Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

06-04-25

16:46
Κι αυτό μου άρεσε πολύ (είχε βγει 1ο στις επιτροπές)
Γενικά αν τα βάλεις κάτω, τα γαλλικά τραγούδια τα πάνε πολύ καλά.
Γενικά έχει διακριτά όρια η φωνή της, καμία σχέση με του σλιμαν.
Γενικά αν τα βάλεις κάτω, τα γαλλικά τραγούδια τα πάνε πολύ καλά.
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.
Γενικά έχει διακριτά όρια η φωνή της, καμία σχέση με του σλιμαν.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

06-04-25

17:25
Τελικά ο εσπρέσσο μακιατο πάει κανονικά;;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.

06-04-25

20:58
Ναι. Εμένα με εκνευρίζει το φιζίκ και το τραγούδι του, αλλά σε πολλούς αρέσει.Τελικά ο εσπρέσσο μακιατο πάει κανονικά;;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-04-25

11:08
Αυτό το αριστούργημα (είχε έρθει 2ο), πρέπει να μπαίνει κάθε χρόνο.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

12-04-25

11:20
Αυτό το αριστούργημα (είχε έρθει 2ο), πρέπει να μπαίνει κάθε χρόνο.
Εγω ψαχνοντας το αριστουργημα
Scandal
Διαχειριστής

12-04-25

11:34
πφφ δεν ξέρετε εσείς οι νέοι.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

12-04-25

12:14
Ειδικά εκεί προς το τέλος, μου αρέσει πάρα πολύ. Από τις πολύ αγαπημένες μου συμμετοχές. Τραγουδώντας σε μια φανταστική γλώσσα, αν δεν κάνω λάθος!Αυτό το αριστούργημα (είχε έρθει 2ο), πρέπει να μπαίνει κάθε χρόνο.
Scandal
Διαχειριστής

13-04-25

00:37
Έβγαλε τα γυαλιά
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.

13-04-25

00:43
Κουκλίτσα είναι χωρίς τα γυαλιά!Έβγαλε τα γυαλιά
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-04-25

20:03
Θα ψηφίσετε φέτος; Έχετε σκεφτεί ποια ή ποιες χώρες θα ψηφίσετε;
Πέρυσι ψήφισα για πρώτη φορά· τη Γαλλία μόνο. Φέτος λέω να ψηφίσω τρεις χώρες: το Σαν Μαρίνο, τη Λιθουανία και την Αλβανία. Συνήθως δεν στέλνουν δυνατές συμμετοχές και φέτος θέλω να τις επικροτήσω για την προσπάθειά τους! Καμία από αυτές δεν θα βγει πρώτη, αλλά για εμένα δεν έχει μεγάλη σημασία η πρωτιά.
Πέρυσι ψήφισα για πρώτη φορά· τη Γαλλία μόνο. Φέτος λέω να ψηφίσω τρεις χώρες: το Σαν Μαρίνο, τη Λιθουανία και την Αλβανία. Συνήθως δεν στέλνουν δυνατές συμμετοχές και φέτος θέλω να τις επικροτήσω για την προσπάθειά τους! Καμία από αυτές δεν θα βγει πρώτη, αλλά για εμένα δεν έχει μεγάλη σημασία η πρωτιά.
Scandal
Διαχειριστής

13-04-25

21:21
Κακώς η Κλαυδία έβγαλε τα γυαλιά της.
Έπρεπε ο μύθος να παραμείνει μύθος
Έπρεπε ο μύθος να παραμείνει μύθος

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-04-25

21:24
Τουλάχιστον ας βάλει άλλο χρώμα στον σκελετό. Κορακί μαλλί, κορακί γυαλιά, ντύσιμο χαμηλοβλεπούσας...Κακώς η Κλαυδία έβγαλε τα γυαλιά της.
Έπρεπε ο μύθος να παραμείνει μύθος![]()

Scandal
Διαχειριστής

13-04-25

21:27
Νομίζω ότι όλες αυτές οι φυτουκλέ στυλ μαύρο σκελετό φοράνε.Τουλάχιστον ας βάλει άλλο χρώμα στον σκελετό. Κορακί μαλλί, κορακί γυαλιά, ντύσιμο χαμηλοβλεπούσας...![]()
Όπως εμείς οι άντρες φοράμε τα γυαλάκια με ανύπαρκτο σκελετό που είναι το γυαλί μόνο.
Το είχα φανταστεί ότι φοράει τα γυαλιά για τη μύτη της. Αν κι εγώ δεν τη θεωρώ καθόλου μα καθόλου άσχημη (ίσα ίσα η μύτη της δίνει τη γοητεία της), αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί εκείνη το βλέπει έτσι από 10 χρονών.
Ελπίζω η επέμβαση που θα κάνει να έχει ένα αποτέλεσμα που θα της αρέσει.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

19-04-25

15:18
Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι τραγουδούσα το Maman της Λουάν 
Αρχικά μόνος και στη συνέχεια ενώπιον ακροατηρίου, το οποίο στο τέλος με αποθέωσε

Αρχικά μόνος και στη συνέχεια ενώπιον ακροατηρίου, το οποίο στο τέλος με αποθέωσε

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

19-04-25

15:25
Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι τραγουδούσα το Maman της Λουάν
Αρχικά μόνος και στη συνέχεια ενώπιον ακροατηρίου, το οποίο στο τέλος με αποθέωσε![]()

Τα δικά μας covers
Ανοίγω αυτό το καλλιτεχνικό θέμα, όπου όποιος θέλει μπορεί να ανεβάζει τα δικά του cover τραγουδιών❤️ (ελπίζω να μην ανεβάζω μόνο εγώ) 🎶
περιμένουμε

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

19-04-25

15:28
Ούτε φωνή έχω ούτε γαλλικά ξέρω![]()
Τα δικά μας covers
Ανοίγω αυτό το καλλιτεχνικό θέμα, όπου όποιος θέλει μπορεί να ανεβάζει τα δικά του cover τραγουδιών❤️ (ελπίζω να μην ανεβάζω μόνο εγώ) 🎶www.e-steki.gr
περιμένουμε![]()

Ο Μεμέτσι και ο Ούλτρα ίσως θα μπορούσαν να κάνουν ένα cover

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπήκαμε και επισήμως στον μήνα της Eurovision 
Η Ελλάδα πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό και θα βγει μεταξύ 15ης και 20ής θέσης στις 17 Μαΐου.

Η Ελλάδα πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό και θα βγει μεταξύ 15ης και 20ής θέσης στις 17 Μαΐου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- johnsala
- Ilma
- Scandal
- Reader
- giannhs2001
- Memetchi
- chester20080
- Luludaki
- AggelikiGr
- rafaela11
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- American Economist
- Paragontas7000
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- ck_chrysiis
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.