Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Κι αυτό μου άρεσε πολύ (είχε βγει 1ο στις επιτροπές)

Γενικά αν τα βάλεις κάτω, τα γαλλικά τραγούδια τα πάνε πολύ καλά.

Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.
Γενικά έχει διακριτά όρια η φωνή της, καμία σχέση με του σλιμαν.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Αυτό το αριστούργημα (είχε έρθει 2ο), πρέπει να μπαίνει κάθε χρόνο.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
1744445984248.png

Εγω ψαχνοντας το αριστουργημα

Scandal

Διαχειριστής

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.
Ειδικά εκεί προς το τέλος, μου αρέσει πάρα πολύ. Από τις πολύ αγαπημένες μου συμμετοχές. Τραγουδώντας σε μια φανταστική γλώσσα, αν δεν κάνω λάθος!

Scandal

Διαχειριστής

Έβγαλε τα γυαλιά

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ψηφίσετε φέτος; Έχετε σκεφτεί ποια ή ποιες χώρες θα ψηφίσετε;

Πέρυσι ψήφισα για πρώτη φορά· τη Γαλλία μόνο. Φέτος λέω να ψηφίσω τρεις χώρες: το Σαν Μαρίνο, τη Λιθουανία και την Αλβανία. Συνήθως δεν στέλνουν δυνατές συμμετοχές και φέτος θέλω να τις επικροτήσω για την προσπάθειά τους! Καμία από αυτές δεν θα βγει πρώτη, αλλά για εμένα δεν έχει μεγάλη σημασία η πρωτιά.

Scandal

Διαχειριστής

Κακώς η Κλαυδία έβγαλε τα γυαλιά της.
Έπρεπε ο μύθος να παραμείνει μύθος :P

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Τουλάχιστον ας βάλει άλλο χρώμα στον σκελετό. Κορακί μαλλί, κορακί γυαλιά, ντύσιμο χαμηλοβλεπούσας... :P
Νομίζω ότι όλες αυτές οι φυτουκλέ στυλ μαύρο σκελετό φοράνε.
Όπως εμείς οι άντρες φοράμε τα γυαλάκια με ανύπαρκτο σκελετό που είναι το γυαλί μόνο.

Το είχα φανταστεί ότι φοράει τα γυαλιά για τη μύτη της. Αν κι εγώ δεν τη θεωρώ καθόλου μα καθόλου άσχημη (ίσα ίσα η μύτη της δίνει τη γοητεία της), αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί εκείνη το βλέπει έτσι από 10 χρονών.
Ελπίζω η επέμβαση που θα κάνει να έχει ένα αποτέλεσμα που θα της αρέσει.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι τραγουδούσα το Maman της Λουάν :D

Αρχικά μόνος και στη συνέχεια ενώπιον ακροατηρίου, το οποίο στο τέλος με αποθέωσε :P

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι τραγουδούσα το Maman της Λουάν :D

Αρχικά μόνος και στη συνέχεια ενώπιον ακροατηρίου, το οποίο στο τέλος με αποθέωσε :P

περιμένουμε :hi:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

περιμένουμε :hi:
Ούτε φωνή έχω ούτε γαλλικά ξέρω :P

Ο Μεμέτσι και ο Ούλτρα ίσως θα μπορούσαν να κάνουν ένα cover :D

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Μπήκαμε και επισήμως στον μήνα της Eurovision :clapup:

Η Ελλάδα πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό και θα βγει μεταξύ 15ης και 20ής θέσης στις 17 Μαΐου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια