touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 08:09 Η touvlo έγραψε: #941 19-05-26 08:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. Click για ανάπτυξη... εσένα ποιο σου άρεσε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαΐου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... αγόρι γλυκό εσύ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαΐου 2026 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Click για ανάπτυξη... αμάν μ΄αυτό ! Χαράς και το τραγούδι! Έχω μια φίλη, έχει λυσάξει, Μισέλ και Μισέλ τραγουδά. Μου φαίνεται ίδιο με το Μπέλα Μπέλα της Μάλτας Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2026 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 09:10 Η adams33 έγραψε: #942 19-05-26 09:10 Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 606 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:37 Η nimbus έγραψε: #943 19-05-26 10:37 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:41 Η adams33 έγραψε: #944 19-05-26 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Που να δεις την ζωή εκεί και τους ανθρώπους .....Και θα σου μιλήσω και για περιοχές με χρήμα ...Που να βγεις και εξω απο την Σοφια εκεί θα δεις ακομα και καρα ... Αν δεν υπάρχει σκοπος σε αυτη την πολη την κατάθλιψη της έχεις στην τσέπη σου ... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 12:53 Ο chester20080: #945 19-05-26 12:53 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα πρόλαβα να δω το κομμάτι που κέρδισε. Πόσο degradation έχει φάει αυτός ο διαγωνισμός; Πραγματικά τραγικό. Click για ανάπτυξη... εσένα ποιο σου άρεσε; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαΐου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Ιταλία έπρεπε να κερδίσει καθαρά μουσικά για εμένα. Click για ανάπτυξη... αγόρι γλυκό εσύ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαΐου 2026 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Το Ισραήλ πιθανότατα έχασε γιατί από 20 πόντους για το κοινό το έριξαν σκόπιμα στους 10. Αλλιως ίσως να ήταν και πρώτο. Click για ανάπτυξη... αμάν μ΄αυτό ! Χαράς και το τραγούδι! Έχω μια φίλη, έχει λυσάξει, Μισέλ και Μισέλ τραγουδά. Μου φαίνεται ίδιο με το Μπέλα Μπέλα της Μάλτας
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 09:10 Η adams33 έγραψε: #942 19-05-26 09:10 Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 606 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:37 Η nimbus έγραψε: #943 19-05-26 10:37 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:41 Η adams33 έγραψε: #944 19-05-26 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Που να δεις την ζωή εκεί και τους ανθρώπους .....Και θα σου μιλήσω και για περιοχές με χρήμα ...Που να βγεις και εξω απο την Σοφια εκεί θα δεις ακομα και καρα ... Αν δεν υπάρχει σκοπος σε αυτη την πολη την κατάθλιψη της έχεις στην τσέπη σου ... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 12:53 Ο chester20080: #945 19-05-26 12:53 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 606 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:37 Η nimbus έγραψε: #943 19-05-26 10:37 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:41 Η adams33 έγραψε: #944 19-05-26 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Που να δεις την ζωή εκεί και τους ανθρώπους .....Και θα σου μιλήσω και για περιοχές με χρήμα ...Που να βγεις και εξω απο την Σοφια εκεί θα δεις ακομα και καρα ... Αν δεν υπάρχει σκοπος σε αυτη την πολη την κατάθλιψη της έχεις στην τσέπη σου ... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 12:53 Ο chester20080: #945 19-05-26 12:53 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Αυτοί ήδη το ζουν ...σε όλες τις στάσεις πλέον Click για ανάπτυξη... Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 10:41 Η adams33 έγραψε: #944 19-05-26 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Που να δεις την ζωή εκεί και τους ανθρώπους .....Και θα σου μιλήσω και για περιοχές με χρήμα ...Που να βγεις και εξω απο την Σοφια εκεί θα δεις ακομα και καρα ... Αν δεν υπάρχει σκοπος σε αυτη την πολη την κατάθλιψη της έχεις στην τσέπη σου ... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 12:53 Ο chester20080: #945 19-05-26 12:53 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν παίζει να έχω δει πιο καταθλιπτικό δρόμο στη ζωή μου Click για ανάπτυξη... Που να δεις την ζωή εκεί και τους ανθρώπους .....Και θα σου μιλήσω και για περιοχές με χρήμα ...Που να βγεις και εξω απο την Σοφια εκεί θα δεις ακομα και καρα ... Αν δεν υπάρχει σκοπος σε αυτη την πολη την κατάθλιψη της έχεις στην τσέπη σου ...
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.753 μηνύματα. 19 Μαΐου 2026 στις 12:53 Ο chester20080: #945 19-05-26 12:53 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Τετάρτη στις 09:58 Η adams33 έγραψε: #946 20-05-26 09:58 Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Τετάρτη στις 16:53 Η touvlo έγραψε: #947 20-05-26 16:53 Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προβλέπω και ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να το χορέψουμε. Έφτιαξαν και χορογραφία. Είναι πολύπλοκη όμως για να την μάθουν όλοι, γιαυτό την έχω απλουστεύσει. Δείτε αυτή και αν θέλετε, να κάνουμε αλλαγές. Αν σας αρέσει, την αφήνουμε.
eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Κυριακή στις 14:02 Ο eupalinaros: #948 Κυριακή στις 14:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:31 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Η Βουλγαρία ακολουθεί ακριβώς την ίδια συνταγή με εμάς... Πότε πήραμε τη Eurovision; Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη και πανηγύριζαν κάποιοι... Κλασικά οι Ισραηλινοί δεν αλλάζουν συνταγή... Τιμής ένεκεν, και πάμε να τη χρεώσουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αυτή... Άντε και στους Ολυμπιακούς... Όποιος έπαιξε στοίχημα σύμφωνα με την πολιτική στρατηγική των ισραηλινών που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έβγαλε τρελά λεφτά... Άλλωστε ποιος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτής; Πώς γίνεται να βρίζουν όλοι το Ισραήλ και πάντα να βγαίνει με καλή θέση; Ακόμα και οι ψηφοφορίες του κοινού στημένες είναι... Πιο ξεκάθαρη στρατηγική ψηφοφορίας δεν έχω ξαναδεί... Διάσπαρτα τα 12άρια, γιατί ως συνήθως τα δήθεν φαβορί που έβγαζαν τόσο καιρό είναι λογικό να μην ψηφίζονται μεταξύ τους, και το είδαμε... Θα έβγαζε ποτέ το Ισραήλ αυτή την περίοδο ξεκάθαρο trash κομμάτι πρώτο; Δεν χρειάζεται λοιπόν παραποίηση συμμετοχών.. χρειάζεται αυτό που κάνουν χρόνια και δυστυχώς όσοι ασχολούνται πέφτουν στην παγίδα, για να θησαυρίζουν και εδώ όσοι γνωρίζουν από αυτά... Όταν βγάζουν όλα αυτά τα φαβορί, ξέρουν τι κάνουν... Οποιος σε όλα αυτά δεν παίζει με στρατηγική αλλά με το τι του αρέσει του ίδιου, είναι χαμένος... Ακόμα και το τι θα σου αρέσει αυτοί το ορίζουν... Όταν ένα τραγούδι το ακούς ξανά και ξανά, αρχίζει και σου γίνεται πιο οικείο και σιγά σιγά παρασύρεσαι και δήθεν βρίσκεις και εσύ στοιχεία, ενώ όλο αυτό βασίζεται στην ψυχολογία της μάζας... Click για ανάπτυξη... Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Κυριακή στις 17:20 Η touvlo έγραψε: #949 Κυριακή στις 17:20 μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μπήκαν στο € οι Βούλγαροι την Πρωτοχρονιά γι'αυτό και το πήραν. Σιγά μην έβγαινε 1ο το bangaranga σε άλλη χρονιά. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο;
eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. Χθες στις 16:11 Ο eupalinaros: #950 Χθες στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 touvlo Scandal chester20080 charmander Memetchi Angelikaaa eupalinaros thenutritionist Corfu kitty catguy camil American Economist Libertus giannhs2001 abyssiniancat fockos Wonderkid GeorgePap2003 taketrance Jim_2004 CuriousBee Thundergirl Entropy24 Searching helloworlddd1223 rafaela11 Ωρορα korlef Εριφύλη Jack of Spades back2967 vassiliss zoed vas 78 Aleksoula Νευτων Kate1914 еще один пророк р... Ilikntas ReginaPhalange User2350 Sosstoss A350 Debugging_Daemon fortheloveofshizaya Thodoris260310 ck_chrysiis Μήτσος10 fourkaki Dr. Gl. Luminous Dmzk Unboxholics Burp αλίκη ζήση Drscientist altouser90 zahis elefther1ou_ parismen Ilma Sotiris 12 ghоul giorgos5002 aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μελετώντας τα <<γούστα>> σας, παρατηρώ, πως σας άρεσε πρώτη η <<Κύπρια Σακίρα>> (ωραία ήταν), αλλά βλέπω με λύπη μου, ότι στο μελανούρι της Ιταλίας βάλατε 0 ! Καλά, βρε, σαν τραγουδι δε σας άρεσε; Το χορεύω συνέχεια με παρηγορεί, ότι και στη Βουλγαρία βάλατε 0, επομένως ισοψήφισε με το πρώτο, στην καρδιά σας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Κυριακή στις 17:21 Δηλαδή ; Πώς συνδέεται το ένα με το άλλο; Click για ανάπτυξη... Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.753 μηνύματα. Χθες στις 16:18 Η touvlo έγραψε: #951 Χθες στις 16:18 Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 First Προηγούμενη 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 48 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eupalinaros: Μάπα και η κύπρια Σακίρα. Γενικά δεν είχε ωραία κομμάτια φέτος. Πέρσι και πρόπερσι είχε πολύ πιο δυνατά. Δε λέω μια χαρά ήταν το bangaranga αλλά νίκησε σε χρονιά χωρίς ανταγωνισμό κι επίσης ίσως έπαιξε ρόλο η είσοδος της Βουλγαρίας στο €. Αυτό που με εξόργισε πιο πολύ όμως είναι οι πολύ ψηλές θέσεις τόσο της Ρουμάνας όσο και του Ιταλού. Με τέτοιες μπαρούφες να βγαίνεις τόσο ψηλά είναι και λίγο απαράδεκτο. Τουλάχιστον δε κέρδισαν οι γενοκτόνοι. Click για ανάπτυξη... δε σου άρεσε ο Ιταλός; Α, δε μου τα λες καλά! Εμένα με έχει ξετρελάνει. Το γαλλικό ήταν καλύτερο και σα φωνή και σαν τραγούδι και σαν παρουσίαση. Αλλά το ιταλικό είχε αυτό το τεμπεραμέντο, που ταιριάζει με το δικό μας. Χορεύεται κιόλας, είναι κεφλίδικο! Τα άλλα όλα ήταν μπαρούφες, συμφωνώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:20 Τον Ιταλό δεν τον ερωτεύτηκα μόνο εγώ, αλλά και η μισή Ιταλία. Απ όσο βλέπω στα μίντια, υπάρχει ένα είδος λατρείας με τον Ιταλό και το τραγούδι του. Είναι και παλιός καλλιτέχνης, καταξιωμένος με το φαν κοινό του.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 3.097 μηνύματα. Σήμερα στις 09:49 Η adams33 έγραψε: #952 Σήμερα στις 09:49 Της Ιταλίας μου θύμισε κατι απο τα παλια αγαπημένα και πάντα ερωτικά ακούσματα της !