Αρίσταρχε (να χαίρεσαι το όνομα σου) αφού ο καθένας έχει την δυνατότητα χρήσης ψευδών στοιχείων, και με δεδομένο ότι όσοι έχουν λόγους (σοβαρούς και όχι παπαρο-λόγους) δεν θα έβαζαν φυσικά ποτε τα αληθινά....ούτε θα γράφανε στον τοίχο πχ πότε θα ρίξουν και σε ποιό πύργο το επόμενο αεροπλάνο, ΠΟΥ στόχευε/ει η CIA βρε Αρίστο μου, να φακελώνει τα
πανηλίθια κοριτσάκια, με το σκεπτικό πως από μικρό κι από τρελό....μαθαίνεις την αλήθεια;
Αν και ανήκεις στην κατεξοχήν γενιά της πληροφορίας, θα πρέπει να σε ....πληροφορήσω πως το επαγγελματικό ηλεκτρονικό φακέλωμα (με πραγματικά στοιχεία και για συγκεκριμένους λόγους) μόνο
την μπούρδα του φέϊσμπουκ δεν περίμενε ως βάση δεδομένων!
Aρίσταρχε (για ακόμη μια φορά) δεν μας τα λες καλά

αλλά μην ανησυχείς, εδώ είναι το internet, θα σε....μανιπουλάρει μια χαρά και χαμπάρι δεν θα (το) πάρεις, ήδη σε διδάσκει κανονικά!
Τώρα, όσον αφορά την όποια χρήση και την παγκόσμια "επιτυχία" του εικονικού βιβλίου της (κάθε πικραμένης) φάτσας, ε.... είπαμε, ο άνθρωπος είναι θηλαστικό και του αρέσει να ζει σε αγέλες!
Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Άντε να το χρησιμοποιήσουν και τίποτα....."αγανακτισμένες φάτσες" της πλάκας για να οργανώσουν (τσαμπατζίδηκα) την ανεξέλεγκτη αγανάκτιση τους!
Το κίνημα της....
δυναμικής του τσάμπα θα το βάφτιζα (εάν μου
επέτρεπε φυσικά ο μέγας ....μάγιστρος) εγώ ο παρακμιακός!
ΥΓ πιάσε μια χωριάτικη, δυο πατάτες, 3 μπιφτέκια γεμιστά και τέσσερα επιχειρήματα μισοψημένα, ειδικά για....forum!