Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.Παιδιά μια απορία.
Πως μπορώ να ρυθμίσω τον λογαριασμό στο Facebook ώστε να μπορούν να μου στείλουν μηνύματα μόνο οι ΦΊΛΟΙ και όχι ο καθένας?
Για τα αιτήματα φιλίας μπορώ να βάλω μόνο το "Φίλοι φίλων".
Ευχαριστώ
Νομίζω πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Παλιότερα τα μηνύματα από άτομα που δεν ανήκουν στους φίλους πήγαιναν απλά στα άλλα χωρίς να έρχεται ειδοποίηση. Τώρα με κάτι τελευταίες, σχετικά αλλαγές του fb, απλά σου έρχεται ειδοποίηση αν θα δεχτείς μια επαφή που σου στέλνει μήνυμα. Μπορείς κάλλιστα να μην το δεχτείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Παιδιά μια απορία.
Πως μπορώ να ρυθμίσω τον λογαριασμό στο Facebook ώστε να μπορούν να μου στείλουν μηνύματα μόνο οι ΦΊΛΟΙ και όχι ο καθένας?
Για τα αιτήματα φιλίας μπορώ να βάλω μόνο το "Φίλοι φίλων".
Ευχαριστώ
Οπως είπε και η κυρία βάσω δεν γίνεται μπορείς απλά να πατήσεις την επιλογή στο "αυστηρό φιλτράρισμα" ώστε chat αγνώστων να πάνε στην κατηγορία "άλλα"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει αυστηρό φιλτράρισμα; Σε μένα στην ενότητα "Ποιοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου" έχει μόνο για τα friend requests.Οπως είπε και η κυρία βάσω δεν γίνεται μπορείς απλά να πατήσεις την επιλογή στο "αυστηρό φιλτράρισμα" ώστε chat αγνώστων να πάνε στην κατηγορία "άλλα"
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Μια ερωτησούλα.. Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν "φίλο" από το να δει δημοσιεύσεις μου σε δημόσια ομάδα;
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Ο πιο απλός τρόπος είναι να τον διαγράψεις από φίλο και να τον μπλοκάρεις στην συνέχεια. Διαφορετικά αν δεν θέλεις να τον διαγράψεις, μπορείς από τις ρυθμίσεις να κανονίσεις να μην βλέπει καμμιά δημοσίευσή σου, αλλά να μην βλέπει μόνο τις δημοσιεύσεις στην συγκεκριμένη ομάδα δεν γίνεται νομίζω.Καλησπέραα!
Μια ερωτησούλα.. Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν "φίλο" από το να δει δημοσιεύσεις μου σε δημόσια ομάδα;
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ο πιο απλός τρόπος είναι να τον διαγράψεις από φίλο και να τον μπλοκάρεις στην συνέχεια. Διαφορετικά αν δεν θέλεις να τον διαγράψεις, μπορείς από τις ρυθμίσεις να κανονίσεις να μην βλέπει καμμιά δημοσίευσή σου, αλλά να μην βλέπει μόνο τις δημοσιεύσεις στην συγκεκριμένη ομάδα δεν γίνεται νομίζω.
Δημοσίευση μου στο προφιλ μου εντάξει, το έχω κανονίσει αυτό.. Το θέμα μου είναι αν θέλω να περάσω κάτι σε μια δημόσια ομάδα.. να μην εμφανιστεί φάτσα φόρα στη σελίδα του λ.χ Ότι η τάδε δημοσίευσε στην ομάδα μπλαμπλα...

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αν είναι στους φίλους σου, τότε θα το βλέπει. Εκτός και αν κάνεις ρύθμιση να μην μπορεί να δει καμμιά δημοσίευσή σου, νομίζω πως αυτό γίνεται.Δημοσίευση μου στο προφιλ μου εντάξει, το έχω κανονίσει αυτό.. Το θέμα μου είναι αν θέλω να περάσω κάτι σε μια δημόσια ομάδα.. να μην εμφανιστεί φάτσα φόρα στη σελίδα του λ.χ Ότι η τάδε δημοσίευσε στην ομάδα μπλαμπλα...![]()
palio_melos
Διάσημο μέλος

Χωρίς να τον μπλοκάρεις ή να τον διαγράψεις από φίλο σου, οποιαδήποτε δραστηριότητα έχεις στο facebook που συνδέεται με τρίτους θα του είναι εμφανής (πχ. κάνεις like σε φωτογραφία κοινού σας φίλου την οποία μπορεί να δει και εκείνος, ποστάρεις ίσως κάτι σε κοινό σας φίλο και ο κοινός σας φίλος επιτρέπει σε εκείνον να βλέπει δημοσιεύσεις άλλων στον τοίχο του, ανεβάζεις κάτι σε δημόσια ομάδα ή ομάδα που είναι και αυτός μέλος ή σε σελίδα που έχει κάνει και εκείνος like).Δημοσίευση μου στο προφιλ μου εντάξει, το έχω κανονίσει αυτό.. Το θέμα μου είναι αν θέλω να περάσω κάτι σε μια δημόσια ομάδα.. να μην εμφανιστεί φάτσα φόρα στη σελίδα του λ.χ Ότι η τάδε δημοσίευσε στην ομάδα μπλαμπλα...![]()
Δηλαδή θα μπορεί εφόσον είστε φίλοι (και κατά συνέπεια σε έχει κάνει follow by default) να εμφανιστεί στον ticker και στην αρχική σελίδα του το ό,τι έκανες σε δημοσίευση που μπορεί να δει και αυτός.
Στις δικές σου τις δημοσιεύσεις (στο timeline σου) μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις βγάζοντάς τον από το κοινό που βλέπει το post.

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος, η φωτογραφία προφίλ και εξωφύλλου είναι οι μόνες που φαίνονται δημόσια ακόμα και αν όλες οι άλλες είναι κρυφές.Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε φωτογραφία προφίλ ώστε να μην εμφανίζεται στις αρχικές των άλλων; Δηλ.κλειδωμένη;...Να μην το δουν οι άλλοι
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε φωτογραφία προφίλ ώστε να μην εμφανίζεται στις αρχικές των άλλων; Δηλ.κλειδωμένη;...Να μην το δουν οι άλλοι
Aν την αφαιρεσεις αμεσως απο το χρονολογιο σου, μηπως ετσι δεν εμφανιζεται και στην αρχικη;

Όχι...έχω δει που κάποιοι αλλάζουν φωτογραφία προφίλ,αλλά είναι κλειδωμένη.Δηλαδή, εσύ δεν βλέπεις ούτε πότε την έβαλε ούτε αν άλλαξε και προφανώς δεν μπορείς να τους κάνεις λικε...ο μόνος τρόπος να καταλάβεις ότι άλλαξαν είναι ή να μπεις στο προφίλ τους ή να δεις δίπλα από τη συνομιλία τη μικρή φωτογραφία.Aν την αφαιρεσεις αμεσως απο το χρονολογιο σου, μηπως ετσι δεν εμφανιζεται και στην αρχικη;Εγω αυτο κανω οταν δεν θελω να φανει κατι αλλα δεν ξερω αν οντως δουλευει ή αν ειναι η ιδεα μου
![]()
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

αμέσως με το που την ανεβάσεις θα κάνεις αυτο που είπε η methexys, έτσι δεν θα εμφανιστεί σε κανένα χρονολόγιο εκτός απο όσους θα είναι μέσα εκείνη την ώρα
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα θελω να ειναι animated, χωρις να εχει το κυκλακι πανω το οποιο πατας για να ξεκινησει. Να παιζει δηλαδη συνεχεια.
Γινεται κατι τετοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι ειναι αυτο ακριβως;Δλδ δεν γινομαστε φιλοι στο φβ αλλα στο messenger κατα καποιο τροπο;Θα εχω προσβαση στο προφιλ της(ως φιλος) και αυτη στο δικο μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Ανάλογα τις ρυθμίσεις που έχει, αν το προφίλ της το βλέπουν μόνο φίλοι τότε δεν θα έχεις πλήρη πρόσβαση.(messenger)"Ο χρηστης ... ζηταει να συνδεθει μαζι σας"
Τι ειναι αυτο ακριβως;Δλδ δεν γινομαστε φιλοι στο φβ αλλα στο messenger κατα καποιο τροπο;Θα εχω προσβαση στο προφιλ της(ως φιλος) και αυτη στο δικο μου;
Είναι δυνατό να συνδεθείς με κάποιον στο messenger χωρίς να τον έχεις στους φίλους, απλά και μόνο για να μιλάτε εκεί.
SuspiciousMinds
Νεοφερμένο μέλος

Τον τελευταίο καιρό κάτι παίζει με τις ενημερώσεις στην αρχική μου στο facebook. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζονται ενημερώσεις από σελίδες(από καμία σελίδα όμως) και από τους φίλους μου εμφανίζονται πολύ συγκεκριμένες ενημερώσεις. Δηλαδή μπορεί να μπω στο προφίλ κάποιου από τους φίλους μου και να δω κάτι που ανέβασε σήμερα, χτες κλπ που δεν το έχω δει στην αρχική μου. Και καλώς ή κακώς είμαι από τα άτομα που είμαι σχεδόν όλη την ώρα στο facebook, οπότε αν ήταν στην αρχική μου θα το έβλεπα.
Στην αρχή το είχα παρατηρήσει στην εφαρμογή του κινητού και σκέφτηκα ότι μπορεί να έφαγε κανένα κόλλημα, αλλά μετά κατάλαβα ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν μπαίνω από υπολογιστή.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Ερις
Περιβόητο μέλος

Τώρα, αν το παρατήρησες έτσι ξαφνικά, ίσως να άλλαξε η επιλογή που είχες παλιότερα στο 'με χρονολογική σειρά', πλέον να είναι 'τα πιο σημαντικά'. Παλιότερα το είχα δει αυτό, δε ξέρω τι παίζει τώρα ή αν ισχύει ακόμη αυτή η επιλογή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.