D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται στην λίστα των φίλων, αλλά δεν ανοίγει και δεν μπορώ να κάνω καμία ενέργεια, αλλά δεν θέλω να μετράει στον αριθμό των φίλων και να μην φαίνεται καθόλου, θέλω να διαγραφεί δηλαδή οριστικά, αλλά ενώ με τους άλλους φίλους μπορώ, με εκείνη δεν μπορώ να κάνω καμία ενέργεια γιατί δεν ανοίγει καθόλου όταν πατάω στο όνομά της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Δείτε τι ακριβώς παίζει
https://doglovernews.blogspot.com/2012/08/facebook.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

και σου κλειδωσε το account
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ομως το εψαξα και βρηκα οτι στις 2 τελευταιες φιλιες ειχα κανει φιλους δυο Celebrities....
Μαλλον μαιμου προφιλ ειχαν οι Celebrities...

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί το έπαθες, πως σε ξεκλείδωσαν, πες μας κι εμάς!!!!!Με ξεκλείδωσαν.

Any help; =)
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να βρω πώς διαχειρίζομαι τις ομάδες φίλων. Δηλαδή, είχα κάποιες λίστες τις οποίες θέλω να διαγράψω.
Any help; =)
Στην αρχική σελίδα θα πας αριστερά κάτω που λέει "Friends". Εκεί από κάτω φαίνονται οι λίστες φίλων. Μόλις πας τον δείκτη σε λίστα που θέλεις να σβήσεις, θα βγάλει μια επιλογή "edit". Κάνεις κλικ και βγάζει την επιλογή "Delete list"

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:
Μου είχαν χακάρει τον λογαριασμό στο facebook και στέλναν ενοχλητικά μνμ σε άλλους (όχι φίλους μου,ασχετους,μέσω inbox).Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ολική διαγραφή του προφίλ μου και να φτιάξω καινούριο έτσι ώστε να σβηστεί το όνομα μου από αυτά τα μνμ στα inbox αυτών στους οποίους είχαν στείλει. Πριν το διαγράψω έφτιαξα το καινούριο και έστειλα ενα μνμ απο το παλιό μου προφιλ στο καινουριο. Μετά διέγραψα το παλιό προφίλ. Αυτό έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου. Το facebook λέει οτι μετά απο 14 μέρες είναι σαν να μην υπήρχες ποτέ στο facebook. Παρολαυτά στο inbox του καινούριου μου προφίλ υπάρχει ακόμα το μνμ που είχα στείλει απο το παλιό και γράφει και το ονομά μου (χωρίς φωτογραφία βέβαια και χωρίς να μπορείς να
κλικάρεις το όνομα).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί το όνομα μου τελείως απο τα inbox και τα μνμ αυτών στους οποίους στέλναν εν αγνοία μου; Ξέρω ότι κάπως γίνεται. Μου έχει δείξει φίλος μου μνμ στο inbox του οποιου ναι μεν φαίνονται τα μνμ αλλα όχι το ονομα...
Κατι άλλο που σκέφτηκα ειναι να μπω στο παλιό μου προφίλ και να αλλάξω όνομα σε κάτι που να υποδηλώνει οτι δεν είμαι εγώ (κατι σαν "hacked profile" πχ) ή να βάλω μια εικόνα που να γράφει κάτι τέτοιο...όταν όμως προσπάθησα να μπω είχαν περάσει οι 14 μέρες και το fb μου λεει οτι δεν υπάρχει πια ο λογαριασμός και δεν με αφήνει να μπω.
Έχω απελπιστεί,κάθε βοήθεια σας θα την εκτιμήσω απεριόριστα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση Συντονιστού:Τα μηνύματα #774-786 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" Μεγάλο πρόβλημα με fb...SOS!"
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος

facebook και σημαντικό πρόβλημα δεν υπάρχει.....
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

McConkey με ενθαρρύνεις πολύ αλλα φοβάμαι οτι αυτό το πρόβλημα ειναι μάλλον σημαντικό..

Όπως σου είπα,δεν μπορώ πλεον να μπω στο παλιό μου προφίλ,μάλλον επειδή περάσαν οι 14 μέρες...όταν πάω να μπω μου λέει το φβ ότι δεν υπάρχει προφίλ με αυτό το mail..Καμιά ιδέα? Πραγματικά έχω απελπιστεί...
Sofia Loony δεν το δοκίμασα αυτο αλλα πως θα βρουν το παλιό μου προφιλ για να του κάνουν αναφορά? και αν το βρουν και κάνουμε αναφορα,θα σβηστεί το ονομά μου από παντού?
Σιγά το πρόβλημα, αφού ούτε τους ξέρεις ούτε σε ξέρουν και το όνομά σου το έχουν άλλοι 100 στο facebook. τι σε νοιάζει?
Ναι,είναι άγνωστοι ειναι η αλήθεια...διασύρεται το ονομά μου όμως και δεν θέλω,είμαι πολύ ευαίσθητος με τέτοια θέματα...
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος

McConkey με ενθαρρύνεις πολύ αλλα φοβάμαι οτι αυτό το πρόβλημα ειναι μάλλον σημαντικό..![]()
Όπως σου είπα,δεν μπορώ πλεον να μπω στο παλιό μου προφίλ,μάλλον επειδή περάσαν οι 14 μέρες...όταν πάω να μπω μου λέει το φβ ότι δεν υπάρχει προφίλ με αυτό το mail..Καμιά ιδέα? Πραγματικά έχω απελπιστεί...

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω λεπτομερειες, μια φιλη που ειχε παρομοιο προβλημα με σενα ειπε πως αυτο εκανε..Sofia Loony δεν το δοκίμασα αυτο αλλα πως θα βρουν το παλιό μου προφιλ για να του κάνουν αναφορά? και αν το βρουν και κάνουμε αναφορα,θα σβηστεί το ονομά μου από παντού?
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα δεν ειναι σημαντικό κανε τους όλους unfriend τους φίλους σου αλλαξε όνομα επίθετο και ανοίγεις νεο
Νομίζω ότι κατάλαβα τι λες...Να κάνω ένα άλλο προφίλ με άλλο όνομα τελείως διαφορετικό..Εκτος όμως του ότι θέλω να εχω το πραγματικό μου όνομα και όχι κάποιο ψευδώνυμο ή κατι τέτοιο,το παλιό μου προφίλ έχει το πραγματικό μου όνομα...οπότε και στα μνμ αυτά που στέλναν είναι το πραγματικό μου όνομα πάνω...
Αν κατάλαβα τι εννοείς δλδ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.