Eurovision 2026

Ποιος καλλιτέχνης θέλετε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 15)
  • Alexandra Sieti

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Basilica

• D3lta

• Desi G

• Evangelia

• Garvin

• Kianna

• Koza Mostra

• Leroybroughtflowers

• Marika

• Marseaux

• Mikay

• Niya

• Panagiotis Tsakalakos

• Revery

• Rikki

• Rosanna Mailan

• Spheyiaa

• Stefi

• Stella Kay

• Stylianos

• The Astrolabe

• Victoria Anastasia

• Zaf

• Σύνολο ψηφοφόρων
    15
Να σου πω τι δεν μου αρέσει στο catharticus παρόλο που απο τα τρια μου αρεσει πιο πολυ αυτο. Τεχνικα εχει δυο προβληματακια.

Το πρώτο οτι σπαταλάει πολυτιμο χρονο σε instrumental μονο χωρις φωνη, και εγω θα ηθελα να ακουω τα φωνητικα σε περισσοτερη διαρκεια. Πχ τα πρωτα 30" ειναι μονο μουσικη. Οπως και η γεφυρα 15" μονο μουσικη. Και επισης το παει μιλωντας αλλα 20". Δηλαδή το καθαρο τραγουδι που κανει ειναι κατω απο 2 λεπτα και δε μου αρεσε αυτο. Επισης επαναλαμβανει πολλα λογια, δεν λεει διαφορετικα πράγματα. Εχει μονο ενα κουπλε οπου λεει δυό φορες την ιδια στροφη. Απλα νταξει το ρεφρεν αποζημιωνει εθιστικο τελειο, ατμοσφαιρικο επικ σαν της jamala την οποια εχει coach
Βέβαια όλη αυτή η εισαγωγή (αν και είναι όντως μεγάλη), χτίζει λίγο και την ατμόσφαιρα. Το άλλο με τις επαναλήψεις το ακούω, όντως λέει τα ίδια και τα ίδια.

Βέβαια όλη αυτή η εισαγωγή (αν και είναι όντως μεγάλη), χτίζει λίγο και την ατμόσφαιρα. Το άλλο με τις επαναλήψεις το ακούω, όντως λέει τα ίδια και τα ίδια.
Ναι το ξέρω οτι χτιζει την ατμόσφαιρα αλλα οταν εχεις 3 λεπτά το πολυ για να παρουσιάσεις ολοκληρωμενη δουλειά στον διαγωνισμό δεν μπορείς να κάνεις 1 λεπτό ατμόσφαιρα. Αμα ηταν 4μιση λεπτά το κομμάτι να τα κανει αυτα, εδω δεν εχει το περιθώριο, μετα βγαίνει πολυ λιγο το καθαρό της. Και δεν ειναι μονο στην αρχη αυτο, αλλα ειναι και η γέφυρα συν εκει που μιλάει για buildup, χάνονται αλλα 35" εκει.

Απο την αλλη,
Της monokate τσιριζει πολυ για τα γούστα μου αν και οσο το ακούω τόσο μου κολλάει, εχει πολυ καλη φωνή και δεν ζοριζεται καθολου

Της leleka πιο ηρεμο μπαλαντα μελωδικό, το highlight της ειναι εκει που κρατάει την ανάσα τραγουδωντας συνεχομενα περίπου 30", αλλα ειναι χρόνος που θα μπορούσε να πει λόγια παρα να κανει vocalizing το οποιο το βρίσκω λιγο βαρετό για τα γούστα του διαγωνισμού.

Της Αλβανίας μου άρεσε , και της Μάλτας που άκουσα ήταν ωραίο

τραγουδάρα είναι , πάει για νίκη :beee:
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-02, 12.35.34 πμ.png

Γιατί δεν το παίζεις στοίχημα να λύσεις το βιοποριστικό σου πρόβλημα αφού είσαι τόσο σίγουρος; :upside:

Της Αλβανίας μου άρεσε , και της Μάλτας που άκουσα ήταν ωραίο
Ο καημένος ο κάμεραμαν δεν ζαλιστηκε επι 3 λεπτά να κανει κυκλους συνέχεια;

Σα μελωδία μου αρεσει ειναι ατμοσφαιρικό, ομως ναι κατι λείπει

1000058429.jpg

Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο μου σπάει τα νεύρα αυτή η Evangelia

Σωπααα
Και πολυ αργησαν
Το λεγαμε απο την αρχη
Ολα τα τραγουδια πλεον μοιαζουν με καποιο αλλο . Μοιαζουν οντως αλλα δεν θα το ελεγα αντιγραφη
Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο μου σπάει τα νεύρα αυτή η Evangelia
Καλη ειναι μωρε . Εμενα μου αρεσει που προσπαθει και ξαναπροσπαθει να μπει στο διαγωνισμο και δεν απαιτει απευθειας αναθεση οπως κατι ζοζεφινες κτλ . Ωραια και η λυρα

Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά είναι ντροπή να αντιγράφουν ένα τόσο γνωστό τραγούδι.

Back