chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 21:21 Ο chester20080: #161 21-01-26 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:27 Ο Poirot έγραψε: #162 21-01-26 23:27 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:28 Ο chester20080: #163 21-01-26 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:29 Ο Poirot έγραψε: #164 21-01-26 23:29 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ Click για ανάπτυξη... Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:30 Ο chester20080: #165 21-01-26 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:27 Ο Poirot έγραψε: #162 21-01-26 23:27 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:28 Ο chester20080: #163 21-01-26 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:29 Ο Poirot έγραψε: #164 21-01-26 23:29 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ Click για ανάπτυξη... Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:30 Ο chester20080: #165 21-01-26 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Μεχρι να βγουν τα τραγούδια απο ολους δεν εχουν και τόσο νόημα τα στοιχήματα απο τωρα Click για ανάπτυξη... Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:28 Ο chester20080: #163 21-01-26 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:29 Ο Poirot έγραψε: #164 21-01-26 23:29 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ Click για ανάπτυξη... Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:30 Ο chester20080: #165 21-01-26 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Γεγονός όμως ότι βλέπουν κάτι που τους αρέσει στα δικά μας υποψήφια, γιατί άλλες χώρες με εθνικούς τελικούς δεν έχουν εντυπωσιάσει τόσο. Τώρα περάσαμε την παραδοσιακά πολύ δυνατή Ιταλία και μπροστά μας έχουμε Ισραήλ (για τους γνωστούς λόγους), Φινλανδία (που νομίζω κάτι έχουν δει στον εθνικό της τελικό), Σουηδία που πάει πάντα καλά και Ουκρανία επίσης για γνωστούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:29 Ο Poirot έγραψε: #164 21-01-26 23:29 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ Click για ανάπτυξη... Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:30 Ο chester20080: #165 21-01-26 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Ουκρανία πολυ δυνατά και τα τρια τοπ Click για ανάπτυξη... Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2026 στις 23:30 Ο chester20080: #165 21-01-26 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο της Jerry Heil έχει πάρει το αυτί μου, είναι στα τρία τοπ; Εμένα μου άρεσε πάντως Click για ανάπτυξη... Ναιι μακάρι να περασει παλι η Jerry Heil με το catharticus, αν και το ridnym της Leleka πολυ δυνατο. Της Monokate μέτριο.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.845 μηνύματα. Σάββατο στις 01:38 Η rafaela11: #166 Σάββατο στις 01:38 Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Your browser is not able to display this video. Εφόσον είναι αντιγραφή από εβραϊκό τραγούδι ίσως και να έχει πιθανότητες η άτιμη
zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 128 μηνύματα. Σάββατο στις 09:59 Ο zahis έγραψε: #167 Σάββατο στις 09:59 Κάποιος να σταματήσει την Ευαγγέλια από το να βάζει συμμέτοχες κάθε χρόνο σας ευχαριστώ τα μάλα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σάββατο στις 11:47 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #168 Σάββατο στις 21:56 Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.356 μηνύματα. Σάββατο στις 21:58 Ο chester20080: #169 Σάββατο στις 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky; Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλα είναι θετικά σημάδια. Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια με την προϋπόθεση οτι όντως στέλνουμε τον ακυλα. Κατσε να δουμε. Αμα στείλουμε good job nicky;
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Σάββατο στις 21:59 Ο Scandal έγραψε: #170 Σάββατο στις 21:59 Εμένα μου άρεσε πιο πολυ ο good job nicky Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Σάββατο στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #171 Σάββατο στις 22:02 Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα τραγουδια..το φερτο του Ακυλα που μολις ειδα..θα μπορουσε..αλλα ΔΕΝ..και ΔΕΝ γατι ειναι εξαιρετικα ΜΟΝΟΤΟΝΟ. Οχι.Δεν θα αει καλα.Πιο μομουονο πεθαινεις λεμε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Κυριακή στις 21:11 Ο Scandal έγραψε: #172 Κυριακή στις 21:11 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:33 Ο Scandal έγραψε: #173 Δευτέρα στις 17:33 Your browser is not able to display this video. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.374 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:42 Η Himela έγραψε: #174 Δευτέρα στις 19:42 Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διάβασα λίγο για τον Ακύλλα και αρχικά νιώθω λίγο άσχημα που τον είπα μυγόφτυμα και το παίρνω πίσω. Φαίνεται καλό και ταλαντούχο παιδί οπότε τώρα εκτός του τραγουδιού υποστηρίζω και τον άνθρωπο. ΦΕΡΤΟ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.509 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:45 Η Πουπουλίνα: #175 Δευτέρα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: μυγόφτυμα Click για ανάπτυξη... Δεν παιζεσαι λεμε! Μου αρεσει παντως που τον ειδες και λες οκ..κριμα που τον ειπα ετσι..μπραβο σου!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.241 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Scandal έγραψε: #176 Χθες στις 21:39 Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Memetchi chester20080 thenutritionist Kate1914 Libertus abyssiniancat Πουπουλίνα johnsala AggelikiGr altouser90 charmander zahis Joji American Economist Debugging_Daemon Wonderkid rafaela11 Searching nimbus Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss camil Ilikntas parismen taketrance cinephilee Sosstoss Εριφύλη Ilma fockos vas 78 Sotiris 12 touvlo ghоul eupalinaros giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Paragontas7000 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.783 μηνύματα. Χθες στις 23:27 Ο Micro έγραψε: #177 Χθες στις 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... κάτσε να βγάλουν τον gjn και να αρχίσει η κατηφόρα
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.963 μηνύματα. 56 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #178 56 λεπτά πριν Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η.
Καλά, ούτε το φέρτο πρόκειται να κερδίσει τη Eurovision. Είναι τραγούδι κοινού. Κλασικά το Ισραήλ θα σαρώσει στο televoting, οι επιτροπές θα το θάψουν και θα πουσάρουν πολύ κάποιο άλλο για να μην κερδίσει το Ισραήλ και θα κερδίσει εκείνο. Θέση φέρτο αν όλα τα άστρα εναρμονιστούν 3η-5η.