Eurovision 2026

Ποιος καλλιτέχνης θέλετε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
  • Alexandra Sieti

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Basilica

• D3lta

• Desi G

• Evangelia

• Garvin

• Kianna

• Koza Mostra

• Leroybroughtflowers

• Marika

• Marseaux

• Mikay

• Niya

• Panagiotis Tsakalakos

• Revery

• Rikki

• Rosanna Mailan

• Spheyiaa

• Stefi

• Stella Kay

• Stylianos

• The Astrolabe

• Victoria Anastasia

• Zaf

• Σύνολο ψηφοφόρων
    14
1000058360.jpg
Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα

Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα
Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-21, 11.25.39 μμ.png

Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους.

Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-21, 11.25.39 μμ.png

Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους.
Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ.

Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως
Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο.

Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη

🤡

Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
1000058367.jpg

Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια.

Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky :P

Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ.
Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε.

1000058373.jpg

Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο.

ΦΕΡΤΟ

1000058395.jpg

Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. :P

Back