Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.914 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Ο Scandal έγραψε: #781 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Click για ανάπτυξη... Το είδα κι εγώ το θέμα με το φωτισμό και λέω wtf! Θεά η Λελέκα και η ανάσα πήγε όπως έπρεπε chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο chester20080: #782 Χθες στις 22:55 ελπιζω να μη μας κοστισει αυτο με τα φωτα τι στο καλο, κοιμηθηκε αυτος που χειριζεται τα φωτα και ξεχασε να γυρισει τον προβολεα; τι σαμποταζ ηταν αυτο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Ο American Economist: #783 Χθες στις 22:57 Μόλις ψήφισα την Αυστραλία. Η κοπέλα έχει καταπληκτική φωνή, συν ότι είναι πολύ όμορφη σαν παρουσία. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Η Himela έγραψε: #784 Χθες στις 22:58 Δεν ξέρω γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία. Η γυναίκα έχει ήδη καριέρα για είκοσι τραγουδιστές, ας πάρει την ευκαιρία κάποιος νέος τραγουδιστής. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο chester20080: #785 Χθες στις 22:58 το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: καλε γιατι στην πρωτη σκηνη με την γυναικα ηταν τοσο σκοτεινο χαλασαν τα φωτα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 ουκρανια θεϊκο αν καταφερει την ανασα ειναι τοπππ το καταφερεεε!!! Click για ανάπτυξη... Το είδα κι εγώ το θέμα με το φωτισμό και λέω wtf! Θεά η Λελέκα και η ανάσα πήγε όπως έπρεπε
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Ο chester20080: #782 Χθες στις 22:55 ελπιζω να μη μας κοστισει αυτο με τα φωτα τι στο καλο, κοιμηθηκε αυτος που χειριζεται τα φωτα και ξεχασε να γυρισει τον προβολεα; τι σαμποταζ ηταν αυτο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Ο American Economist: #783 Χθες στις 22:57 Μόλις ψήφισα την Αυστραλία. Η κοπέλα έχει καταπληκτική φωνή, συν ότι είναι πολύ όμορφη σαν παρουσία. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Η Himela έγραψε: #784 Χθες στις 22:58 Δεν ξέρω γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία. Η γυναίκα έχει ήδη καριέρα για είκοσι τραγουδιστές, ας πάρει την ευκαιρία κάποιος νέος τραγουδιστής. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο chester20080: #785 Χθες στις 22:58 το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελπιζω να μη μας κοστισει αυτο με τα φωτα τι στο καλο, κοιμηθηκε αυτος που χειριζεται τα φωτα και ξεχασε να γυρισει τον προβολεα; τι σαμποταζ ηταν αυτο
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Ο American Economist: #783 Χθες στις 22:57 Μόλις ψήφισα την Αυστραλία. Η κοπέλα έχει καταπληκτική φωνή, συν ότι είναι πολύ όμορφη σαν παρουσία. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Η Himela έγραψε: #784 Χθες στις 22:58 Δεν ξέρω γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία. Η γυναίκα έχει ήδη καριέρα για είκοσι τραγουδιστές, ας πάρει την ευκαιρία κάποιος νέος τραγουδιστής. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο chester20080: #785 Χθες στις 22:58 το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις ψήφισα την Αυστραλία. Η κοπέλα έχει καταπληκτική φωνή, συν ότι είναι πολύ όμορφη σαν παρουσία.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Η Himela έγραψε: #784 Χθες στις 22:58 Δεν ξέρω γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία. Η γυναίκα έχει ήδη καριέρα για είκοσι τραγουδιστές, ας πάρει την ευκαιρία κάποιος νέος τραγουδιστής. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο chester20080: #785 Χθες στις 22:58 το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία. Η γυναίκα έχει ήδη καριέρα για είκοσι τραγουδιστές, ας πάρει την ευκαιρία κάποιος νέος τραγουδιστής.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο chester20080: #785 Χθες στις 22:58 το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το confidence της αυστραλεζας δεν περιγραφεται, προφανως φωναρα, τον αερα της σουπερσταρ εχει, και σκηνικη παρουσια πολυ φαντασμαγορικη αλλα δε μου λεει κατι σαν τραγουδι, βαρετο
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:00 Η Himela έγραψε: #786 Χθες στις 23:00 Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο chester20080: #787 Χθες στις 23:02 α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α επισης ο ακυλας στο τελος δεν ειπε τη λεξη "Οπότε" και επειδη εγω την περιμενα μου ηταν εμφανες το κενο εκει βεβαια οι ξενοι δε νομιζω πως θα το προσεξουν
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο American Economist: #788 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Φώτη δεν έγραψα το ποστ για σένα , δεν το είχα δει. Απλά μια σκέψη γενικά έκανα. Click για ανάπτυξη... Ναι βρε κανένα πρόβλημα. Το ότι εμένα μου αρέσει σαν τραγούδι δε σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Η Himela έγραψε: #789 Χθες στις 23:10 Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως αν και ξεκίνησα αυτή τη Eurovision με το να μη μου αρέσει σχεδόν κανένα τραγούδι, τώρα που τα γνωρίζω ανακαλύπτω και κάτι ωραίο σε κάθε ένα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι έχουν δώσει πολλή προσοχή και στην εμφάνιση πάνω στη σκηνή.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:13 Η Πουπουλίνα: #790 Χθες στις 23:13 Της βουλγαριας παντως ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.Κια ολοι τους αντιπαθεστατοι.Που τους βρηκαν; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Ο American Economist: #791 Χθες στις 23:14 Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #792 Χθες στις 23:14 Στο μεταξυ μου ερχεται να της ριξω μπουνια λεμε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Himela έγραψε: #793 Χθες στις 23:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Συγγνώμη αλλά πως γίνεται η μπαρούφα της Βουλγαρίας να έχει την ίδια πιθανότητα νίκης με την Ελλάδα;; Click για ανάπτυξη... Είδες τα βυζιά της;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:15 Η Πουπουλίνα: #794 Χθες στις 23:15 Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κροατια ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Χεστηκαμε για τα βυζια της.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:16 Ο American Economist: #795 Χθες στις 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Είδες τα βυζιά της; Click για ανάπτυξη... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.043 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Η Himela έγραψε: #796 Χθες στις 23:17 Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία). Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε γι'αυτό έχει πιθανότητες. Βέβαια έτσι όπως το πάμε θα βγάλουμε 24 πρώτες θέσεις λολ (η μεγάλη Βρετανία θα είναι πάλι τελευταία).
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Η Πουπουλίνα: #797 Χθες στις 23:19 Λοιπον για μενα το καλυτερο ειναι της κροατιας και μακαρι να κερδισουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.576 μηνύματα. Χθες στις 23:20 Ο American Economist: #798 Χθες στις 23:20 Τα στοιχήματα αυτήν την ώρα. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 7 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa Entropy24 Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa touvlo American Economist Entropy24 rafaela11 Cloud87 Searching giannhs2001 Εριφύλη Libertus charmander Paragontas7000 chester20080 Memetchi taketrance Scandal Jim_2004 fockos Ωρορα Corfu kitty Jack of Spades back2967 korlef camil Wonderkid abyssiniancat CuriousBee GeorgePap2003 johnsala vassiliss thenutritionist zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula helloworlddd1223 Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.722 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Ο chester20080: #799 Χθες στις 23:22 πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.321 μηνύματα. Χθες στις 23:22 Η Πουπουλίνα: #800 Χθες στις 23:22 Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:35
Ναι οκ...αλλα εμενα μου αρεσει της Αγγλιας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:23 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: πολυ ατμοσφαιρικο της κροατιας ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... Και ειναι ακομα πιο ενδιαφερον να δεις την ιστορια που εχει πισω αυτο το τραγουδι,.Ψαξτο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:26 Φωναρα η γαλλιδα και πανεμορφη!!!!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:35 Μολδαβια ΑΗΔΙΑ και αντιπαθεστατοι.