Eurovision 2026

Αύριο (σήμερα δηλαδή)
1768602824760.png

Απορώ γιατί δεν πιστεύετε στις δυνατότητές της. Και μάλιστα, αντί να θαυμάσετε την επιμονή της σχεδόν την κακολογείτε :no:

(Και φανταστείτε, πάμε με τραγούδι της και μπαίνουμε πεντάδα 💀)

(Και φανταστείτε, πάμε με τραγούδι της και μπαίνουμε πεντάδα 💀)
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αν στείλουμε την Ευαγγελία στην καλύτερη περίπτωση θα κάνουμε παρέα στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο στην πεντάδα από το τέλος του τελικού, στη χειρότερη στο Μαυροβούνιο και τη Γεωργία στην πεντάδα από το τέλος του ημιτελικού :lol:

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αν στείλουμε την Ευαγγελία στην καλύτερη περίπτωση θα κάνουμε παρέα στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο στην πεντάδα από το τέλος του τελικού, στη χειρότερη στο Μαυροβούνιο και τη Γεωργία στην πεντάδα από το τέλος του ημιτελικού :lol:
Τι υπερβολικός άνθρωπος. Έναν χορό θα τον ρίξει, λίγο το εθνικ που πουλάει. Μια μέτρια θέση με αυτά και εκείνα θα μπορούσε να την πιάσει αν δεν σκοτώσει τελείως το λαιβ

Αυτό είναι το θέμα
Στην τελική βραδιά θα έχει άλλη υποστήριξη. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει πόση βοήθεια είχε π.χ. η Στεφανία για να ακούγεται καθαρά όσο χόρευε (χωρίς να τις συγκρίνω φωνητικά). Πλέον τα backing επιτρέπονται, υπάρχουν και τα φωνητικά. Η Τσαγκρινού ας πούμε που τα κατάφερε ήταν καμιά φωνάρα; Με αρκετή δουλειά και από την ίδια μπορεί να βγει ένα όπως είπα αποτέλεσμα που δεν θα τις κοστίσει πια τόσους βαθμούς αν οπτικά είναι καλή. Εκτός αν είναι και αυτή τόσο χάλια, τι να πω

Στην τελική βραδιά θα έχει άλλη υποστήριξη. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει πόση βοήθεια είχε π.χ. η Στεφανία για να ακούγεται καθαρά όσο χόρευε (χωρίς να τις συγκρίνω φωνητικά). Πλέον τα backing επιτρέπονται, υπάρχουν και τα φωνητικά. Η Τσαγκρινού ας πούμε που τα κατάφερε ήταν καμιά φωνάρα; Με αρκετή δουλειά και από την ίδια μπορεί να βγει ένα όπως είπα αποτέλεσμα που δεν θα τις κοστίσει πια τόσους βαθμούς αν οπτικά είναι καλή. Εκτός αν είναι και αυτή τόσο χάλια, τι να πω
Εντάξει, υπερβάλλω λίγο χάριν αστεϊσμού. Κάτι θα βγει, δεν θα είναι και για πολύ ψηλά αλλά τελικό θα περάσει λογικά και θα είναι κάπου δεκαπεντάδα. Να ακούσουμε βέβαια όλο το τραγούδι πρώτα, απλά φοβάμαι μη σκάσει πάλι στα καλά καθούμενα πεντοζάλι :P

Το βλέπω να κερδίζει η Δανία φέτος :popeanim:
Πλάκα-πλάκα πριν δύο εβδομάδες ήταν 18η στα στοιχήματα και τώρα είναι 7η, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Ψιλοάκλαφτη πάει κάθε χρόνο. :P

1768663092166.png

Τώρα που έφυγε η Ισπανία αποφασίσαμε εμείς ότι οι μισές μας επιλογές θα έχουν μέσα κάτι ισπανικό

Ρε παιδιά πού το ακούτε τα τραγούδια που σχολιάζετε; Έχω μείνει λίγο πίσω.

Ρε παιδιά πού το ακούτε τα τραγούδια που σχολιάζετε; Έχω μείνει λίγο πίσω.
Τα είχε στην ΕΡΤ1, ορίστε η playlist από youtube:

Σαν να ακούω gangnam style o φερτο μου.
Η Ευαγγελία δεν ακούγεται, γατοξέρασμα που θα έλεγε και η Έφη Θώδη.

Της μαρσό μου άρεσε , της Ευαγγελίας θα ήταν καλό αν δεν είχε το ισπανικό χαζοτραπ , ακυλας οκ επιτηδευμένο κριντζ , ντιναμις μου αρεσε .
Επισης καλυτερα να μην εβγαζαν καθολου βιντεοκλιπς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back