prinCess.
Επιφανές μέλος

Κι εκεί που σε έπιασα, σε έχασα στο πάμπλικ που δεν βρήκα. Το ξέρω ότι δεν φαίνεται καμία πληροφορία ή φωτογραφία, αλλά δε θέλω να φαίνεται καν το "wall" αριστερά. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;@ Princess,
μπες στο προφίλ σου, πάνω δεξιά πάτα ''προβολή ως..'' και μετά πάνω στο κέντρο πάτα ''public''.
Και εμένα μου δείχνει τον τοίχο και τις φωτογραφίες αλλά δε δείχνει καμία πληροφορία.
Το είχα ρυθμίσει παλιά, τώρα έβαλαν τις επιλογές στην κεντρική σελίδα.

@Λάουρα
Δε φαίνεται τίποτα, don't worry.![]()
Ούτε καν στα αριστερά;

Είμαι περίεργη αι νόου, αλλά θέλω να βλέπουν μόνο τα info. :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' όσο ξέρω δε γίνεται.Κι εκεί που σε έπιασα, σε έχασα στο πάμπλικ που δεν βρήκα. Το ξέρω ότι δεν φαίνεται καμία πληροφορία ή φωτογραφία, αλλά δε θέλω να φαίνεται καν το "wall" αριστερά. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;
Ούτε καν στα αριστερά;
Είμαι περίεργη αι νόου, αλλά θέλω να βλέπουν μόνο τα info. :/
Πάνω στη μέση σου βγάζει ένα μπλε πλαίσιο. Εκεί μέσα έχει έναν υπερσύνδεσμο, το public.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ναι το πάτησα. Και; Δε κάνει κάτι. Ίδια παραμένουν όλα

prinCess.
Επιφανές μέλος

ΤΟ θέμα είναι να μη βλέπουν ΓΟΥΟΛ.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Στο δείχνω και με παραστατικά βελάκια

Συνημμένα
Guest 986132
Επισκέπτης

Λάουρα, κοίταξα τις ρυθμίσεις και δεν βρήκα την "χρυσή" επιλογή που τα εξαφανίζει, μάλλον δε γίνεται.
Μη σε νοιάζει, όμως, αφού δε φαίνεται τίποτα σε τρίτους.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ όλους πάντως. :]
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το έχει κάνει μία φίλη μου στον τοίχο της γιατί έγραφαν διάφοροι πράγματα που δεν τα ήθελε, την ρώτησα που είναι ο τοίχος της και δεν φαίνεται και μου είπε ότι το έκανε να το βλέπει μόνο εκείνη.Απλώς θέλει να μην φαίνεται το "Τοίχος", όπως και οι "Φωτογραφίες".
Οπότε μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αφφφ μπέρδεμα, η Λισιπ κατάλαβε τι λέω, αφήστε το δεν υπάρχει λύση.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Βασίλη, απ' ότι κατάλαβα γνωρίζει πως δεν φαίνεται το περιεχόμενο του τοίχου της -τουτέστιν έχει κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις γι' αυτό. Απλώς θέλει να μην φαίνεται το "Τοίχος", όπως και οι "Φωτογραφίες".
![]()
Λάουρα, κοίταξα τις ρυθμίσεις και δεν βρήκα την "χρυσή" επιλογή που τα εξαφανίζει, μάλλον δε γίνεται.
Μη σε νοιάζει, όμως, αφού δε φαίνεται τίποτα σε τρίτους.![]()
Χμ,και τότε ποιο το νόημα να μη φαίνεται το wall και photos?Αφού έτσι κι αλλιώς δε θα βλέπουν τίποτα αν κάνουν κλικ.Τέσπα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν κατάλαβα καλά σημαίνει ότι σε μπλόκαρε ή έκλεισε το προφίλ του.παιδια αμα στο fb εχεις ενα φιλο και ξαφνικά εκει που πας να του στείλεις μνμ πλεον σου λεει οτι "τουλαχιστον μια διευθυνση ειναι λανθασμενη", δεν υπαρχει πια φωτογραφία κ το λινκ δε λειτουργεί, παει να πει οτι μ εχουν κανει μπαν ή κατι τετοιο?
Ερώτηση: Λαμβάνετε στο e-mail σας μηνύματα; Σχολιασμός κατάστασης και τέτοια.
Δε μου έρχονται εμένα.

Libertus
Συντονιστής

Παλιά μου έρχονταν για το παραμικρό.Τώρα πια όχι (ευτυχώς).Ερώτηση: Λαμβάνετε στο e-mail σας μηνύματα; Σχολιασμός κατάστασης και τέτοια.
Δε μου έρχονται εμένα.![]()
Μόνο για γενέθλια φίλων ήρθαν τις προηγούμενες βδομάδες δύο μηνύματα.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Βλακεία βέβαια γιατί το fb τρώει κολλήματα.
Μήπως ξέρετε πώς αλλάζουμε μια δική μας ομάδα στη νέα εμφάνιση;
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια μέρα καθώς το άνοιγα, είδα μήνυμα από το fb ότι δεν θα στέλνονται πλέον πολλά μηνύματα, αλλά σύνοψη πολλών μαζί, εκτός αν το ρυθμίσω διαφορετικά.Λαμβάνετε στο e-mail σας μηνύματα; Σχολιασμός κατάστασης και τέτοια.
Έκανα κάποιες ρυθμίσεις, όχι για να λαμβάνω συνέχεια, αλλά να ξέρω πότε μου στέλνουν μήνυμα ή έχω αίτημα φιλίας μόνο, και τώρα λαβαίνω μόνο τα βασικά.

Guest 986132
Επισκέπτης

Ερώτηση: Λαμβάνετε στο e-mail σας μηνύματα; Σχολιασμός κατάστασης και τέτοια.
Δε μου έρχονται εμένα.![]()
Οι υπεύθυνοι του fb απενεργοποίησαν τις περισσότερες ειδοποιήσεις με μεμονωμένα e-mail.
Μπορείς να επαναφέρεις τη ρύθμισή σου:
Λογαριασμός --> Ρυθμίσεις λογαριασμού --> Ειδοποιήσεις (στ' αριστερά) και κάνεις αποεπιλογή της "συχνότητας email" (στα δεξιά).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.