Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο Micro έγραψε: #341 Χθες στις 22:20 Δεν ηταν καλος ο gjn του εφευγε η φωνη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο chester20080: #342 Χθες στις 22:20 βεβαια αυτη η ασταθεια που ακουσα μπορει να ηταν λογω κομπρεσορα στο realtime audio processing αλλα μπορει να ειναι και οντως λογω ασταθειας στη φωνη του δεν ξερω δεν το νιωθω πως το λεει με ανεση #gjn Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Πουπουλίνα: #343 Χθες στις 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν ηταν καλος ο gjn του εφευγε η φωνη Click για ανάπτυξη... Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:22 Ο chester20080: #344 Χθες στις 22:22 καλα προφανως την εχει τη φωνη, δεν τιθεται θεμα για αυτο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.429 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #345 Χθες στις 22:23 Έχουν και ντεμεκ Αγάθωνα οι koza mostra; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:20 Ο chester20080: #342 Χθες στις 22:20 βεβαια αυτη η ασταθεια που ακουσα μπορει να ηταν λογω κομπρεσορα στο realtime audio processing αλλα μπορει να ειναι και οντως λογω ασταθειας στη φωνη του δεν ξερω δεν το νιωθω πως το λεει με ανεση #gjn Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Πουπουλίνα: #343 Χθες στις 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν ηταν καλος ο gjn του εφευγε η φωνη Click για ανάπτυξη... Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:22 Ο chester20080: #344 Χθες στις 22:22 καλα προφανως την εχει τη φωνη, δεν τιθεται θεμα για αυτο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.429 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #345 Χθες στις 22:23 Έχουν και ντεμεκ Αγάθωνα οι koza mostra; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βεβαια αυτη η ασταθεια που ακουσα μπορει να ηταν λογω κομπρεσορα στο realtime audio processing αλλα μπορει να ειναι και οντως λογω ασταθειας στη φωνη του δεν ξερω δεν το νιωθω πως το λεει με ανεση #gjn
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:21 Η Πουπουλίνα: #343 Χθες στις 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν ηταν καλος ο gjn του εφευγε η φωνη Click για ανάπτυξη... Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:22 Ο chester20080: #344 Χθες στις 22:22 καλα προφανως την εχει τη φωνη, δεν τιθεται θεμα για αυτο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.429 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #345 Χθες στις 22:23 Έχουν και ντεμεκ Αγάθωνα οι koza mostra; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Δεν ηταν καλος ο gjn του εφευγε η φωνη Click για ανάπτυξη... Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ..
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.455 μηνύματα. Χθες στις 22:22 Ο chester20080: #344 Χθες στις 22:22 καλα προφανως την εχει τη φωνη, δεν τιθεται θεμα για αυτο Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.429 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #345 Χθες στις 22:23 Έχουν και ντεμεκ Αγάθωνα οι koza mostra; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.429 μηνύματα. Χθες στις 22:23 Ο Scandal έγραψε: #345 Χθες στις 22:23 Έχουν και ντεμεκ Αγάθωνα οι koza mostra; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Ο Micro έγραψε: #346 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι του εφευγε...αλλα μια φωνη τηνε χει...οι περισσοτεροι ειναι ψαρια...ή με πλαστικα χειλια..μπλιαχ.. Click για ανάπτυξη... Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.703 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Η Πουπουλίνα: #347 Χθες στις 22:36 Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μεταξυ επειδη εγω δηθεν δεν μπορω να ειμαι..θα πω ποσο πολυ ξεραστικο ειναι ολο αυτο το..εισαι αμεα εμεις στην ερτ εδω ειμαστε πολυ κουλ με αυτο..σορυ αλλα δεν αντεχω να την ακουω κ μια χαρα το λεω..επισης ποσο τελειοι ειμαστε ολοι κ κουλ τι φωναρες. Τι ωραιοι .. κ γενικα ειναι ενα πολυ κρυο κ δηθεν σοου ..ελεος
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 22:42 Ο Poirot έγραψε: #348 Χθες στις 22:42 Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Ο Micro έγραψε: #349 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Οι δικοί μου qualifiers είναι: GJN - Zaf - Koza Mostra - Kianna - D3lta - Mikay - Tianora Με αυτή τη σειρα Click για ανάπτυξη... εγώ βγάζω την κιανα και θα βάλω βασιλικα . Ηταν πολυ αμηχανη η κιανα . Περιμένω την αντιγονη μου
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. Χθες στις 22:57 Η rafaela11: #350 Χθες στις 22:57 Αχ το έχασα ρε γαμωτο τώρα γύρισα σπίτι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο Micro έγραψε: #351 Χθες στις 22:58 Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:02 Ο Poirot έγραψε: #352 Χθες στις 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η αντιγονη ηταν αξιοπρεπεστατη παντως φωνητικα , που είναι οι haters @Himela @Poirot Click για ανάπτυξη... Για τη φωνή της δεν ξέρω γιατί το τραγούδι άρχισε να παίζει πριν τραγουδήσει η ίδια Αλλά οκ ομολογώ ότι αν και στην αρχή δεν είχα ενθουσιαστεί με το τραγούδι, όσο το ακούω αρχίζει και μου αρέσει. Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα!
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:03 Ο Memetchi έγραψε: #353 Χθες στις 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Σε άλλα νέα, έριξα μία ψήφο στον Καλή Δουλειά Νικόλαε για σήμερα! Click για ανάπτυξη... Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:04 Ο Poirot έγραψε: #354 Χθες στις 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είχε μεγάλο ανταγωνισμό και φοβήθηκες μη δεν περάσει Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, απλά ήθελα να ψηφίσω κάτι για να μη νιώθω left out
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Micro έγραψε: #355 Χθες στις 23:17 γιατι βλεπουμε την ταμπτα να δαιμονιζεται ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:17 Ο Poirot έγραψε: #356 Χθες στις 23:17 Εγώ προς Τάμτα τώρα: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 38 λεπτά πριν Ποιος πέρασε λέει;;; Τελευταία επεξεργασία: 38 λεπτά πριν Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο Micro έγραψε: #357 35 λεπτά πριν ακαλα ποιος ψηφιζει rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.874 μηνύματα. 34 λεπτά πριν Η rafaela11: #358 34 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: chester20080 rafaela11 Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus chester20080 rafaela11 Memetchi American Economist Scandal korlef Kate1914 camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp Searching CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma fockos Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: ακαλα ποιος ψηφιζει Click για ανάπτυξη... Όλοι οι νορμαλ ψηφίσαμε προχθές τον ακυλα για αυτό
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Ο Memetchi έγραψε: #359 32 λεπτά πριν Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. 31 λεπτά πριν Ο Poirot έγραψε: #360 31 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πέρα από την Τιανόρα που έμεινε εκτός τα άλλα ήταν λίγο αναμενόμενα. Μάλλον η Μαρίκα της έφαγε τη θέση Click για ανάπτυξη... Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου