Eurovision 2026

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.675 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.246 μηνύματα.

264 στάλθηκαν ( περίπου +100 απο πέρσι ) , για να δούμε

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.675 μηνύματα.

Ζω για το drama που θα έχουμε με τη συμμετοχή της Ισραηλινής δημιουργού

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.553 μηνύματα.

Ο καθένας έφτιαξε κάτι και το έστειλε από ο,τι κατάλαβα. Δεν περιμένω απαραίτητα καλύτερη ποιότητα λόγω μεγαλύτερου αριθμού.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο καθένας έφτιαξε κάτι και το έστειλε από ο,τι κατάλαβα. Δεν περιμένω απαραίτητα καλύτερη ποιότητα λόγω μεγαλύτερου αριθμού.
Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, ετοιμάζομαι για Athens 2027 :pfff: Ξεσκονίζουμε το ΟΑΚΑ και τα σχετικά

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.246 μηνύματα.
πολλοι φοβηθηκαν να στειλουν περυσι γιατι ηταν πειραματικο το πλαισιο . Πιστευω φετος θα δουμε πιο δουλεμενες συμμετοχες

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.553 μηνύματα.
Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, ετοιμάζομαι για Athens 2027 :pfff: Ξεσκονίζουμε το ΟΑΚΑ και τα σχετικά
Τι δεν θα έχουμε το Λευκωσία 2027 αν όντως αναλάβει η σύγχρονη Μαντόνα ακα Ζοζεφιν;
πολλοι φοβηθηκαν να στειλουν περυσι γιατι ηταν πειραματικο το πλαισιο . Πιστευω φετος θα δουμε πιο δουλεμενες συμμετοχες

Μμμ μπορεί. Έχω δει τόσα βιντεο με κάτι καλλιτέχνες που γράφουν "δήλωσα και εγώ το τραγούδι μου" και αν πας στο προφιλ τους ξες ότι μάλλον δεν έχουν καμία ελπίδα να ξεχωρίσουν

Poirot

Περιβόητο μέλος

Micro

Συντονιστής

Μμμ μπορεί. Έχω δει τόσα βιντεο με κάτι καλλιτέχνες που γράφουν "δήλωσα και εγώ το τραγούδι μου" και αν πας στο προφιλ τους ξες ότι μάλλον δεν έχουν καμία ελπίδα να ξεχωρίσουν
καλα ναι οι περισσοτεροι απο αυτους απατοι θα πανε , απο δισκογραφικες και συνθετες είναι το ζητούμενο να υπάρξει αυξημενο ενδιαφερον

Poirot

Περιβόητο μέλος

καλα ναι οι περισσοτεροι απο αυτους απατοι θα πανε , απο δισκογραφικες και συνθετες είναι το ζητούμενο να υπάρξει αυξημενο ενδιαφερον
Νομίζω η φάση είναι προσπαθούμε να βρούμε κάτι καλύτερο από Ευαγγελία, αλλιώς δεν τη γλιτώνουμε :P

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.532 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Η Κύπρος ανακοίνωσε την Αντιγόνη ως εκπρόσωπό της για το 2026.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-11-06, 3.09.49 μμ.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.923 μηνύματα.
Αν ρωτήσω ποιοι ειναι ολοι αυτοί βρε παιδιά, φανερώνει την ηλικία μου;:lol:
Αντε να ξέρω 3-4 ονόματα

Micro

Συντονιστής

Searching

Νεοφερμένο μέλος

Ο Searching αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Αν ρωτήσω ποιοι ειναι ολοι αυτοί βρε παιδιά, φανερώνει την ηλικία μου;:lol:
Αντε να ξέρω 3-4 ονόματα
Απ'το να μην ξέρεις τι γιορτάζουμε 17η Νοέμβρη,10 φορές να μην ξέρεις ούτε αυτά τα ονόματα,ούτε τα δεκάδες ονόματα των ελλήνων trappers που,κατά την ταπεινή μου γνώμη,ανεξαρτήτως ποιότητας των τραγουδιών τους εν γένει ή και των στίχων ειδικότερα,αποτελούν φτηνή απομίμηση των αμερικανών ράπερ και τράπερ.Btw,αν δεν ενισχυθεί λίγο το στοιχείο της ραπ και τραπ στην Eurovision,αντί για τις τριτοτέταρτες επιλογές σε ποπ και τις συνεχείς υπερβάσεις στην υπερβολική προώθηση της woke ατζέντας και της επιφανεακής ή μη,εμπλοκής της πολιτικής σε μουσικό διαγωνισμό τα ποσοστά της θα καταποντιστούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια