Ποια είναι η Τάμτα; Ποια είναι η Τάμτα και ποιος ο Σαρμπέλ; Η πατρίς της Σοφίας Βέμπο εναποθέτει τας τύχας της εις τυχάρπαστα σχολιαρόπαιδα!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-30, 8.27.31 μμ.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Αρχίζειιιιιι

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.
κούκλα η Ελεναρααααα

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.221 μηνύματα.
μονο εμενα το ερτφλιξ σερνεται ;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Άντε να τελειώσουν η Παπαρίζου και ο Ρουβάς να πάμε στα παράσύνθημα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Από τον τελικό στο εμπορικό κέντρο είναι αναβάθμιση όμως

Scandal

Διαχειριστής

Η Έλενα (το λέω γιατί την εγκαλούν για το βάρος της οι haters), φαίνεται αδυνατισμένη.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Γιατί κάνουν τόσα σαρδάμ λες και θα πάθουν εγκεφαλικό

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.
Η Έλενα (το λέω γιατί την εγκαλούν για το βάρος της οι haters), φαίνεται αδυνατισμένη.
Ναι εχει αδυνατισει.Τωρα ειναι μια χαρα.,Ομως οντωςειχε παρει πολλα κιλα και απο θεμα υγειας δεν ηταν καλο.Τωρα χωρις να ειναι αδυνατη,,ειναι μια χαρα.

Αλλα..δεν το εχουν για την ωρα,Εθναι πολυ τρακαρισμενοι..ειδικα η παπαριζου.

Scandal

Διαχειριστής

Γιατί κάνουν τόσα σαρδάμ λες και θα πάθουν εγκεφαλικό
Ναι εχει αδυνατισει.Τωρα ειναι μια χαρα.,Ομως οντωςειχε παρει πολλα κιλα και απο θεμα υγειας δεν ηταν καλο.Τωρα χωρις να ειναι αδυνατη,,ειναι μια χαρα.

Αλλα..δεν το εχουν για την ωρα,Εθναι πολυ τρακαρισμενοι..ειδικα η παπαριζου.
Όντως χάνουν τακτικά τις λέξεις.
Πιστεύω σιγά σιγά θα στρώσουν μέσα στη βραδιά.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
Μου κολλάει το web tv λες και είμαι με τηλεκαρτα
Τι στην ευχή γίνεται
100αρα οπτική ίνα σίγουρα δεν φταίει το ίντερνετ
Ώρες ώρες μου βγαζει κιολας σφάλμα με κόκκινο πάνω τι είναι αυτά ερτ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1738265241816.png

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Πατάτε το -15 sec :P

Χαριτωμένα είναι τα παλιά τραγούδια μας :D

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ελπίζω να μη χρειαστεί να διοργανώσουμε ποτέ τον διαγωνισμό, 5 ώρες θα κρατήσει μέχρι να τελειώσουν τα εισαγωγικά

Scandal

Διαχειριστής

Ωραία η Σάττη.

Αλλά έχουν περάσει 40 λεπτά και ακόμα στα εισαγωγικά είμαστε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια