Eurovision 2026

Ποιο ή ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια; (το πολύ έως 4 επιλογές)
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Αρμενία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αζερμπαϊτζάν

• Βέλγιο

• Βουλγαρία

• Τσεχία

• Δανία

• Εσθονία

• Γεωργία

• Γερμανία

• Ιταλία

• Λετονία

• Λιθουανία

• Λουξεμβούργο

• Μάλτα

• Νορβηγία

• Πολωνία

• Πορτογαλία

• Άγιος Μαρίνος

• Ελβετία

• Ηνωμένο Βασίλειο

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Im Dead Cracking Up GIF by Fugz Official

Όταν τα έλεγα για Φιλανδία, Δανία, Γαλλία (14 πόντοι Γαλλία, το έλεγα ούτε 50 κοινό) και Αυστραλία. Δεν τσουλούσαν στο κοινό όσο σκίζανε τα βρακιά τους οι στοιχηματικές.

Δεν περίμενα επιτροπές πρώτη Βουλγαρία. Παίζει λίγο να την πριμοδότησαν λόγω της επιστροφής της (μπήκε και στο ευρώ φέτος), έχει και ο Κοντόπουλος-Κοκοτος τις κλίκες του, ήταν και αυτή πολύ δυνατή. Βγήκε πάνω από φωνάρες. Να πω εδω πόσο τραγικό ο Ιταλός 2ος φέτος με το τραγούδι γάμου ενώ 10 χρόνια πριν οι Ιλ βόλιο με τέτοιες φωνές στο Grande Amore τους έγραψαν; Τα Βαλκάνια μαύρισαν και εμάς στις επιτροπές. Ίσως προτίμησαν τη Βουλγαρία, αλλά δεν νοείται 0 απο Βουλγαρία και 4 απο Σουηδία.

Στο κοινό δίκαιη νικήτρια, το έσκισε όπως και η Ρουμάνα που δεν της το είχα.
Εμείς, αν εξαιρέσεις το Ισραήλ και την Ουκρανία που πήραν ψήφους για τους γνωστούς λόγους ήμασταν 6οι, άρα 4οι στο κοινό. Είχαμε να δουμε 140+ κοινού από τις χρυσές εποχές. Μπράβο στον Ακύλα, ελπίζω το παιδί να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται. Ίσως αν δεν το είχε πάρει ο Φωκας και είχαμε πιο μοντέρνα σκηνή να πηγαίναμε και καλύτερα γιατί το τραγούδι είχε σαν πρώτη ύλη μεγάλη δυναμική (όχι ότι δεν μου άρεσε και αυτό βέβαια).

ΠΟΛΥ χάρηκα ότι ήμασταν πάνω από τα "φαβορί" Δανία-Φιλανδία-Αυστραλία στο κοινό που μας είχαν πρήξει ότι παίζουν για βραβείο. Από το 8% πιθανότητα νίκης σκόραρε η Ντάρα και άφησε πίσω το 40 και το 20αρι των Φιλανδών/Αυστραλών. Για να θυμόμαστε του χρόνου ότι όλα αλλάζουν την ώρα της σκηνής.

Και του χρόνου με υγεία, τα Σόφια είναι δίπλα μας ευτυχώς (αν έχουν λεφτά να διοργανώσουν λολ).
@Memetchi, με έχεις εγκαταλείψει.:lol:
Καλέ εδώ δεν έχω απαντήσει ακόμα στον άλλον που με τάγκαρες για τα γαλλικά :lol:

Όταν τα έλεγα για Φιλανδία, Δανία, Γαλλία (14 πόντοι Γαλλία, το έλεγα ούτε 50 κοινό) και Αυστραλία. Δεν τσουλούσαν στο κοινό όσο σκίζανε τα βρακιά τους οι στοιχηματικές.

Δεν περίμενα επιτροπές πρώτη Βουλγαρία. Παίζει λίγο να την πριμοδότησαν λόγω της επιστροφής της (μπήκε και στο ευρώ φέτος), έχει και ο Κοντόπουλος-Κοκοτος τις κλίκες του, ήταν και αυτή πολύ δυνατή. Βγήκε πάνω από φωνάρες. Να πω εδω πόσο τραγικό ο Ιταλός 2ος φέτος με το τραγούδι γάμου ενώ 10 χρόνια πριν οι Ιλ βόλιο με τέτοιες φωνές στο Grande Amore τους έγραψαν; Τα Βαλκάνια μαύρισαν και εμάς στις επιτροπές. Ίσως προτίμησαν τη Βουλγαρία, αλλά δεν νοείται 0 απο Βουλγαρία και 4 απο Σουηδία.

Στο κοινό δίκαιη νικήτρια, το έσκισε όπως και η Ρουμάνα που δεν της το είχα.
Εμείς, αν εξαιρέσεις το Ισραήλ και την Ουκρανία που πήραν ψήφους για τους γνωστούς λόγους ήμασταν 6οι, άρα 4οι στο κοινό. Είχαμε να δουμε 140+ κοινού από τις χρυσές εποχές. Μπράβο στον Ακύλα, ελπίζω το παιδί να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται. Ίσως αν δεν το είχε πάρει ο Φωκας και είχαμε πιο μοντέρνα σκηνή να πηγαίναμε και καλύτερα γιατί το τραγούδι είχε σαν πρώτη ύλη μεγάλη δυναμική (όχι ότι δεν μου άρεσε και αυτό βέβαια).

ΠΟΛΥ χάρηκα ότι ήμασταν πάνω από τα "φαβορί" Δανία-Φιλανδία-Αυστραλία στο κοινό που μας είχαν πρήξει ότι παίζουν για βραβείο. Από το 8% πιθανότητα νίκης σκόραρε η Ντάρα και άφησε πίσω το 40 και το 20αρι των Φιλανδών/Αυστραλών. Για να θυμόμαστε του χρόνου ότι όλα αλλάζουν την ώρα της σκηνής.

Και του χρόνου με υγεία, τα Σόφια είναι δίπλα μας ευτυχώς (αν έχουν λεφτά να διοργανώσουν λολ).

Καλέ εδώ δεν έχω απαντήσει ακόμα στον άλλον που με τάγκαρες για τα γαλλικά :lol:
Εγώ τα είχα προβλέψει και με έκραζες , μας έφαγαν τα βαλκάνια :beee:

Εγώ τα είχα προβλέψει και με έκραζες , μας έφαγαν τα βαλκάνια :beee:
Στο κοινό θα δούμε αύριο αν και για να πήραμε 147 κάτι καλό κάναμε σε γενικές γραμμές, στις επιτροπές ναι μας έφαγαν οι κράχτες, έχεις δίκαιο.

Σοβαρά τώρα δεν το πέριμενα με τίποτα να βγει η Βουλγαρία, ήρθε από το πουθενά . Φινλανδία / Ελλάδα πάτωσαν , η Αυστραλία στις επιτροπές δεν σάρωσε όπως αναμενόταν . Νομίζω η πιο απρόβλεπτη eurovision . Εγώ ήμουν σίγουρος θα νικήσει το Ισραήλ όταν είδα πόσα πήρε από επιτροπές , δεν περίμενα να πάρει 300+ η Βουλγαρία . Μια χαρα εμφανιση είχε και καλο τραγουδάκι αλλα είναι τραγούδι μπιτσομπαρου , πως βρέθηκε εκει πάνω

Περιττό να πω ότι δεν πέτυχα κανένα στοίχημα :crazy:

κρατηστε σημειωσεις για του χρονου να μην ξανα ακουσουμε ποτέ ξανά στοιχηματικές

Κακά τα ψέματα.Βρωμάει πολύ άσχημα να βγαίνει δύο φορές συνεχόμενα δεύτερο το Ισραήλ.Μόνο αυτό.

Οι επιτροπές προσπάθησαν να ρίξουν το Ισραήλ αλλά η αγάπη του κοινού το έφερε μπροστά. Το Βουλγαρικό ήταν καλό τραγούδι. Βulgaria welcome to euro!
Τελικά είχα δίκιο που δεν μου άρεσε της Φινλανδίας.

τριτη χρονιά που συνεχιζει να κάνει πολεμο, καλά κάνει και δεν κερδίζει, ποιος θα πάει Ισραήλ για το διαγωνισμό

Οι Ευρωπαίοι πολίτες που κάθε χρόνο το έχουν στο top 3 του televoting.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεύτερη χρονιά που δεν αφήνουν το Ισραήλ να κερδίσει.

Επισης είναι τραγικό που η Αλβανία είναι κάτω μας

Κοίτα το Ισραήλ για εμένα έπρεπε να νικήσει το 2024 όπου είχε τραγουδάρα, το είχα ψηφίσει μαζικά τότε. Φέτος οκ ένα ωραίο τραγούδι που δεν είχε τη δυναμική να βγει πρώτο. Αυτο φάνηκε και από το Televoting όπου ήταν λίγο πεσμένο φέτος, 220 βαθμούς όταν το 2024 είχε σκοράρει 325 και πέρσι 290.​

Τελευταία επεξεργασία:
Κακά τα ψέματα.Βρωμάει πολύ άσχημα να βγαίνει δύο φορές συνεχόμενα δεύτερο το Ισραήλ.Μόνο αυτό.
Ρατσισμος βρωμαει.
Το οτι το ισραηλ σχεδον παντα γβαινει ψηλα και η Κυπρος εκτος απο την φουρειρα σχεδον παντα πατωνει μουεξηγεις;
Εγω ναι
Το Ισραηλ εχει παντου ισραηλινους σε ολη την υφηλιο..η κυπρος ειναι μια κουτσουλια χωρα και δεν εχει πολυ πληθυσμο να την ψηφιζει.
Τα τραγουδια δεν βγαινουν μονο απο τις επιτροπες.
Κια αντικειμενικα ειχε και πολυ καλο κομματι.
Και αντικειμενικα σχεδον παντα χει πολυ καλα τραγουδια.
Κασε σολβντ!

Ρατσισμος βρωμαει.
Το οτι το ισραηλ σχεδον παντα γβαινει ψηλα και η Κυπρος εκτος απο την φουρειρα σχεδον παντα πατωνει μουεξηγεις;
Εγω ναι
Το Ισραηλ εχει παντου ισραηλινους σε ολη την υφηλιο..η κυπρος ειναι μια κουτσουλια χωρα και δεν εχει πολυ πληθυσμο να την ψηφιζει.
Τα τραγουδια δεν βγαινουν μονο απο τις επιτροπες.
Κια αντικειμενικα ειχε και πολυ καλο κομματι.
Και αντικειμενικα σχεδον παντα χει πολυ καλα τραγουδια.
Κασε σολβντ!

Ε καλά δεν ξέρεις πως δουλεύει τώρα;; Από τη μία δημοκρατία και σεβασμό σε όλους. Όταν όμως το Ισραήλ σαρώνει στο televoting κάθε χρόνο τότε ξεκινάνε οι ιστορίες περί νοθείας, το Ισραήλ δεν ανήκει στην Ευρώπη, πετάξτε το Ισραήλ από το διαγωνισμό, κτλ. Και πες φέτος Ok δεν είχε και το πιο δυνατό τραγούδι. Το 2024 όμως που το Hurricane ήταν αριστούργημα, και σε άλλη περίπτωση θα είχε βγει άνετα πρώτο, πάλι έσκουζαν τότε επειδή σάρωσε στο televoting με 325 βαθμούς με 15 χώρες να δίνουν 12άρι.

δικο τους προβλημα αυτο
να μην τζογαρουν
αυτός που είχε την πληροφορία κέρδισε πολλά λεφτά. Πώς νομίζεις ότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού έπεφτε η απόδοση της Βουλγαρίας συνεχώς.

IMG_3788.jpeg

Στον ημιτελικό στις επιτροπές η Βουλγαρία ήταν κάτω από Αυστραλία, Δανία, Νορβηγία, Τσεχία. Στο τελικό την έβγαλαν πρώτη.

Τεράστιο σκάνδαλο αυτό που γίνεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε καλά δεν ξέρεις πως δουλεύει τώρα;; Από τη μία δημοκρατία και σεβασμό σε όλους. Όταν όμως το Ισραήλ σαρώνει στο televoting κάθε χρόνο τότε ξεκινάνε οι ιστορίες περί νοθείας, το Ισραήλ δεν ανήκει στην Ευρώπη, πετάξτε το Ισραήλ από το διαγωνισμό, κτλ. Και πες φέτος Ok δεν είχε και το πιο δυνατό τραγούδι. Το 2024 όμως που το Hurricane ήταν αριστούργημα, και σε άλλη περίπτωση θα είχε βγει άνετα πρώτο, πάλι έσκουζαν τότε επειδή σάρωσε στο televoting με 325 βαθμούς με 15 χώρες να δίνουν 12άρι.

Αν ήθελε το Ισραήλ εκανε marketing όπως το περσινό με στοχευμένα Google ads στη γλώσσα κάθε χώρας και έβγαινε πρώτο με οποιοδήποτε τραγούδι.

Με τέτοιο marketing θα βγει η ΝΔ πρώτη στις εκλογές. Στην άμεση δημοκρατία (public) νικάει ο λεφτάς. Στα απολυταρχικα καθεστώτα (jury) κερδίζει αυτός που ελέγχει καλύτερα τους κρατικούς μηχανισμούς. Αυτος που έχει και λεφτά και ελέγχει τους κρατικούς μηχανισμούς είναι σίγουρος νικητής

Τελευταία επεξεργασία:
Οι επιτροπές προσπάθησαν να ρίξουν το Ισραήλ αλλά η αγάπη του κοινού το έφερε μπροστά. Το Βουλγαρικό ήταν καλό τραγούδι. Βulgaria welcome to euro!
Τελικά είχα δίκιο που δεν μου άρεσε της Φινλανδίας.
Καλο;
Πρώτη φορά τα είδα όλα χθες…
Μόνο σε εμένα φάνηκε άθλιο; Μάλιστα, νομίζω ότι η Βουλγαρία το πήρε ως επιβράβευση τόσο για την επιστροφή της όσο και για την ένταξή της στο ευρώ :P
Μια λογική εξήγηση δεν βρίσκω για το πώς βγήκε αυτή η χώρα…
Το μόνο καλό είναι ότι είναι κοντά η Σόφια και, πρώτα ο Θεός, θέλω να πάω μια φορά... Άσε, έτσι όπως έχει γίνει η Σόφια, είναι υπέροχη για να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Όσο για την Κύπρο... απορώ πώς πέρασε και στον τελικό. Μία από τα ίδια και μάλιστα σαν ένα άθλιο κακέκτυπο και δεν φταίει η κοπέλα, φταίνε αυτοί που στήνουν μια παρουσία ενός τραγουδιού πάνω σε παλιακά μοντέλα...

Καλά, για την Ακίλα, και η θέση που πήρε πάλι καλά… Εφόσον η Ελλάδα θα ξαναβγεί μόνο αν έχει μια “Παπαρίζου”, που να έχει κοινό και από άλλες χώρες..

Κάθε χρόνο, όμως, αναπολώ την παλιά Eurovision... Αυτή που μαθαίναμε όταν ήμασταν παιδιά - έφηβοι...
Τώρα, καμία σχέση

Πάντως σίγουρα «βοήθησαν» την Βουλγαρία γιατί μόλις μπήκε στο Ευρώ και θέλουν να την προετοιμάσουν και για άλλα. Εγώ χθες έψαχνα να δω αν έχουν στάδιο και έχουν μόνο ένα που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα.

Πάντως σίγουρα «βοήθησαν» την Βουλγαρία γιατί μόλις μπήκε στο Ευρώ και θέλουν να την προετοιμάσουν και για άλλα. Εγώ χθες έψαχνα να δω αν έχουν στάδιο και έχουν μόνο ένα που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα.
Μην τους φοβάσαι... Το πολύ-πολύ θα φτιάξουν ένα μέσα σε έξι μήνες...
Η ανοικοδόμηση,τα κτήρια και το σύστημα που έχει πλέον η Σόφια δεν τα έχει η Αθήνα ούτε στο μισό, χρόνια τώρα.Τρελο χρήμα παιζει εκει ...

Αναλυτικά οι βαθμοί της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Τα κόκκινα είναι οι ψήφοι του κοινού (Televoting).

IMG_5486.png

IMG_5487.png

-Φέρτο
-Πάρτο (το μπούλο).

Συγγνώμη για τους φανς, αλλά παρά ήταν αηδία το κομμάτι. Και τη 10η θέση τη βρίσκω τρομερά γενναιόδωρη.

βλέποντας πάντως τον Ακύλα με αυτα που φορούσε μου θύμισε τον Τιγρη :redface: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back