δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος κάθε χρόνο γι αυτό το διαγωνισμό :S
Σπόνσορες,διαφημίσεις --> φράγκα
υλικό για της πιο in μεσημεριανές εκπομπές,
αφιερώματα στα πρωϊνάδικα,
σχολιασμός των στυλιστικών επιλογών των καλλιτεχνών.
Κράξιμο για να βγάλει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του γιατί ο τάδε καλλιτέχνης αμάρτησε στυλιστικά και φόρεσε χρώματα που δεν ταιριάζουν.
Όλα αυτά χρίζουν ώρες συζήτησης στις παραπάνω ψυχαγωγικές εκπομπές.
επίσης γιατί πάντα ξεκινάμε με δεδομένο το "είμαστε στα φαβορί" και "θα βγουμε πρώτοι"- κανένας δεν παραδέχεται ότι μπορεί να μην βγούμε πρώτοι, ότι μπορεί να μην είμαστε καν καλοί...
απλά μάλλον έχουμε ανάγκη να ασχοληθούμε με αυτό,
γιατί.. χμ, αν ασχοληθούμε με πιο σοβαρά το πιθανότερο είναι πως θα μας πιάσει απελπισία :X
Στόχευε το βουνό για να περάσεις το φράχτη λέει μια παροιμία.
Επίσης ποιος θα έβγαινε να πει πάμε για την τρίτη θέση; Θα τον έπαιρναν με τις ντομάτες.
Και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό για να είμαστε μέσα στη μόδα.Τί θα συζητήσεις δηλαδή μετην παρέα σου όταν βγεις έξω;
Για τα προβλήματα που σε απασχολούν;
Για τα μαθήματα;
Για τον καιρό;
Όχι...
Για τη γιουροβίζιον.
Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι και ούτε πρόκειται βασικά..
Ψέματα έχω ακούσει του Σάκη στην τηλεόραση.
Και δε μου άρεσε και καθόλου..Το "έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου" θα είχε πιο πολλή πέραση στη Γιουροβίζιον.
Για τα λεφτά που έχουν πέσει μέσω οικονομικής κρίσης δεν έχει φωνάξει κανένας..αλλά θα μου πεις η γιουροβίζιον είναι γιουροβίζιον, δεν γίνεται να μην τα σκάσουμε.. (και να φάνε όσοι προλάβουν να αρπάξουν)
Τελευταία φορά που είχα δει τη γιουροβίζιον πρέπει να ήταν τότε με τους Αντίκ.Τότε τουλάχιστον έπαιζε και κανά σοβαρό κομμάτι.Α ρε Έλενα!