Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
29-10-25
19:42
Δεν θα ήθελα να στείλει η Κύπρος Josephine και εμείς Evangelia, ψιλομοιάζουνεχει γινει εθνικο meme
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα.
Θρίαμβος για την ΕΡΤ | 270 τραγούδια υποβλήθηκαν για τον εθνικό τελικό! - Eurovision News | Music | Fun
Με πανηγυρικό τρόπο θα λέγαμε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εθνικού τελικού της ΕΡΤ για την Eurovision 2026. Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε, με το νούμερο να ξεπερνά κάθε αισιόδοξη προσδοκία και να φτάνει τις 270 περίπου συμμετοχές! Από τις 270 συμμετοχές οι 100 κατατέθηκαν την τελευταία...
264 στάλθηκαν ( περίπου +100 απο πέρσι ) , για να δούμε
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ζω για το drama που θα έχουμε με τη συμμετοχή της Ισραηλινής δημιουργού![]()
Θρίαμβος για την ΕΡΤ | 270 τραγούδια υποβλήθηκαν για τον εθνικό τελικό! - Eurovision News | Music | Fun
Με πανηγυρικό τρόπο θα λέγαμε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εθνικού τελικού της ΕΡΤ για την Eurovision 2026. Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε, με το νούμερο να ξεπερνά κάθε αισιόδοξη προσδοκία και να φτάνει τις 270 περίπου συμμετοχές! Από τις 270 συμμετοχές οι 100 κατατέθηκαν την τελευταία...eurovisionfun.com
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.553 μηνύματα.
Ο καθένας έφτιαξε κάτι και το έστειλε από ο,τι κατάλαβα. Δεν περιμένω απαραίτητα καλύτερη ποιότητα λόγω μεγαλύτερου αριθμού.![]()
Με πανηγυρικό τρόπο θα λέγαμε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εθνικού τελικού της ΕΡΤ για την Eurovision 2026. Η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώθηκε, με το νούμερο να ξεπερνά κάθε αισιόδοξη προσδοκία και να φτάνει τις 270 περίπου συμμετοχές! Από τις 270 συμμετοχές οι 100 κατατέθηκαν την τελευταία...eurovisionfun.com
Poirot
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, ετοιμάζομαι για Athens 2027Ο καθένας έφτιαξε κάτι και το έστειλε από ο,τι κατάλαβα. Δεν περιμένω απαραίτητα καλύτερη ποιότητα λόγω μεγαλύτερου αριθμού.
Ξεσκονίζουμε το ΟΑΚΑ και τα σχετικάMicro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα.
πολλοι φοβηθηκαν να στειλουν περυσι γιατι ηταν πειραματικο το πλαισιο . Πιστευω φετος θα δουμε πιο δουλεμενες συμμετοχεςΟ καθένας έφτιαξε κάτι και το έστειλε από ο,τι κατάλαβα. Δεν περιμένω απαραίτητα καλύτερη ποιότητα λόγω μεγαλύτερου αριθμού.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.553 μηνύματα.
Τι δεν θα έχουμε το Λευκωσία 2027 αν όντως αναλάβει η σύγχρονη Μαντόνα ακα Ζοζεφιν;Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, ετοιμάζομαι για Athens 2027Ξεσκονίζουμε το ΟΑΚΑ και τα σχετικά
πολλοι φοβηθηκαν να στειλουν περυσι γιατι ηταν πειραματικο το πλαισιο . Πιστευω φετος θα δουμε πιο δουλεμενες συμμετοχες
Μμμ μπορεί. Έχω δει τόσα βιντεο με κάτι καλλιτέχνες που γράφουν "δήλωσα και εγώ το τραγούδι μου" και αν πας στο προφιλ τους ξες ότι μάλλον δεν έχουν καμία ελπίδα να ξεχωρίσουν
Poirot
Περιβόητο μέλος
"Δεν θα έχουν σήμα" οι χώρες που θα είναι να της δώσουν 12άριΤι δεν θα έχουμε το Λευκωσία 2027 αν όντως αναλάβει η σύγχρονη Μαντόνα ακα Ζοζεφιν;
Micro
Συντονιστής
καλα ναι οι περισσοτεροι απο αυτους απατοι θα πανε , απο δισκογραφικες και συνθετες είναι το ζητούμενο να υπάρξει αυξημενο ενδιαφερονΜμμ μπορεί. Έχω δει τόσα βιντεο με κάτι καλλιτέχνες που γράφουν "δήλωσα και εγώ το τραγούδι μου" και αν πας στο προφιλ τους ξες ότι μάλλον δεν έχουν καμία ελπίδα να ξεχωρίσουν
Poirot
Περιβόητο μέλος
Νομίζω η φάση είναι προσπαθούμε να βρούμε κάτι καλύτερο από Ευαγγελία, αλλιώς δεν τη γλιτώνουμεκαλα ναι οι περισσοτεροι απο αυτους απατοι θα πανε , απο δισκογραφικες και συνθετες είναι το ζητούμενο να υπάρξει αυξημενο ενδιαφερον

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.530 μηνύματα.
Ε εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο αυτό.Νομίζω η φάση είναι προσπαθούμε να βρούμε κάτι καλύτερο από Ευαγγελία,
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool