Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

γιατι περα απο το γεγονος της δωρεαν επικοινωνιας(δλδ ισοπέδωσης των τοπογραφικων οριων) δεν υπαρχει αλλο,σοβαρο,επιχειρημαγιατι δεν μπορω να βρω κατι θετικο εγω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παλαιότερα ήμουν πιο απόλυτη στο κατά, σήμερα τα ζύγισα και βρήκα ορισμένα υπερ που προσωπικά δε με ενδιαφέρουν αλλά ενδιαφερουν ορισμένο κόσμο, δηλ.
1. ενας τροπος απο πολλους αλλους για να διαφημισεις τη δουλεια σου
2. ενας τροπος να βρεις παλιους φιλους
αλλα σχετικα με το δευτερο, εγω προσωπικα ειμαι της αποψης πως για να τους εχασες καποτε υπηρχε καποιος λογος οποτε γιατι να τους ξαναψαχνεις; Τελοσπαντων, ο καθείς με τα γούστα του, τα δικά μου είναι άλλα. Καθόλου δε με χαλάει και δε συγκρίνω τα φορουμάκια που μπορείς να επικοινωνείς και για κανενα σοβαρό θέμα, γι αυτο μαρεσουν γιατι εχουν τα παντα που το φμπ δεν έχει

Με μετρο ολα και παντα

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ δεν έχω φμπ κι ούτε σκοπεύω
Παλαιότερα ήμουν πιο απόλυτη στο κατά, σήμερα τα ζύγισα και βρήκα ορισμένα υπερ που προσωπικά δε με ενδιαφέρουν αλλά ενδιαφερουν ορισμένο κόσμο, δηλ.
1. ενας τροπος απο πολλους αλλους για να διαφημισεις τη δουλεια σου
2. ενας τροπος να βρεις παλιους φιλους
αλλα σχετικα με το δευτερο, εγω προσωπικα ειμαι της αποψης πως για να τους εχασες καποτε υπηρχε καποιος λογος οποτε γιατι να τους ξαναψαχνεις; Τελοσπαντων, ο καθείς με τα γούστα του, τα δικά μου είναι άλλα. Καθόλου δε με χαλάει και δε συγκρίνω τα φορουμάκια που μπορείς να επικοινωνείς και για κανενα σοβαρό θέμα, γι αυτο μαρεσουν γιατι εχουν τα παντα που το φμπ δεν έχει
Με μετρο ολα και παντα![]()
Μπορεί απλά να μην ήταν δική σου επιλογή να τους χάσεις...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μπορεί απλά να μην ήταν δική σου επιλογή να τους χάσεις...
Και ποι(αν)ού ήταν; Του άλλου ή... της ζωής;
Γιατί σου έχω απάντηση και στα δύο

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αν μετακόμισες σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς των γονιών σου; (μιλάω για μικρότερες ηλικίες)
Γιατί δεν κράτησες/ κράτησε τηλεφωνική επαφή;
Μήπως ''ξεχαστήκατε'' εν καιρώ;
Πιστεύω πως αν θέλουν και οι δύο πραγματικά, δε χάνονται. Το ότι είσαι παιδί όταν σου συμβαίνει δε σημαίνει πως δεν έχεις την αίσθηση/ επιθυμία/ανάγκη του να θές και να αποζητάς τον φίλο σου συχνά μέσα στη ζωή σου, να ακούς και να βλέπεις τι κάνει, πώς ζει. Το να να πάψεις να τον αναζητάς και να τον αντικαθιστάς, σημαίνει πως έχει κλείσει ο κύκλος, εκτός αν σας αλυσοδέσουν οι γονείς και δε σας αφήνουν, αλλά δε νομίζω να συνέβη κάτι τέτοιο

Οπως και να έχει, το δέχομαι, μπορεί να τύχει και γιατί να μην τύχει; Και να έχει άλλη τροπή, όπως φιλία ξανά απο την αρχή και ουσιαστική αυτή τη φορά. Κυρίως μιλάω για γενικό κανόνα, αλλά δεν είναι απόλυτο, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο είναι μοιραίο και σίγουρα το φμπ αποτελεί το μέσο. Κι αν είναι μοιραίο και φμπ να μην είχες, με κάποιο άλλο τρόπο θα εμφανιζόταν ο ένας στη ζωή του άλλου.
Θελω να πω πως για μενα δεν είναι ο,τι καλύτερο το φμπ να γίνεται αυτοσκοπός ψαξίματος θαμμένων ιστοριών. Παράλληλα όμως είναι ένας καλός τρόπος για όσους το κάνουν με τούτο τον σκοπό, απομυθοποίησης/ κλεισίματος λογαριασμών, γι'αυτό και στην επιλογη δημιουργίας του έβαλα κι αυτόν ως εναν απο τους 2 λόγους που βρίσκω ας πούμε πιο σοβαρούς (ο άλλος - επαγγελματική διαφήμιση) με πολλά ερωτηματικά βέβαια γιατί προσωπικά όπως εξήγησα σε αυτό το ποστ, εξακολουθώ να αμφιβάλλω...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Τα τηλέφωνα θέλουν κάρτες.

Ειδικά αν δεν έχεις και κάποιο πρόγραμμα ....σε τα...

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Δεν νομιζω οτι προσφερει κατι το ιδιαιτερο,παρα εθιζει τα ατομα...Πλεον ολοι ειναι κολλημενοι στο facebook και δεν ξεκολλαν απο την οθονη του υπολογιστη...!!!Καταντια!!!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

και δυστυχως για τις μικροτερες απο εμας ηλικιες(ελπιζω να μην συμβαινει και σε μεγαλυτερους) αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον πραγματικοΤο facebook ειναι μια νεα μοδα και ολοι την ακολουθουν πιστα γιατι φοβουνται μην διαφοροποιηθουν!!
Δεν νομιζω οτι προσφερει κατι το ιδιαιτερο,παρα εθιζει τα ατομα...Πλεον ολοι ειναι κολλημενοι στο facebook και δεν ξεκολλαν απο την οθονη του υπολογιστη...!!!Καταντια!!!![]()
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβως!!και δυστυχως για τις μικροτερες απο εμας ηλικιες(ελπιζω να μην συμβαινει και σε μεγαλυτερους) αυτος ο ψευτικος κοσμος εχει αντικαταστησει τον πραγματικο
Για παραδειγμα,καθονται και μετρανε ποσους φιλους εχουν λες και οποιος εχει τους περισσοτερους θα παρει βραβειο...
Η καθονται και ποζαρουν μπροστα στον καθρεπτη(του μπανιου παντα ομως

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ακριβως!!
Για παραδειγμα,καθονται και μετρανε ποσους φιλους εχουν λες και οποιος εχει τους περισσοτερους θα παρει βραβειο...
Η καθονται και ποζαρουν μπροστα στον καθρεπτη(του μπανιου παντα ομως)περιμενοντας ο αλλος να τους πει ποσο κουκλος εχει βγει...
![]()
αληθεια ακομα γινεται αυτο;

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ναι, είμαι κατά οχι απλά κατά, καρά-κατά!!

Αφήστε που κάπου διάβασα ότι το facebook το παρακολουθούν από την interpol ....

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Σημ: υπάρχει και το msn, αυτό πραγματικά το έχω τρελάνει, αλλά αφορά δικούς μου, (πολύ δικούς μου ανθρώπους) που είναι πολύ μακριά και θέλω να τους βλέπω από κάμερα και να μιλάμε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.