Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    22
Γελαω.ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΕΜΕ.Η κλαυδια εγραψε τη μουσικη .Νανακια τωρα.
οι Arcade την γράψανε... αυτή από την δημιουργία συμμετείχε στην ομάδα που εφτιαξε στίχους και λιγο στην μουσική..... και συμμετείχαν 5 άλλοι ....
η Σάττη εξ ολοκλήρου έκανε το τραγούδι μόνη της....

εντάξει την γνώμη μας λέμε
η αξία της Σάττη φάνηκε φέτος οταν την βάλανε να τραγουδήσει φέτος.... το τραγούδι της Σελίν Ντιον

οι Arcade την γράψανε... αυτή από την δημιουργία συμμετείχε στην ομάδα που εφτιαξε στίχους τπτ άλλο.....
ΜΑΖΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΛΕΜΕ.Κατα τα αλλα το να λες η κλαυδια απλα το τραγουδισε...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το τραγούδι, με ελληνικό χρώμα, σε σύνθεση των Arcade και της Klavdia και στίχους των Arcade

1747679571252.png

Συνημμένα

• 1747679338170.png
    1747679338170.png
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 56
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έτσι άλλαξε η Klavdia το ρούχο της στη σκηνή:

οι Arcade την γράψανε... αυτή από την δημιουργία συμμετείχε στην ομάδα που εφτιαξε στίχους και λιγο στην μουσική..... και συμμετείχαν 5 άλλοι ....
η Σάττη εξ ολοκλήρου έκανε το τραγούδι μόνη της....

εντάξει την γνώμη μας λέμε
η αξία της Σάττη φάνηκε φέτος οταν την βάλανε να τραγουδήσει φέτος.... το τραγούδι της Σελίν Ντιον
IMG_2488.png
IMG_2487.png

Κανένα πρόβλημα δεν έχω με τη Σαττι, αλλα μόνη της δεν το έγραψε το κομμάτι.
Πάμε παρακάτω.

και η κλαυδια είναι θεά.

Παιδιά η Σάττι έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα στα τραγούδια της. Δε ξέρω γιατί γραψανε 10 ονόματα το βασικό είναι σίγουρα της Σάττι

O λόγος που η Σάττι φέρεται ώρες ώρες κάπως είναι και τέτοιος, ότι γινεται γνωστή

Εκανε τεραστια κωλοτουμπα προχθες αλλα συγγνωμη λεει δεν χρειαζεται να ζητησει γιατι απλως ειπε την αποψη του. Αδιανοητο τι ανθρωποι εχουν δημοσιο βημα σε αυτη τη χωρα , και το κραξιμο στη eurovision ειναι το ελαχιστο απο ολα αυτα που εχει ξεστομισει τοσα χρονια

1000056427.jpg

Εδώ είναι τα αποτελέσματα του τελικού βάση του συστήματος που ίσχυε το 2009-2015, όπου η βαθμολογία του κοινού και των επιτροπών συμψηφιζόταν. Προσωπικά αυτό το σύστημα μου άρεσε περισσότερο, μακάρι να επιστρέψει κάποτε.

IMG_2804.png

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back