Aπο την φετινη Ευροβιζιόν (οσο παρακολουθησα γιατι με τοσα τραγουδια και τοσο πανικο κοντεψα να παθω κριση βαρεμαρας) το μονο που μου εμεινε ειναι ο ντουβρουντζας με την Καλομοιρα οπου ηθελες δεν ηθελες ακουγες 1.000.000 φορες το ρεφρεν της και τις αναλυσεις επι των αναλυσεων για το "τι", "που", "πως" "γιατι", οι ομορφες παρουσιες οπως αυτη τηνς Ουκρανιας, τις Τσεχες αλλα και της Αρμενιας (μου αρεσε σαν προσωπο πολυ) και τελος το μονο τραγουδι που ξεχωρισε ηταν αυτο της Αρμενιας.
Το κελε-κελε.
Απο εκει και περα ο Ρωσος επρεπε να κερδισει και κερδισε.Η Ρωσια επρεπε να παρει τον διαγωνισμο στα μερη της και τον πηρε, και η Καλομοιρα και 500χρονια να περασουν, τα Ελληνικα δεν θα τα μαθει και το "ααααααααααμ" πριν απο καθε προταση ΔΕΝ θα το κοψει...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ααααααμ....cute!It's f@ckin annoying!
A!NAI!Eντυπωση μου εκανε και η προφορα του Ρωσου στα Αγγλικα...τοσο καλη οσο και τα Ελληνικα της δικιας μας.
Για τις κιτς εμφανισεις και τα κουλα τραγουδια με τις μπουγαδες, τον Ισπανο που ηταν οτι να 'ναι τους Εσθονους που ηταν σαν να εχουν παρει λιγμενα prozac κτλ κτλ, δεν εχω να πω τιποτα γιατι να σας πω την αληθεια χωρις αυτους η Ευρωβιζιονα θα ηταν αρκετα πιο βαρετη.
Σαν τελικη προταση εχω να πω οτι οι δικοι μου 12points πανε στην Αρμενια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.