Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Η περσινη eurovision με ενδιεφερε (ψηφισα κιολας) και τελικα εγινε αυτο που ηθελα. Τους καναμε ολους να μην ξερουν απο που τους ηρθε! Ποσο το ευχαριστηθηκα! Αν και θα το ευχαριστιομουν περισσοτερο αν πατωνε τελειως η Βισση! Σαμπανιες θα ανοιγα! Αν υπηρχε αρνητικη ψηφος θα της την εδινα σιγουρα.
Hail to Lordi! Οχι επειδη ειναι οι Lordi. Επειδη στειλαμε ενα μηνυμα στους "σοβαρους" οι οποιοι μην ξεροντας απο που τους ηρθε και μην μπορωντας να χωνεψουν την ηττα, λεγανε ο,τι μ@@@κια μπορεις να φανταστεις τις επομενες μερες στην τηλεοραση...
Η eurovision επαψε να με απασχολει απο τοτε που μπηκε ο αγγλικος στιχος σε ολους σχεδον.
Ειδα ομως τις 3 τελευταιες κυριως απο περιεργεια (την περσινη σας ειπα γιατι) και γιατι την εβλεπαν αυτοι που ηταν μαζι μου εκεινη τη στιγμη. και σαν τραγουδια που μου αρεσαν παρατηρησα τα "Hard Rock Allelujah" των Lordi περσυ, το "Cool Vibes" (τραγουδαρα) των Vanilla Ninja προπερσυ, το "In my dreams" των Νορβηγων Wig Wam προπερσυ, και το προπερσινο τραγουδι της Ουγγαριας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Τουρκία: Το καλύτερο ακουστικά από τα τραγούδια για μένα. Δεν με ενόχλησε καθόλου που ήταν στα τούρκικα, μπράβο τους

Ουκρανία: "Καλή" σκηνική παρουσία

Αζερμπαιτζάν: Ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσία επίσης και λίγο τρελιάρικο τραγούδι

Γαλλία: Go Γαλλία Go!

Ελλάδα: Δεν το είχα δει ολοκληρωμένο ως τώρα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα είναι μάλλον αδιάφορο

Σερβία: Ωραίο τραγουδάκι σου σηκώνει την τρίχα.

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω...

Και ένα τελευταίο σχόλιο για να ολοκληρώσουμε το κουτσομπολίστικο post, ο σκηνοθέτης και οι λήψεις γενικότερα ήταν άθλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

αμεσως με -1 γαμοτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παντοδύναμη Φινλανδική κομματάρα πιό χαμηλά όμως.
Επίσης δυνατή κομματάρα της Ισλανδίας.
Νορβηγία πολύ ευχάριστο τραγούδι.
Τουρκία καλό άσμα.
Η Ουκρανία hot hot hot!
Ελλάδα, ούτε ζέστη ούτε κρύο.
Σερβία παράγει τέχνη για άλλη μια φορά...
Κάτι Αζερμπαϊτζαν, Ρουμανίες, Γαλλίες, Ισπανίες και δε συμμαζεύεται ήταν της Χαϊδως το φλώρικο πανηγύρι. Άντε πάω να δω τα κουκιά που μαζεύονται...

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

η ελλαδα δεν μου εκανε κλικ

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

ζιτω ο dima bilan, ζιτω η russia

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Και όσο για φωνή... γείτονες!

Μπράβο πάντως στο Καλομοιράκι, περίμενε άραγε κανείς μας ότι θα φτάσει στην 3η θέση;

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως καλά έκατσε η 3η θέση στην Καλομοίρα, άσχετα από το συνηθισμένο παιχνίδι μεταξύ των βορείων το οποίο έχει καταντήσει μια βλακεία και μισή.

Για χαβαλέ καλή είναι η Eurovision. Όποιος ασχολείται παραπάνω χάνει τον καιρό του.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χώστε μου -1

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Και μόνο που είχα τη χαρά να δω τον αγαπημένο μου πατινέρ άξιζε!![]()
Χώστε μου -1... Ζήτω ο Evgeni!
![]()
Ο πατινέρ τα σπαγε όντως.-
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros
Valder
Τιμώμενο Μέλος

ρε valder για το τραγουδι μιλαω τοση ωρα αλλα μερικοι απο εδω μεσα θελουν να βγαζουν ευκολα συμπερασματα
Ε εκείνο το Λένιν στο άβαταρ, λίγο κι εκείνο το ΚΚΕ στην υπογραφή, βάλε και τα Ρώσικα που πετάς κατα καιρούς σε πόστς, δε θέλει και πολύ να νομίσει κάποιος κάτι... Απλά όφειλα να δω την άποψή σου πιό αντικειμενικά -όπως και έκανα- οτι δηλαδή σου άρεσε το άσμα και τελικά έπεσα μέσα!

papas
Διάσημο μέλος

Εμενα μου φανηκαν ο ένας πιο φλώρος από τον άλλο!![]()
Γιατι εμενα μου φανηκαν ολοι?Μηπως τα ματια μου κανουν πουλακια?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.