Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο facebook, έχει πολλά apps και τα περισσότερα είναι και καλά για να βάλεις απο ένα μόνο τραγούδι έως και πολλά, ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.
Πάντως και εγώ θα συμφωνήσω με την απόψη που ειπώθηκε κατα την οποία σε ορισμένα προφίλ ο καταιγισμός απο λογής λογής apps κάνει το προφίλ ορισμένων δυσανάγνωστο..αφού στο τέλος εκνευρίζομαι και φεύγω..

Πρέπει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο να τα τοποθετήσεις σωστά πάντως..εγώ δηλαδή ακολουθώ πιστά αυτήν την τακτική γιατί μου αρέσει να είναι συμμαζεμένα και όμορφα.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Έχει βάλει κανείς ένα app που λέγεται "gomenakia"???
Με έχουν "τσακίσει" στα Invite ένας σωρός από τα contacts μου [και μη μου πείτε να ... αλλάξω contact

kalypso
Περιβόητο μέλος

Σου στέλνουν και καλά ηθοποιούς, μοντέλα, αθλητές κλπ.
Εμένα ο Γιώργος μου έστειλε έναν "Τόκο"... Ποιος στο καλό είναι αυτός, ξέρετε μήπως;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πάντως μπήκα σήμερα να δεχτώ κάτι friend requests και επί τη ευκαιρία έκανα block διάφορα applications με ηλίθια ονόματα από τα οποία είχα γεμίσει invitesναααα σας πω παιδάκια...
Έχει βάλει κανείς ένα app που λέγεται "gomenakia"???
Με έχουν "τσακίσει" στα Invite ένας σωρός από τα contacts μου [και μη μου πείτε να ... αλλάξω contact] και αναρωτιέμαι... είναι τόσο καλό και το βάζει όλος ο κόσμος???
![]()

Ειδικά με αυτό το "sell your friends" (ή κάπως έτσι) είχα γεμίσει, έλεος!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάντως μπήκα σήμερα να δεχτώ κάτι friend requests και επί τη ευκαιρία έκανα block διάφορα applications με ηλίθια ονόματα από τα οποία είχα γεμίσει invites
Ειδικά με αυτό το "sell your friends" (ή κάπως έτσι) είχα γεμίσει, έλεος!
Friends for sale! Ήσουν το pet μου!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Όχι, είμαι και εγώ.Είμαι ο μοναδικός που έχει 2 apps; Μάλιστα το ένα είναι το wall![]()

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Στο word challenge παντως μην κανετε τον κοπο, σας εχω 8)
Μουαχαχαχαχα...Για ρίξε μια ματιά στον πίνακα των σκορ.

Guest 990498
Επισκέπτης

Ήμαρτον.
Δε με νοιάζει να δω ποιά σοκολάτα είμαι και αν πάω στο περίπτερο δε θα σου πάρω κάτι γιατί δε με νοιάζει, αν θες να πας μόνος σου.
ΑΜΑΝ.-
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε με νοιάζει να δω ποιά σοκολάτα είμαι και αν πάω στο περίπτερο δε θα σου πάρω κάτι γιατί δε με νοιάζει, αν θες να πας μόνος σου.

ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Καλά αυτά οι περισσότεροι ενημερωμένοι χρήστες τα ξέρουν ήδη.Για τους χρήστες του facebook ρίξτε μια ματιά εδώ.
Τώρα, εγώ έχω το real name μου στο facebook, αλλά σχεδόν όλους τους friends μου εκεί τους ξέρω και in real life, κάποιους τους γνώρισα μέσω του facebook μάλιστα. Τώρα για τους "αδιάκριτους" έχω λόγο να μην ανυσυχώ.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά αυτά οι περισσότεροι ενημερωμένοι χρήστες τα ξέρουν ήδη.
Τώρα, εγώ έχω το real name μου στο facebook, αλλά σχεδόν όλους τους friends μου εκεί τους ξέρω και in real life, κάποιους τους γνώρισα μέσω του facebook μάλιστα. Τώρα για τους "αδιάκριτους" έχω λόγο να μην ανυσυχώ.
Μία από τα ίδια...Τώρα να σου πω κόσμο απο το fb δεν έχω γνωρίσει...Και απορρίπτω όσους μου κάνουν friend request και δεν τους γνωρίζω...Άσε καλύτερα...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να τον κάνω με ονοματεπώνυμο μπας και βρω κι εγώ τους παλιούς μου συμμαθητές που τους έχω χάσει γμτ

Οι απόψεις διίστανται για λόγους επικινδυνότητας....
εσάς η γνώμη σας ποια είναι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.