Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Κυριακή στις 16:53 Η Himela έγραψε: #921 Κυριακή στις 16:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Λοιπόν ενημέρωση προς ενδιαφερόμενες: ο κορακομάλης, γοητευτικός, Ιταλός τραγουδιστής λεγόταν: Sal da Vinci, ή κανονικό πλήρες όνομα: Salvatore Michael Sorrentino Click για ανάπτυξη... Θα ενημερώσουμε τα ΚΑΠΗ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.687 μηνύματα. Κυριακή στις 17:14 Η touvlo έγραψε: #922 Κυριακή στις 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θα ενημερώσουμε τα ΚΑΠΗ Click για ανάπτυξη... Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Με το ΑΙ πλέον, όλα τα κουτσομπολιά τα βρίσκεις. Δώσε πλήρη ενημέρωση στα ΚΑΠΗ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Κυριακή στις 17:15 Η Himela έγραψε: #923 Κυριακή στις 17:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Click για ανάπτυξη... Έχει και στιγμιαίο λάθος; Εκεί είναι το ζουμί. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 18:14 Η Πουπουλίνα: #924 Κυριακή στις 18:14 Ελεγε σημεραενας γιουροβιζιονιστας οτι σκεφτητε λιγο πως κερδιζουν οι στοιχηματικες...; Αν επεταν μεσα ολοι τι θα εβγαζαν αυτες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #925 Κυριακή στις 19:20 Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...] Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Λοιπόν ενημέρωση προς ενδιαφερόμενες: ο κορακομάλης, γοητευτικός, Ιταλός τραγουδιστής λεγόταν: Sal da Vinci, ή κανονικό πλήρες όνομα: Salvatore Michael Sorrentino Click για ανάπτυξη... Θα ενημερώσουμε τα ΚΑΠΗ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.687 μηνύματα. Κυριακή στις 17:14 Η touvlo έγραψε: #922 Κυριακή στις 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θα ενημερώσουμε τα ΚΑΠΗ Click για ανάπτυξη... Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Με το ΑΙ πλέον, όλα τα κουτσομπολιά τα βρίσκεις. Δώσε πλήρη ενημέρωση στα ΚΑΠΗ Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Κυριακή στις 17:15 Η Himela έγραψε: #923 Κυριακή στις 17:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Click για ανάπτυξη... Έχει και στιγμιαίο λάθος; Εκεί είναι το ζουμί. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 18:14 Η Πουπουλίνα: #924 Κυριακή στις 18:14 Ελεγε σημεραενας γιουροβιζιονιστας οτι σκεφτητε λιγο πως κερδιζουν οι στοιχηματικες...; Αν επεταν μεσα ολοι τι θα εβγαζαν αυτες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #925 Κυριακή στις 19:20 Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...] Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Θα ενημερώσουμε τα ΚΑΠΗ Click για ανάπτυξη... Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Με το ΑΙ πλέον, όλα τα κουτσομπολιά τα βρίσκεις. Δώσε πλήρη ενημέρωση στα ΚΑΠΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Κυριακή στις 17:15 Η Himela έγραψε: #923 Κυριακή στις 17:15 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Click για ανάπτυξη... Έχει και στιγμιαίο λάθος; Εκεί είναι το ζουμί. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 18:14 Η Πουπουλίνα: #924 Κυριακή στις 18:14 Ελεγε σημεραενας γιουροβιζιονιστας οτι σκεφτητε λιγο πως κερδιζουν οι στοιχηματικες...; Αν επεταν μεσα ολοι τι θα εβγαζαν αυτες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #925 Κυριακή στις 19:20 Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...] Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Είναι παλιός τραγουδιστής και ηθοποιός, καταξιωμένος στην Ιταλία, 57 ετών (μη σας ξεγελά το κορακί), παντρεμένος με τον εφηβικό του δυνατό έρωτα και με παιδιά και εγγόνια. Click για ανάπτυξη... Έχει και στιγμιαίο λάθος; Εκεί είναι το ζουμί.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 18:14 Η Πουπουλίνα: #924 Κυριακή στις 18:14 Ελεγε σημεραενας γιουροβιζιονιστας οτι σκεφτητε λιγο πως κερδιζουν οι στοιχηματικες...; Αν επεταν μεσα ολοι τι θα εβγαζαν αυτες; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #925 Κυριακή στις 19:20 Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...] Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεγε σημεραενας γιουροβιζιονιστας οτι σκεφτητε λιγο πως κερδιζουν οι στοιχηματικες...; Αν επεταν μεσα ολοι τι θα εβγαζαν αυτες;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:20 Η Πουπουλίνα: #925 Κυριακή στις 19:20 Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...] Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να δειτε τι παιζει με βουλγαρια μπλιαχ... Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr [...] Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, το Ισραήλ έλαβε το 83% των βαθμών του από το televoting, ενώ η νικήτρια Βουλγαρία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη των εθνικών επιτροπών.[...]
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:23 Ο Scandal έγραψε: #926 Κυριακή στις 19:23 Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:24 Η Πουπουλίνα: #927 Κυριακή στις 19:24 Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο μεταξυ ελεος ρε παιδισ ολη η αποστηλη της Βρετταναις ειχε αφησει ολομοναχο την τραγπυδιστη..τι ντροπη! Μπραβο στους Δανους που του ειπαν να ερθει στην παρεα τους/.δειτε το βιμτεο στο λινκ Viral το βίντεο με τη βρετανική αποστολήΣτα social media έγινε επίσης viral ένα βίντεο με τον Σαμ Μπάρτλ (Look Mum No Computer) να κάθεται μόνος του στον καναπέ των αποστολών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με χρήστες να σχολιάζουν πως η αποστολή του BBC και η βρετανική ομάδα το είχαν ουσιαστικά «αφήσει μόνο». Πολλοί ανέφεραν πως η αποστολή της Δανίας ήταν εκείνη που τελικά το «υιοθέτησε», σε μια στιγμή που προκάλεσε κύμα συμπάθειας προς τη βρετανική συμμετοχή. Eurovision 2026: Όλο το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις μετά την πρώτη νίκη της Βουλγαρίας – Πάτος ξανά για τη Βρετανία, αποδοκιμασίες για το Ισραήλ Η Βουλγαρία στέφθηκε νικήτρια της Eurovision 2026, ενώ η Βρετανία βρέθηκε ξανά στην τελευταία θέση. Οι πολιτικές εντάσεις για το Ισραήλ σκίασαν τον διαγωνισμό. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τις στοιχηματικές τις παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-χρόνια κάτι συνέβη και πέφτουν τελείως έξω. Νομίζω πιο πριν δίνανε ξεκάθαρες τάσεις που ανταποκρινόντουσαν και στο τελικό αποτέλεσμα! Ειδικά φέτος πιο κουβά δεν παίζει. Δεν μπορεί, κάτι, κάπου έχει αλλάξει τα τελευταία 2-χρόνια. Click για ανάπτυξη... Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Κυριακή στις 19:26 Ο Scandal έγραψε: #928 Κυριακή στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κατι εχει αλλαξει θελουν να βγαλουν περισσοτερα κερδη. Click για ανάπτυξη... Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. Κυριακή στις 19:46 Η Πουπουλίνα: #929 Κυριακή στις 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ξέρω ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, αλλά ο κόσμος που ποντάρει δεν ορίζει τους πίνακες και τις αποδόσεις; Click για ανάπτυξη... Σου λέω τι ειπε γιουροβιζιονιστας. Αλλα νομιζω οτι αν στοιχηματιζουν πολλοι και βγαινουν σωστα...απο τα κερδη θα πληρωνονται αυτοι που στοιχηματιζουν και θα μενουν λιγοτερα στην εταιρια που τα διεξαγει..ενω αν κερδιζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ θα μενουν περισσοτερα σε αυτους.Καπως ετσι το καταάβα εγω.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Κυριακή στις 23:12 Ο fockos έγραψε: #930 Κυριακή στις 23:12 κράζουν το φωκα οι γιουροβισιονόλογοι κάτι που έκανα εγώ από τον ημιτελικό. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.302 μηνύματα. Χθες στις 10:06 Η amarelia έγραψε: #931 Χθες στις 10:06 Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 13:44 Ο juste un instant: #932 Χθες στις 13:44 Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.162 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Wonderkid: #933 Χθες στις 14:01 Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 14:41 Η Himela έγραψε: #934 Χθες στις 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... Πολλά τραγούδια είχαν καλές φωνές αλλά δεν ήταν η χρονιά τους. Κέρδισε το -vision μόνο.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Scandal έγραψε: #935 Χθες στις 17:45 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 36.059 μηνύματα. Χθες στις 20:23 Η Himela έγραψε: #936 Χθες στις 20:23 Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ νομίζω οτι μετά το bangaranga, πρέπει να στείλουμε τα καγκέλια. Κι η Τσαμπά αδυνάτισε, μια χαρά έτοιμη είναι.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.732 μηνύματα. Χθες στις 23:35 Ο fockos έγραψε: #937 Χθες στις 23:35 Το bangaranga μοιάζει πολύ με την Σάττη (δυστυχώς κλεμμένο και αυτό) juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 33.141 μηνύματα. Χθες στις 23:43 Ο juste un instant: #938 Χθες στις 23:43 Νομίζω πως λύθηκε η απορία όλων μας. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist Libertus fockos chester20080 Scandal charmander Jim_2004 thenutritionist Wonderkid johnsala Cloud87 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Memetchi Searching giannhs2001 camil Corfu kitty GeorgePap2003 helloworlddd1223 rafaela11 touvlo Paragontas7000 Ωρορα korlef taketrance Εριφύλη Jack of Spades back2967 abyssiniancat vassiliss zoed eupalinaros vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.927 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο Scandal έγραψε: #939 Σήμερα στις 00:32 Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 First Προηγούμενη 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 47 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε όσους λεγανε στα κανάλια οτι ο Akylas είχε υπερφορτωμενη χορογραφία - πολλά να θυμάται: δείτε το bangaranga το νικητήριο τραγούδι. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας αγώνας συγχρονισμού με άλλους και δύσκολου χορευτικού ενω τραγουδαει. Ισως αυτο να ενθουσίασε τις επιτροπές.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.329 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Η Πουπουλίνα: #940 58 λεπτά πριν Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο.
Αυτο με τις επιτριπες δεν το πιστευω.Επιτηδες εγινε σαν καλωσορισμα στην βουλγαρια,Ελεος καπου.Μεσα στην κοκα ηταν η κοπελιτσα..εξου και η ενεργεια.Φαινεται απο τα ματια της.Τιγκα ανεβασμενο το βλεφαρο.