Eurovision 2026

Ποιο ή ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια; (το πολύ έως 4 επιλογές)
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Αρμενία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αζερμπαϊτζάν

• Βέλγιο

• Βουλγαρία

• Τσεχία

• Δανία

• Εσθονία

• Γεωργία

• Γερμανία

• Ιταλία

• Λετονία

• Λιθουανία

• Λουξεμβούργο

• Μάλτα

• Νορβηγία

• Πολωνία

• Πορτογαλία

• Άγιος Μαρίνος

• Ελβετία

• Ηνωμένο Βασίλειο

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Συμφωνώ κι εγώ ότι σιγά - σιγά παρά γίνεται το κακό με τα τρολοτράγουδα (όχι απαραίτητα από Ελλάδα, είναι το πρώτο που στέλνουμε), αλλά γενικά στο διαγωνισμό.
Πιστεύω ότι σιγά - σιγά θα περάσει αυτό το τρεντ και θα τους χαντακώνουν και οι επιτροπές.
This didn't age well. :bleh:

Όσοι λέγατε το τραγούδι μας τρολοτράγουδο, να η απόδειξη οτι είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να νικήσει από σοβαρό τραγούδι.

Του χρόνου που θα έχουμε 35 μπαγκαράνγκα να δω τί θα κάνουμε. Θα βρίσκουν τραγουδιστές στη λαϊκή.

Πάντως σίγουρα «βοήθησαν» την Βουλγαρία γιατί μόλις μπήκε στο Ευρώ και θέλουν να την προετοιμάσουν και για άλλα. Εγώ χθες έψαχνα να δω αν έχουν στάδιο και έχουν μόνο ένα που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα.
Η Βουλγαρία είναι καπιταλιστικός παράδεισος. Η Ελλάδα φορολογεί και τις πέτρες για να συντήρησει το αριστερής λογικής σύστημά της. Το μνημόνιο ήταν η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από αυτό αλλά δεν εφαρμόσαμε τπτ σχεδόν από αυτά που μας προτειναν.

-Φέρτο
-Πάρτο (το μπούλο).

Συγγνώμη για τους φανς, αλλά παρά ήταν αηδία το κομμάτι. Και τη 10η θέση τη βρίσκω τρομερά γενναιόδωρη.
ορεξάτη ξύπνησες !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ελληνικό το βρήκα βλακεία. Παρόλα αυτά έστειλα 2 ψήφους για τις ανηψιές μου, που ζήτησαν.
Αλλά επειδή δεν ήθελα να βγει, έδωσα και 1 στη Γαλλία και 1 στην Ιταλία. :give_rose:

Μου άρεσε πολύ η Γαλλία, παρότι έστειλε τραγούδι στο περσινό της στυλ, αλλά πολύ καλό
Μου άρεσε η Ιταλία σαν τραγούδι. Δε μου άρεσε το όλο χορευτικό τριγύρω, μια αηδία και εκείνο το φιλί, καθόλου ταιριαστό σε τέτοιο σόου.
Μου άρεσε η Αυστραλία (εδώ μεροληπτώ πάντα, γιατί είναι η χώρα των ονείρων μου, αλλά ήταν καλό τραγούδι)
Μου άρεσε η Φινλανδία, παρά το ότι μουσικά δεν έβρισκα μια συνοχή. Δηλ σα να ήταν 3 ωραία τραγούδια, κολλημένα. Με κούραζε να το ακούω
Μου άρεσε και η Κύπρος με την κύπρια Σακίρα. Χαρούμενο, ερωτικό, χορευτικό.

Λιγότερο
Μου άρεσε η Βουλγαρία, ωραίο τραγούδι. Παρά το ότι δεν κατάλαβα, υποθέτω ήθελε να πει κάτι για την επιτιδευμένη ομορφιά, ή κάτι τέτοιο;
Σουηδία με το eurodance τραγούδι, ήταν καλό
Μάλτα συμπαθητικό απλά
Ισραήλ και Γερμανία: και τα δυο συμπαθητικούλια σαν τραγούδια

Απαίσια βρήκα: Σερβία : πολύ χαρντ ροκ, δεν άντεχα
Τσεχία: ένα απέραντο ΤΙΠΟΤΑ
Νορβηγία
Ρουμανία (άρεσε στους γιους μου)
Πολωνία

Όλα τα άλλα μου ήταν κάτω του μετρίου

Τελευταία επεξεργασία:
Διαβάζω τα σχόλια στο μέρος μου αλλα και σε όλη την Ελλαδα. Απλά τραγικά.

Δεν καταλαβαίνουν οτι είναι ενας νέος που πριν τρεις μήνες έβγαζε το ψωμί του στο δρόμο;

Βλέπω τους Νεοέλληνες να ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες της Βουλγαρας και να λενε "είδαμε κάτι" και άλλα απαράδεκτα σχόλια. Ντροπή.

Φαβορί για εμένα ηταν η Αυστραλία και η Ρουμανία

1778999896043.jpeg

Φέρτο
-Πάρτο (το μπούλο).
Αν ήμασταν στο γυμνάσιο μπορεί και να γελούσα πάντως

Όπως επίσης ένα αστείο, είναι αστείο μόνο την πρώτη φορά, βρείτε και τίποτα άλλο βρε ζουζούνια ❤️

Δεν καταλαβαίνουν οτι είναι ενας νέος που πριν τρεις μήνες έβγαζε το ψωμί του στο δρόμο;
Εν τω μεταξύ στο televoting πήραμε παραπάνω ψήφους από τα φαβορί, βγήκαμε 6οι ( στο televoting)
Μπράβο στην ελληνική αποστολή τα παιδιά δώσανε όλη τους τη καλή διάθεση και φάνηκε !

Όπως και να έχει βέβαια, όπως κέρδισε η Ελλάδα και χρεώθηκε όταν μπήκε στο ευρώ έτσι έπρεπε να συμβεί και με τη Βουλγαρία
Οπότε
BANGARANGA καλώς ας ξοδευτούν 🤣

Τελευταία επεξεργασία:
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι το οτι είναι καλό παιδί που αγαπάει τη μαμά του και τραγουδούσε στον δρόμο θα έπρεπε να με κάνει να δω διαφορετικά το κομμάτι.

Και ούτε για τζερτζελουράγουδο έκανε.
minimum effort trash, δε πα να είναι και άγιος.
Κι αυτά φυσικά δεν τα λέω κατόπιν εορτής, απο την αρχή δεν κατάλαβα το hype των άλλων οσο μάτωναν τα αυτιά και τα μάτια μου

Να πω την αλήθεια δεν είναι τόσο άσχημο τραγούδι τελικά αυτό που νίκησε. 😂😂

Εντάξει, το βουλγαρικό ήταν πιασάρικο αλλά το Μισέλ του Ισραήλ θα είναι αυτό π θα τραγουδιέται. Ακριβώς όπως το ζετέμ του Σλιμάν.

Όσο για τον Ακίλα, η έκτη θέση στο κοινό... δηλαδή πολύ καλύτερα από πολλά φαβορί, δεν είναι καθόλου άσχημη για έναν άγνωστο που μέχρι χθες τραγουδούσε στους δρόμους. Συγχαρητήρια του αξίζουν. Ευτυχώς δεν βγήκε της Φινλανδίας. Είχα σωστό προαίσθημα.

Εντάξει, το βουλγαρικό ήταν πιασάρικο αλλά το Μισέλ του Ισραήλ θα είναι αυτό π θα τραγουδιέται.
Τι λες μωρέ ούτε θυμάμαι πως πάει, κανένας δεν μίλησε για αυτό το κομμάτι 🤣

Απλα το κασέρι είναι μεγάλο και η μοροκανοιλ επίσης

Να πω την αλήθεια δεν είναι τόσο άσχημο τραγούδι τελικά αυτό που νίκησε. 😂😂
Και μένα μου άρεσε. Δηλ με άριστο το 10, θα του έβαζα 8.
Μου φαίνεται όμως πως το ρεφτέν είναι κλεμένο από άλλο τραγούδι. Κάτσε λίγο να βρω. Γιατί το καλό ήταν το ρεφρέν. Το υπόλοιπο ήταν ντάγκαρλαγκα.

το βρήκα για άκου

Ναι φυσικά άρεσε πολύ στο 🤑💰💸
Το κοινό έχει δικαίωμα να ψηφίζει. Στις επιτροπές δεν βγήκε πρώτο το βουλγαρικό, στο κοινό βγήκε.
Προσωπικά εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο του Ισραήλ. Γι' αυτό κ το ψήφισα εδώ στο φόρουμ. Ήταν μια από τις τέσσερις επιλογές μου.

Η Κύπρος αρκετά χαμηλά για εμένα. Επίσης, οι επιτροπές δε μπορώ να καταλάβω γιατί πλάσαραν τόσο ψηλά τραγούδια όπως της Νορβηγίας, Μάλτας. Όσο για εμάς, στις επιτροπές δε παίρνουμε ούτε από Βαλκανικές χώρες (πλην Σερβίας το 12άρι). Αλβανία, μόνο 2 πόντους, όπως και Αυστραλία. Κροατία, Βουλγαρία τίποτα, Αρμενία λίγους και Γεωργία, Ρουμανία, Ιταλία τίποτα. Καλά από Σκανδιναβούς δε περιμένεις πόντους και Βόρειες χώρες. Μας χαντάκωσαν οι επιτροπές. Στο κοινό, καλά πήγαμε.

Τελευταία επεξεργασία:
Η Βουλγαρία είναι καπιταλιστικός παράδεισος. Η Ελλάδα φορολογεί και τις πέτρες για να συντήρησει το αριστερής λογικής σύστημά της. Το μνημόνιο ήταν η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από αυτό αλλά δεν εφαρμόσαμε τπτ σχεδόν από αυτά που μας προτειναν.
Ισως για αυτό δεν έχουν χρήματα για υποδομές, ας αρχίσουν λίγο να φορολογούν.

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά αυτό είναι το Televoting της Ελλάδας.

•Κύπρος: 12 βαθμοί
•Βουλγαρία: 10 βαθμοί
•Αλβανία: 8 βαθμοί
•Ιταλία: 7 βαθμοί
•Ρουμανία: 6 βαθμοί
•Ισραηλ: 5 βαθμοί
•Μολδαβία: 4 βαθμοί
•Αυστραλία: 3 βαθμοί
•Γαλλία: 2 βαθμοί
•Κροατία: 1 βαθμός

Δε δώσαμε τίποτα στη Φινλανδία.​

Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά αυτό είναι το Televoting της Ελλάδας.

•Κύπρος: 12 βαθμοί
•Βουλγαρία: 10 βαθμοί
•Αλβανία: 8 βαθμοί
•Ιταλία: 7 βαθμοί
•Ρουμανία: 6 βαθμοί
•Ισραηλ: 5 βαθμοί
•Μολδαβία: 4 βαθμοί
•Αυστραλία: 3 βαθμοί
•Γαλλία: 2 βαθμοί
•Κροατία: 1 βαθμός

Δε δώσαμε τίποτα στη Φινλανδία.​
Μου κάνουν εντύπωση οι 4 βαθμοί στη Μολδαβία που δώσαμε. Ήταν ραπ στυλ, οκ υπήρχαν πολύ χειρότερα τραγούδια από αυτό, αλλά και πάλι πήρε βαθμούς αρκετούς πιστεύω.

Unpopular opinion αλλά ο ήχος των Βρετανών μου ψιλοάρεσε :laugh:

Προσωπικά αγαπημένα:
-Ιταλία
-Ρουμανία
-Αυστραλία
-Φινλανδία
- Κύπρος
-Βουλγαρία

Μου κάνουν εντύπωση οι 4 βαθμοί στη Μολδαβία που δώσαμε. Ήταν ραπ στυλ, οκ υπήρχαν πολύ χειρότερα τραγούδια από αυτό, αλλά και πάλι πήρε βαθμούς αρκετούς πιστεύω.

Unpopular opinion αλλά ο ήχος των Βρετανών μου ψιλοάρεσε :laugh:

Προσωπικά αγαπημένα:
-Ιταλία
-Ρουμανία
-Αυστραλία
-Φινλανδία
- Κύπρος
-Βουλγαρία

Όντως και εμένα μου έκανε εντύπωση η απόδοση της Μολδαβιας χθες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back