Eurovision 2026

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.
Και λέει βγαίνει το τραγούδι της και είναι για να ξερνάς βατράχια.. :lol:
Διάβασα σε site ότι έχει πολύ καλό τραγουδι και θα πήγαινε για καλή θέση στην Βιέννη
Βέβαια να σου πω την αλήθεια εγώ περίμενα επειδή είναι της Ισραηλινής ότι θα το περνούσαν, όχι ότι θα το έκοβαν. Ειδικά με τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΡΤ.
Ποιός ξέρει τί έχει γίνει , θα φανεί . Αν όντως είναι καλό το τραγούδι δεν θα το προσπεράσουν έτσι

Πάντως τα αποσπάσματα ήταν σχεδόν όλα απογοητευτικά . D3lta , Dinamiss , tianora , zaf (αν και cringe ακούστηκε ) , marseux , evangelia . Μόνο αυτά ξεχώρισα , τα υπόλοιπα όχι απλώς μέτρια αλλά επίπεδο high road . Το καλύτερο πιστεύω ήταν της evangelias αλλά δεν έχει αρκετή φωνή . Good job μου φάνηκε αδιάφορο αλλά οκ δεν είναι κακό . Και αυτό το daughters of the sun καλούτσικο , αλλά εντελώς άτοπο .
Marseux - Zaf θα παιχτεί πιστεύω που έχουν και νεανικό κοινό

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.237 μηνύματα.
Εντάξει τώρα τι να σου πω κι εσένα, άμα είσαι ανίδεος και δεν ξέρεις από τέχνη... :P
Σωστά να πάνε στο διάολο τα χρόνια που στραβωθηκα να μάθω αρμονία μελωδία κτλ.

Αχ τα μισά είναι για κλαμπακια του 2011 για να κάνεις τσεκ-ιν και "inbox?" από το 0.facebook. :upside:

Διάβασα σε site ότι έχει πολύ καλό τραγουδι και θα πήγαινε για καλή θέση στην Βιέννη
Πάντως ότι η κοπέλα μπορεί να τραγουδήσει είναι το μόνο σίγουρο έχει καλή φωνή ο,τι και να της έδιναν.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.237 μηνύματα.
Αυτό που λες το φοβάμαι κι εγώ. Ειδικά η πρώτη έχει τεράστιο κοινό από πιτσιρίκια και παιδιά στην ηλικία σας οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.888 μηνύματα.
Πάντως τα αποσπάσματα ήταν σχεδόν όλα απογοητευτικά . D3lta , Dinamiss , tianora , zaf (αν και cringe ακούστηκε ) , marseux , evangelia . Μόνο αυτά ξεχώρισα , τα υπόλοιπα όχι απλώς μέτρια αλλά επίπεδο high road . Το καλύτερο πιστεύω ήταν της evangelias αλλά δεν έχει αρκετή φωνή . Good job μου φάνηκε αδιάφορο αλλά οκ δεν είναι κακό . Και αυτό το daughters of the sun καλούτσικο , αλλά εντελώς άτοπο .
Οι Dinamiss πάντως με ένα ανεβαστικό τραγούδι μπορεί να πάνε καλά. Δεν τις αποκλείω, θέλω να το ακούσω ολόκληρο. Πέρυσι το πήγαν καλά στο live και είχαν βγει και τρίτες στο κοινό αν θυμάμαι καλά. Γιατί όχι;
Zaf κι εμένα λίγο cringe μου ακούστηκε.
Marseaux οκει γενικά μου είναι συμπαθής, τώρα το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ξέρω. Και πάλι πρέπει να το ακούσω όλο για να αποφασίσω αν μου αρέσει.
Evangelia αυτό που άκουσα για Eurovision κακό δεν ήταν, αλλά είναι το πρόβλημα ότι στο live δεν... Τα 15'' που άκουσα πάντως μου φάνηκαν καλύτερα από το Βάλε.

@ultraviolence Παίζει πάντως Ευαγγελία και Marseaux να αλληλοαναιρεθούν στις ψήφους γιατί πάνω κάτω στο ίδιο κοινό στοχεύουν νομίζω.

ultraviolence

Συντονιστής

Πάντως δεν είναι αργά να κάνουν πρόταση στην Έφη Σαρρη να πει ένα "στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα" να μείνει η Ευρώπη σύξυλη. :yes:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.888 μηνύματα.
Πάντως δεν είναι αργά να κάνουν πρόταση στην Έφη Σαρρη να πει ένα "στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα" να μείνει η Ευρώπη σύξυλη. :yes:
Υπάρχει και αυτή η χαμένη ευκαιρία, μιας και είπες Έφη:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.
Επίσης δεν έχει ούτε ενα παραδοσιακό τραγούδι . Βασικά τι παραδοσιακό , ούτε καν ελληνικά δεν έχει . 20 ίδια τραγούδια

Poirot

Περιβόητο μέλος

Επίσης δεν έχει ούτε ενα παραδοσιακό τραγούδι . Βασικά τι παραδοσιακό , ούτε καν ελληνικά δεν έχει . 20 ίδια τραγούδια
Πραγματικά, πέρυσι με πολύ λιγότερα τραγούδια και είχε μεγαλύτερη ποικιλία από άποψη μουσικών ειδών...

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.824 μηνύματα.
Η Ευαγγελία δεν κουράστηκε ρε φίλε ΠΙΑ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ γραφική έχει γίνει πλέον

Stop It Roe V Wade GIF by GIPHY News

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.300 μηνύματα.
Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που ακούγονται, αλλά έχω καλό προαίσθημα για Dinamiss, Marseaux, Good job Nicky και Tianora. Ελπίζω μόνο να μη στείλουμε την Ευαγγελία.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.749 μηνύματα.
Θα έλεγα ότι είναι λίγο νωρίς για τα τραγούδια, πάνω κάτω τους υποψηφίους ήθελαν να δείξουν. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να το είχα γράψει και εδώ πριν λίγο καιρό, αλλά ο αριθμός των υποψηφίων δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλαπλά καλά τραγούδια μιας και έστειλαν πάρα πολλοί με την ελπίδα να αναδειχθούν.
Πέρα από κάτι τεράστια φεστιβάλ με ιστορική σημασία τύπου San Remo, Melodiofestivalen, οι περισσότεροι εθνικοί τελικοί κάπως έτσι είναι. Δυο-τρεις θα ξεχωρίσουν και θα είναι αρκετά σαφές ότι οι υπόλοιποι απλά θα γεμίζουν τις θέσεις.
Προσωπικά χαίρομαι που τουλάχιστον δίνεται η ευκαιρία σε ένα σωρό νέα και πρωτοεμφανιζόμενα παιδιά. Θεωρώ ότι ένας τόσο μεγάλος μουσικός διαγωνισμός μπορεί να έχει και αυτή την ιδιότητα.
Από όλους αυτούς έχει τύχει να έχω ακούσει τον Ακυλα λαιβ και ήταν αρκετά καλός αλλά μάλλον θα παιχτεί ανάμεσα σε άτομα με έτοιμο κοινό όπως Μαρσώ-Ευαγγελία αν δεν υπάρχει κάποιος να κάνει την έκπληξη με το τραγούδι/παρουσίαση.

Όσο για τη Ζανοβα, καλά δεν νομίζω ότι χάσαμε και τίποτα το τόσο τρομερό. Πάντα τα ίδια λένε ότι ήταν πολύ δυνατό κομμάτι λόγω των δημιουργών του. Ίσα ίσα γλιτώσαμε το τσάμπα δραμα θα πω εγώ παρότι δεν μ’αρεσει αυτό που κάνει η Ερτ διαχρονικά και για δικά της κολλήματα ακυρώνει συμμετέχοντες. Δεν είναι και η πρώτη φορά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια