Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Χθες στις 23:55 Ο Memetchi έγραψε: #361 Χθες στις 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Click για ανάπτυξη... Εγώ τον περίμενα. Ήταν πολυ τσιλ τραγούδι. Το ακούς άνετα εκτός διαγωνισμού. Αν και δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα τι λέει με αυτά τα αγγλικά, είναι ένα είδος που θα έβρισκε το κοινό του. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τραγούδι βρε παιδιά, δηλαδή ποια μπαλάντα από αυτές που έμειναν θα ξεχώριζε; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:58 Ο Micro έγραψε: #362 Χθες στις 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εγώ τον περίμενα. Ήταν πολυ τσιλ τραγούδι. Το ακούς άνετα εκτός διαγωνισμού. Αν και δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα τι λέει με αυτά τα αγγλικά, είναι ένα είδος που θα έβρισκε το κοινό του. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τραγούδι βρε παιδιά, δηλαδή ποια μπαλάντα από αυτές που έμειναν θα ξεχώριζε; Click για ανάπτυξη... εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:59 Ο Poirot έγραψε: #363 Χθες στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:00 Ο Memetchi έγραψε: #364 Σήμερα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ψήφισα τίποτα. Η Τιανόρα κατά τη γνώμη μου έχασε περισσότερο από τη Μαρίκα. Αυτές οι δυο είχαν τις 2 πιο εθνικ συμμετοχές και φαντάζομαι μια από τις δυο θα επέλεγε αυτός που ήθελε ελληνικό στοιχείο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Σήμερα στις 00:03 Ο Micro έγραψε: #365 Σήμερα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ τον leroy merlin δεν περίμενα καθόλου Click για ανάπτυξη... Εγώ τον περίμενα. Ήταν πολυ τσιλ τραγούδι. Το ακούς άνετα εκτός διαγωνισμού. Αν και δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα τι λέει με αυτά τα αγγλικά, είναι ένα είδος που θα έβρισκε το κοινό του. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τραγούδι βρε παιδιά, δηλαδή ποια μπαλάντα από αυτές που έμειναν θα ξεχώριζε;
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Χθες στις 23:58 Ο Micro έγραψε: #362 Χθες στις 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εγώ τον περίμενα. Ήταν πολυ τσιλ τραγούδι. Το ακούς άνετα εκτός διαγωνισμού. Αν και δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα τι λέει με αυτά τα αγγλικά, είναι ένα είδος που θα έβρισκε το κοινό του. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τραγούδι βρε παιδιά, δηλαδή ποια μπαλάντα από αυτές που έμειναν θα ξεχώριζε; Click για ανάπτυξη... εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:59 Ο Poirot έγραψε: #363 Χθες στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:00 Ο Memetchi έγραψε: #364 Σήμερα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ψήφισα τίποτα. Η Τιανόρα κατά τη γνώμη μου έχασε περισσότερο από τη Μαρίκα. Αυτές οι δυο είχαν τις 2 πιο εθνικ συμμετοχές και φαντάζομαι μια από τις δυο θα επέλεγε αυτός που ήθελε ελληνικό στοιχείο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Σήμερα στις 00:03 Ο Micro έγραψε: #365 Σήμερα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εγώ τον περίμενα. Ήταν πολυ τσιλ τραγούδι. Το ακούς άνετα εκτός διαγωνισμού. Αν και δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερα τι λέει με αυτά τα αγγλικά, είναι ένα είδος που θα έβρισκε το κοινό του. Οι υπόλοιποι δεν είχαν τραγούδι βρε παιδιά, δηλαδή ποια μπαλάντα από αυτές που έμειναν θα ξεχώριζε; Click για ανάπτυξη... εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Χθες στις 23:59 Ο Poirot έγραψε: #363 Χθες στις 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:00 Ο Memetchi έγραψε: #364 Σήμερα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ψήφισα τίποτα. Η Τιανόρα κατά τη γνώμη μου έχασε περισσότερο από τη Μαρίκα. Αυτές οι δυο είχαν τις 2 πιο εθνικ συμμετοχές και φαντάζομαι μια από τις δυο θα επέλεγε αυτός που ήθελε ελληνικό στοιχείο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Σήμερα στις 00:03 Ο Micro έγραψε: #365 Σήμερα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε;
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:00 Ο Memetchi έγραψε: #364 Σήμερα στις 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ψήφισα τίποτα. Η Τιανόρα κατά τη γνώμη μου έχασε περισσότερο από τη Μαρίκα. Αυτές οι δυο είχαν τις 2 πιο εθνικ συμμετοχές και φαντάζομαι μια από τις δυο θα επέλεγε αυτός που ήθελε ελληνικό στοιχείο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Σήμερα στις 00:03 Ο Micro έγραψε: #365 Σήμερα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: εσύ τον ψήφισες τον λουλουδοφέρτη και έμεινε εκτός η τιανόρα ; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ψήφισα τίποτα. Η Τιανόρα κατά τη γνώμη μου έχασε περισσότερο από τη Μαρίκα. Αυτές οι δυο είχαν τις 2 πιο εθνικ συμμετοχές και φαντάζομαι μια από τις δυο θα επέλεγε αυτός που ήθελε ελληνικό στοιχείο.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Σήμερα στις 00:03 Ο Micro έγραψε: #365 Σήμερα στις 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Μόνο με Τιανόρα είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε την Αλβανία, τώρα πάει Τίρανα το 2027 με βεβαιότητα ε; Click για ανάπτυξη... Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα .
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.802 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο Memetchi έγραψε: #366 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Η Τιανόρα θα κέρδιζε τις επιτροπές και θα τελείωνε στην 5αδα άνετα . Click για ανάπτυξη... Φημίζονται άλλωστε οι επιτροπές για τα έθνικ γούστα τους
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.461 μηνύματα. Σήμερα στις 00:15 Ο Libertus έγραψε: #367 Σήμερα στις 00:15 Justice for Dinamiss and Tianora! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 fockos Searching Scandal Memetchi charmander Libertus rafaela11 American Economist korlef camil eupalinaros AggelikiGr johnsala vas 78 taketrance Unboxholics Burp CuriousBee thenutritionist Μήτσος10 abyssiniancat Debugging_Daemon Dmzk Monsieur User2350 Εριφύλη nimbus Paragontas7000 Wonderkid αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis Dr. Gl. Luminous elefther1ou_ vassiliss Ilikntas parismen cinephilee Sosstoss Ilma Sotiris 12 touvlo ghоul giannhs2001 fortheloveofshizaya giorgos5002 Ωρορα aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.034 μηνύματα. Σήμερα στις 00:16 Ο Poirot έγραψε: #368 Σήμερα στις 00:16 Η Τιανόρα έπαθε ό,τι και η Ισπανία με το Eaea στη Eurovision Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.704 μηνύματα. Σήμερα στις 08:18 Η Πουπουλίνα: #369 Σήμερα στις 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πλαστικά χειλια αλλά φωνή καμπάνα και νότες στο θεο , μεχρι την γιουριβιζιον θα εχουν ξεφουσκωσει αν παει . Και οι κοζα μοστρα μου αρεσαν Click για ανάπτυξη... Εμενα μου αρεσε περισοτερομ απο ολα αυτο το τραγουδι και φωνη..απλα μου ερχεται σε απολυτη αντιθεση με την πλαστικη εμφανιση γμτ.