Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πώς κάνουμε εξελιγμένη αναζήτηση στο fb; (βάσει τοποθεσίας, σχολείου κτλ)
Στην αρχική σελίδα κάνεις κλικ στα αριστερά στο σύνδεσμο "Φίλοι"
Κάτω από το σύνδεσμο αυτό θα σου βγάλει την επιλογή "Βρείτε φίλους"
Από εκεί θα σου εμφανίσει μια λίστα με "Άτομα που ίσως γνωρίζετε"
Εκεί δεξιά κλικ στο "Προβολή όλων"
Στα αριστερά θα σου βγάλει τα πεδία αναζήτησης που ανέφερες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Το βαρέθηκα και το διέγραψα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιός τι και γιατί????

Η πεμπτουσία της διαδικτυακής καραΚατίνας και το "παγκόσμιο" καρκατσουλιό μαντρωμένο στην στρούγγα που αποκαλείται "facebook", είναι η....ευρύτερη έννοια της γνωστής φράσης "κουτσοί-στραβοί στον αη Παντελεήμονα"!

.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Πάω να διαβάσω πάλι την ανάρτησή μου για τη faceland!

Libertus
Συντονιστής

Εγώ το προσπάθησα κάποιες φορές μέσα στη χρονιά , και "τσουπ" , μετά από μία εβδομάδα το πολύ πάλι στο facebook ο Χάρης.

Myrtle
Διάσημο μέλος

Πώς μπορείτε να διαγράφετε το fb?
Εγώ το προσπάθησα κάποιες φορές μέσα στη χρονιά , και "τσουπ" , μετά από μία εβδομάδα το πολύ πάλι στο facebook ο Χάρης.![]()
Η λύση γι' αυτό είναι μία. Δεν αρκεί να το κλείσεις, γιατί όλα μένουν αποθηκευμένα και ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις και να μην έχει αλλάξει τίποτα.
Εγώ το έκλεισα έτσι στην αρχή, αλλά ήμουν αποφασισμένη να μην αφήσω κανένα στοιχείο μου μέσα. Έτσι, όταν αποφάσισα τελικά να ξαναμπώ (γιατί για τους πρώτους 2-3 από τότε που το έκλεισα βαριόμουν ελλεεινά να το ξανα ανοίξω), έσβησα όλους τους φίλους μου έναν έναν, όλες τις φωτογραφίες μου μία μία, όλες τις δημοσιεύσεις τοίχου, προσωπικά μηνύματα, τα πάντα. Στο τέλος, άλλαξα το όνομά μου σε Sheldon Cooper, έβαλα για φωτογραφία προφίλ μία φωτό του αμίμητου Sheldon και το ξανάκλεισα!
Πλέον, έχω πάνω από 7 μήνες χωρίς fb και ούτε καν σκέφτομαι να το ξανανοίξω!

Libertus
Συντονιστής

Είναι όμως ΚΑΙ αυτό μια απόφαση.

Myrtle
Διάσημο μέλος

Πράγματι , είναι η καλύτερη λύση αυτή.
Είναι όμως ΚΑΙ αυτό μια απόφαση.![]()
Ναι, είναι!
Είναι η απόφαση του ότι πρέπει να περνάς τις ώρες σου πιο δημιουργικά από το να είσαι κολλημένος μπροστά από μία οθόνη και να παρακολουθείς τα κουτσομπολιά των "φίλων" σου (γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά)!
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Η λύση γι' αυτό είναι μία. Δεν αρκεί να το κλείσεις, γιατί όλα μένουν αποθηκευμένα και ξέρεις ότι ανα πάσα στιγμή μπορείς να γυρίσεις και να μην έχει αλλάξει τίποτα.
Εγώ το έκλεισα έτσι στην αρχή, αλλά ήμουν αποφασισμένη να μην αφήσω κανένα στοιχείο μου μέσα. Έτσι, όταν αποφάσισα τελικά να ξαναμπώ (γιατί για τους πρώτους 2-3 από τότε που το έκλεισα βαριόμουν ελλεεινά να το ξανα ανοίξω), έσβησα όλους τους φίλους μου έναν έναν, όλες τις φωτογραφίες μου μία μία, όλες τις δημοσιεύσεις τοίχου, προσωπικά μηνύματα, τα πάντα. Στο τέλος, άλλαξα το όνομά μου σε Sheldon Cooper, έβαλα για φωτογραφία προφίλ μία φωτό του αμίμητου Sheldon και το ξανάκλεισα!
Πλέον, έχω πάνω από 7 μήνες χωρίς fb και ούτε καν σκέφτομαι να το ξανανοίξω!![]()
Δυστυχώς Μυρτιά, όταν διαγράφεις ένα αρχείο που είχες ανεβάσει, δεν ξέρεις αν όντως έχει διαγραφεί στους σέρβερ του facebook, ή αν απλά έχει αποκλειστεί από τους χρήστες

Myrtle
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς Μυρτιά,
Μυρτιά; (λολ, δέντρο είμαι; )

όταν διαγράφεις ένα αρχείο που είχες ανεβάσει, δεν ξέρεις αν όντως έχει διαγραφεί στους σέρβερ του facebook, ή αν απλά έχει αποκλειστεί από τους χρήστες![]()
Καλά δεν με νοιάζει τόσο αυτό. Δεν είχα ανεβάσει, άλλωστε και τίποτα πολύ σημαντικό ή προσωπικό. Αυτό που ήθελα ήταν απλώς να μην υπάρχει λογαριασμός με το όνομά μου που να μπορεί να βρεθεί με αναζήτηση ή που να μπορώ να μπω ανά πάσα στιγμή (όχι πως φοβόμουν μήπως "ξανακυλήσω", αλλά λέμε τώρα!)

prinCess.
Επιφανές μέλος

Θέλω να σβήσω τα msgs(pms) από το fb και δε μπορώ.

Δηλαδή πατάω το Χ που έχει, αλλά λέει πάνε στο αρχείο αυτά. Αν τα σβήσω από αρχείο πάνε εκεί που ήταν πριν.
wtf?

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Τώρα που είπατε για αρχείο.
Δηλαδή πατάω το Χ που έχει, αλλά λέει πάνε στο αρχείο αυτά. Αν τα σβήσω από αρχείο πάνε εκεί που ήταν πριν.
wtf?![]()
Δοκίμασες να χτυπήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης;
Σε μένα πάντα πιάνει όταν κολλάει.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν παίζει κάτι τέτοιο, η microsoft έχει μετοχές του FB, αρά πότε δεν θα συνεργαστεί το fb με την Google.Ίσως το άλλαξαν λόγω της συνεργασίας του facebook με την google. Who knows?!
Υ.γ.: Μάλλον το μπερδεύεις με την συνεργασία με το skype, αλλά πρόσφατα αγόρασε το skype ή Microsoft

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δοκίμασες να χτυπήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης;
Σε μένα πάντα πιάνει όταν κολλάει.![]()
Δεν έχει πρόβλημα το πισί. Για το φβ λέω.

Σε ποιο αρχείο πάνε;Τώρα που είπατε για αρχείο.
wtf?![]()

Μόλις το τσέκαρα με το ''χ'' και δεν τα βρίσκω τώρα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Πατάς πάνω που λέει ενέργειες και διαγραφή μηνυμάτων.
prinCess.
Επιφανές μέλος

edit: Το βρήήήήκααααααααα *.*
Thnx

Λογικά έχει και άλλον τρόπο γιατί πριν τα διέγραψα χωρίς να μπω σε κάποιο μήνυμα.
Θέλει λίγο ψάξιμο.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.