Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης, για να αλλάξω μειλ στο φβ πάλι πρεπει να επιβεβαιωθεί από το παλιό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το mail είναι μόνο για την εγγραφή απο κει και πέρα δεν χρειάζεται να ξαναμπείς ποτέ το χρησιμοποιείς μόνο για την είσοδο τις αλλαγές τις κάνεις όλες μέσω facebook, το mail δεν αλλάζει αν το κάνεις αλλάζεις και λογαριασμό.
Αααα πολύ ωραία! Δηλαδή δεν πρόκειται να μου πει να ακολουθήσω λινκ που θα σταλεί στο μειλ μου για να πιστοποιηθεί ότι είμαι εγώ ξέρω γω όπως συμβαινει αλλού ε? Τότε όντως, δεν χρειάζεται να δώσω άλλο μειλ και να γινόταν να μου το γεμίσει κ αυτό ασκοπα μηνύματα.

Ευχαριστω πολύ!!!

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από *Serena* (Εύα):Αααα πολύ ωραία! Δηλαδή δεν πρόκειται να μου πει να ακολουθήσω λινκ που θα σταλεί στο μειλ μου για να πιστοποιηθεί ότι είμαι εγώ ξέρω γω όπως συμβαινει αλλού ε?
Δέν έχω ασχοληθεί πολύ με facebook αλλά νομίζω οτι θα το κάνει μόνο μια φορά στην αρχή.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δέν έχω ασχοληθεί πολύ με facebook αλλά νομίζω οτι θα το κάνει μόνο μια φορά στην αρχή.
Οκ, μακάρι!

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

παιδια αν κανω καποιον φιλο μου block και μετα τον ξεμπλοκαρω, εξακολουθει να ειναι φιλος μου στο fb ή πρεπει να του κανω αιτημα φιλιας?
Πρεπει να του ξανακανεις αιτημα φιλιας!!
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρεπει να του ξανακανεις αιτημα φιλιας!!
ευχαριστω

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε γουσταρεις τον άλλον; ΝΤΙΛΙΤ.
Ότι τι δλδ; Δε μπορεί να φτιάξει άλλο λογαριασμό να σε τσεκάρει;

#stalker #found #oops #iDidiTagain
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δε καταλαβαίνω το νόημα του μπλοκ στο φβ.
Ότι τι δλδ; Δε μπορεί να φτιάξει άλλο λογαριασμό να σε τσεκάρει;
#stalker #found #oops #iDidiTagain
Για να μη σε ενοχλεί με μηνύματα προφανώς.

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Για να μη σε ενοχλεί με μηνύματα προφανώς.![]()
Υπαρχει επιλογη αν δεχεσαι inbox απο καποιον που δε σε εχει φιλο να μεταφερεται στο φακελο αλλα..και να μην ερχεται ως inbox!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Με ένα απλό click γλυτώνεις από τους/τις απανταχού attention whores "κόβωντας" μια για πάντα τις δημοσιεύσεις τους απ' το δικό σου "wall" χωρίς παράλληλα να γίνεσαι κακός προβαίνοντας σε block ή delete!
ΤΕΛΟΣ οι εποχές που έκανες scroll down κι ήθελες να δώσεις κροσέ στην οθόνη με τις αηδίες που έβλεπες!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι (selfie με μαγιό, βυζιά/κώλοι/κυτταρίτιδες έξω κ.λπ.) η διαφορά είναι αισθητή...
Δεν είναι (μόνο) θέμα γούστου ή μη!Δε καταλαβαίνω το νόημα του μπλοκ στο φβ.
Υπάρχουν χρήστες που γίνονται ενοχλητικοί μέσω συνεχούς αποστολής μηνυμάτων και κακόβουλου υλικού σε inbox, wall κ.λπ. αλλά και χρήστες που μπορούν δυνητικά να γίνουν επικίνδυνοι (απειλές, υποκλοπή στοιχείων κ.α.)...
Σ' αυτές τις περιπτώσεις μ' ένα απλό "delete" δεν καθαρίζεις!
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σπουδαιότερο εργαλείο του facebook για μένα είναι ΜΑΚΡΑΝ το follow/unfollow!
Με ένα απλό click γλυτώνεις από τους/τις απανταχού attention whores "κόβωντας" μια για πάντα τις δημοσιεύσεις τους απ' το δικό σου "wall" χωρίς παράλληλα να γίνεσαι κακός προβαίνοντας σε block ή delete!
ΤΕΛΟΣ οι εποχές που έκανες scroll down κι ήθελες να δώσεις κροσέ στην οθόνη με τις αηδίες που έβλεπες!
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι (selfie με μαγιό, βυζιά/κώλοι/κυτταρίτιδες έξω κ.λπ.) η διαφορά είναι αισθητή...
πιστεύεις ότι οι attention whores ασχολούνται με το αν είσαι η όχι φίλος τους στο φεισμπουκ;καντες delete να τελειώνει η υπόθεση.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Όταν βλέπουν "διαρροές" φίλων (π.χ. να τον/την κάνουν delete 10-20 άτομα μέσα στη βδομάδα) εννοείται πως γυρίζουν πίσω να δουν ποιοι και γιατί το έκαναν!πιστεύεις ότι οι attention whores ασχολούνται με το αν είσαι η όχι φίλος τους στο φεισμπουκ;καντες delete να τελειώνει η υπόθεση.
Μου έχει τύχει στο παρελθόν να γίνω αποδέκτης παραπόνων από γκόμενα που απλώς είχαμε γνωριστεί σ' ένα party και τη διέγραψα μετά από 6 ολόκληρους μήνες επικοινωνιακής απραξίας!

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν κανω Like ή σχολιο στον τοιχο καποιο εμφανιζεται στις ενημερωσεις των φιλων μου. Γραφει δηλαδη στον τοιχο των φιλων μου ο χρηστης ταδε εκανε σχολιο στην παρακατω φωτο κι εμφανιζεται η φωτο.
Μπορω καπως αυτο να το απενεργοποιησω?
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έχω δει πολλούς να το κάνουν αλλά εγώ Δεν μπορώ.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Γενικά αυτό το δείχνει λόγω του Messanger αλλά είναι πολύ παρακολούθηση ρε παιδί μου...Να θες να "κρυφτείς" από κάποιον και να σε καρφώνει η συνομιλια του Facebook!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρετε πως γίνεται να μην φαίνεται αυτό το "Ενεργός πριν από ταδε λεπτά" στο Facebook;
Γενικά αυτό το δείχνει λόγω του Messanger αλλά είναι πολύ παρακολούθηση ρε παιδί μου...Να θες να "κρυφτείς" από κάποιον και να σε καρφώνει η συνομιλια του Facebook!
Αν θες να κρυφτείς, μάλλον πρέπει να σβήσεις το facebook

ή αν δε θες να πας σε extremes μην μπαίνεις ενεργή στη συνομιλία - εγώ δεν ξέρω κανένα να έχει καταφέρει να το ξεφορτωθεί αυτό που λες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.