Facebook: υπέρ ή κατά;

e-sofia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών, επαγγέλεται Designer και μας γράφει απο Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1,522 μηνύματα.
συγνωμη τι είναι λιμιτ προφιλ και το νιουτου ολ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moxa15

Διάσημο μέλος

Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3,327 μηνύματα.
Καταλαβαίνεις ότι το ποστ είναι ειρωνικό,έτσι;
το καταλαβαινω απο την 2η παραγραφο και μετα περισσοτερο αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει μια συνηθισμενη μεθοδο για αρκετα παιδια.Δεν αναφερομαι σε αυτον που το εκανε το post αλλα στην ουσια,δυστυχως τα περισσοτερα σε μια πληθωρα των χρηστων του ισχυουν...
Δεν το λέω επειδή τον ξέρω,αλλά,δεν είναι προφανές;
μμμμμμμμμμμ στην 1η παραγραφο οχι και τοσο αλλα μετα ναι;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anisixos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anisixos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 176 μηνύματα.
Δε μπορω να αποφασισω αν θα εχω προφιλ στο facebook ή οχι. Βοηθηστε με. Πειτε με κατι. Τι να κανω πια με αυτο το παλιοfacebook; Εγω και το facebook, να ξερετε δεν εχουμε καθολου καλη σχεση. Το facebook με μισει. Και νομιζω οτι το μισω κι εγω. Αμοιβαια δηλαδη τα αισθηματα. Μηπως ομως δε με μισει; Μηπως απλα ειναι αυστηρο με ολους; Μηπως φταιω κι εγω με αυτα που κανω; Τι κανω; Ε, να...κανω πολλα ατομα add. Παρα πολλα ομως. Και ατομα που δε γνωριζω. Που θελω να γνωρισω ή που θελω να βρισω ή που θελω να κανω πλακα, να εκφρασω αποριες, να δω τις φωτογραφιες. Αυτο εχει ως αποτελεσμα το facebook συνεχεια να με μπλοκαρει και να μη μου επιτρεπει να κανω add κανεναν για 2 μερες, 4 μερες, 1 μηνα ή και για παντα! Παλιοτερα, βεβαια, δεν εκανε καν αυτο. Με διεγραφε κατευθειαν! Ξερετε ποσα προφιλ εχω φτιαξει; Παρα πολλα! Ή θα με σβησουν αυτοι ή θα το σβησω εγω επειδη το βαρεθηκα, μου τρωει χρονο, μου ειναι αχρηστο κτλ. Και μετα ξανα απο την αρχη. Τωρα ας πουμε σε αυτο που εχω με εχει μπλοκαρει για 4 μερες και δε με αφηνει να στειλω κανενα μηνυμα. Το προηγουμενο προφιλ μου ηταν το καλυτερο μου. Ειχα πολλους φιλους, το ανανεωνα συχνα, εβαζα τραγουδια, βιντεο, τα ποστ μου. Και ενω ολα πηγαιναν καλα ξαφνικα το απενεργοποιουν. Τον λογο δεν μου τον ειπαν. Και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Θυμαμαι οτι με ειχε μπλοκαρει για μηνες! Μπορει να εκανα ενα ατομο add και μονο γι' αυτο να με εσβησε! Και ολα οσα ειχα ανεβασει, ολη η προωθηση που εκανα με τα ποστ μου, ολοι οι φιλοι, με ή χωρις εισαγωγικα (κυριως με) χαθηκαν. Ζητησα να μου το επαναφερουν και θελανε να τους στειλω ηλεκτρονικα ταυτοτητα ή πιστωτικη καρτα!!! Σιγα μην τους εδινα! Και φυσικα μετα δεν ειχα ορεξη να ανοιξω ξανα νεο προφιλ και φτου απο την αρχη, ξανα να ανεβαζω φωτογραφιες, ξανα να γραφω για μενα, ξανα να κανω add, ξανα να γραφομαι σε γκρουπ! Περασαν δυο-τρεις μηνες και εφτιαξα ξανα νεο προφιλ. Τωρα, οπως ειπα με εχει μπλοκαρει για 4 μερες, δε μπορω να κανω add ουτε να στειλω μηνυμα και ειμαι σχεδον ετοιμος να το σβησω ξανα. Το ερωτημα ειναι : Να εχω ή να μην εχω facebook;
Η καθηγητρια στη σχολη σημερα μας ελεγε οτι δεν εχει facebook και οτι ειναι κατα. Δε θελει, λεει, να τη βρισκουν παλιες συμμαθητριες της, δε θελει να τρωει το χρονο της εκει περα, αφου κανει πολλα αλλα πραγματα στη διαρκεια της μερας, ελεγε οτι παραβιαζει την ιδιωτικοτητα και διαφορα αλλα. Βεβαια ειναι μεγαλη σε ηλικια αλλα δεν παιζει ρολο αυτο. Δηλαδη αμα εισαι νεος πρεπει να εχεις οπωσδηποτε facebook; Γιατι; Μηπως δεν εχουμε καταλαβει εμεις οι νεοι οτι τρωμε παρα πολυ χρονο στο facebook τον οποιο χρονο θα μπορουσαμε να αξιοποιησουμε πολυ καλυτερα; Εγω εχω χασει παρα πολυ χρονο στο facebook.
Ναι, εχει τα καλα του. Εχει πλακα να κανεις add αγνωστους. Εχει πλακα να δουλευεις τους αλλους. Ας πουμε τωρα εκανα add τυχαια εναν συγγραφεα που ουτε τον ξερω ουτε ξερω τι βιβλια γραφει. Και ειπα να τον δουλεψω και του λεω οτι ειμαι μεγαλος θαυμαστης του, οτι εχω διαβασει ολα του τα βιβλια που με εχουν ταξιδεψει, με εχουν συνεπαρει, με εχουν μαγεψει, με εχουν στειλει σε αλλους κοσμους, πιο ονειρικους, πιο νοσταλγικους, οτι ειναι για μενα μια αποδραση στον κοσμο των ονειρων. Εντωμεταξυ, αυτος μπορει να γραφει πολιτικα δοκιμια...
Το αλλο καλο με το facebook ειναι οτι μπορει να κανεις νεες γνωριμιες, φιλικες και ερωτικες. Θα μου πεις, δεν γινεται να γνωρισεις κοσμο απο αλλου; Φυσικα και καλυτερο ειναι να γνωριζεις κοσμο στην πραγματικη ζωη με διαφορες δραστηριοτητες κτλ. Ομως και στο facebook μπορεις να γνωρισεις ατομα που μετα θα βρεθειτε απο κοντα και θα κανετε μαζι πραγματα που σας αρεσουν. Υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να τη βγαζεις καθε μερα στο facebook, κανωντας chat με αγνωστους που δεν εχετε τιποτα κοινο. Και να μιλας, να μιλας, να μιλας με διαφορους και μετα να εισαι εντελως μονος.
Το αλλο καλο για εμας τους bloggers ειναι οτι μπορουμε να προωθουμε το blog μας μεσα απο το προφιλ μας, τις σελιδες και τα γκρουπ του facebook. Ειναι μια καλη, ευκολη και γρηγορη διαφημιση. Αποκτας περισσοτερους αναγνωστες και δε σε διαβαζουν μονο bloggers. Το κακο ειναι οτι αν ασχολεισαι πολυ ωρα με το facebook μετα δεν εχεις χρονο να διαβασεις και blogs. Και ετσι σε διαβαζουν διαφοροι αλλα οχι bloggers και μενεις εκτος της κοινοτητας τους.
Ενα αλλο καλο ειναι οτι μπορεις να βρεις παλιους συμμαθητες. Το κακο ειναι οταν δε θες να δεις ουτε ζωγραφιστους τους παλιους σου συμμαθητες.
Ενα αλλο καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις add ηθοποιους, τραγουδιστες και γενικα καλλιτεχνες που θαυμαζεις. Το κακο ειναι οτι μπορει να μη σε δεχτουν καν ή αν σε δεχτουν να μη μπαινουν ποτε online ή αν ειναι online να μη σου μιλανε καθολου. Επισης, το κακο ειναι οτι μπορει να θες να κανεις τοσους πολλους καλλιτεχνες add που μετα θα σε μπλοκαρει το facebook ή θα σε διαγραψει.
Ενα αλλο καλο ειναι οτι μπορεις να μιλας με τους φιλους σου. Το κακο ειναι οταν προτιματε να τα πειτε στο facebook αντι να πατε για καφε.
Ενα αλλο καλο ειναι οτι μπορεις να δεις αυτα που ανεβαζουν οι φιλοι σου. Το κακο ειναι οταν δε σου αρεσουν αυτα που ανεβαζουν και αυτοι περιμενουν ενα σχολιο σου και μπορει να πατησεις like και να μην το εννοεις. Επισης, μπορει να μην εχεις καν χρονο να δεις αυτα που ανεβαζουν οι φιλοι σου και αυτοι να παρεξηγησουν.
Ενα αλλο καλο ειναι οτι στο facebook εχεις προσβαση σε πολλες πληροφοριες. Το κακο ειναι οτι εχεις προσβαση σε πολλες πληροφοριες...

Ποια ειναι η δικη σας αποψη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Πολύς κόσμος το κατηγορεί, αλλά όλοι σχεδόν έχουν.
Αν δεν μου αρέσει κάποιο σάιτ δεν μπαίνω και δεν ασχολούμαι.
Είναι νομίζω προσωπική επιλογή στον καθένα αν έχει και στο πως το χρησιμοποιεί.

Είχα ανοίξει λογαριασμό και για 2 χρόνια δεν ασχολιόμουν καθόλου, κάθε 6 μήνες που το θυμόμουν έμπαινα και ξαναέβγαινα, μέχρι που κάποιοι φίλοι μου από μακριά (από το εξωτερικό κάποιος) με ρώτησαν αν έχω και από τότε το ενεργοποίησα, βάζοντας μόνο μία φωτογραφία μου στο προφίλ μου (κάποια που δεν φαίνομαι και πολύ καλά) και από τότε ανεβάζω όχι ότι και οι άλλοι, πότε δηλαδή πηγαίνω τουαλέτα, πότε για καφέ, αλλά απλώς κοινοποιώ κάποια βίντεο που μου αρέσουν, κάποιες φωτογραφίες μου (όχι που να φαίνομαι εγώ) που ανεβάζω και σε άλλα σάιτς, και ακολουθώ το "παν μέτρον άριστον".

Όλα με μέτρο και δεν θα βλάψουν κανέναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

granita

Δραστήριο μέλος

Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα.
βασικά δεν καταλαβαίνω αυτό το ή θα είμαι υπέρ του facebook, θα βγάζω φωτογραφίες σε κάθε γωνία του σπιτιού μου και θα τις ανεβάζω στα επόμενα είκοσι δευτερόλεπτα και θα γράφω κατάσταση μέχρι και για το τι έφαγα το βράδυ ή θα το κατακρίνω και μαζί όλους όσους έχουν κτλ...Πολύ απλά έχεις ένα λογαριασμό, μιλάς με άλλα άτομα, ρίχνεις και μια ματιά στην αρχική σελίδα κι από κει και πέρα είναι στο χέρι σου το αν θα "κολλήσεις" και θα εξαρτάσαι μόνο απ'αυτό...η έλλογη χρήση νομίζω είναι το πιο σωστό, γιατί και εδώ ισχύει το "παν μέτρον άριστον"!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Είμαι κατά των παιχνιδιών και εφαρμογών.
κατά της δημοσίευσης προσωπικών φωτογραφιών
κατά των προφίλ με ψευδώνυμο και όχι με πραγματικό όνομα
κατά των αμέτρητων και καθημερινών δημοσιεύσεων σε τοίχους
(μία δημοσίευση το μήνα αρκεί).
υπέρ του αυστηρού ελέγχου ποιούς δεχόμαστε για "φίλους" μας.
υπέρ της επιλογής φίλων μόνο ατόμων που γνωρίζουμε ήδη από κοντά και τα συναντάμε συχνά στην πραγματική ζωή.
Κατά του chat με όλους. Ακόμα και με τους φίλους. Μόνιμα απενεργοποιημένο chat.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggi92

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Angeliiiiiique ^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συνταξιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
Ένα φεγγάρι είχα προφίλ στο facebook.
αλλά ένιωθα άσχημα μετά από λίγο.ένιωθα περίεργα.
likes,tags,posts,comments.
ακόμα πιο άσχημα ένιωθα όσο έβλεπα τους ''φίλους'' μου να πληθαίνουν.100...200...300...400...
μια μέρα το είδα κ λέω ε????τι γίνετε εδώ?ζήτημα να βγαίνω με τους 20 από αυτούς!
η μαζοποίηση η ίδια! ε το σιχάθηκα,και το διέγραψα.
γενικά ίσως ξαναέφτιαχνα στο μέλλον -χωρίς φίλους,φωτό κτλ-μόνο κ μόνο για να παρακολουθώ το προφίλ της σχολής μου.
πάντως ναι,ένιωθα φακελωμένη και ανελεύθερη.
dislike λοιπόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamStealer

Δραστήριο μέλος

Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα.
εντελως ηλιθια και αντικοινωνιικη εφευρευση....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Οι περισσότεροι το κατηγορούν, αλλά όλοι σχεδόν έχουν και μπαίνουν καθημερινά......:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamStealer

Δραστήριο μέλος

Ο DreamStealer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα.
στη προσωπικη μου σελιδα μπαινω για λιγα λεπτα οποτε το θυμαμαι, και καθολου να μην εμπαινα δηλαδη....

στην κοινωνικη που εχω μπαινω φυσικα καθε μερα.
Αλλα ανεβαζω κοινωνικα, πολιτικα η αλλα περιξ σχολια.
Δεν θα ασχολιομουν αλλιως, παρα μονο για ανταλλαγη και προβληματισμο σε οτι συμβαινει στην εποχη μας.
Και δυστυχως συμβαινουν παρα πολλα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anisixos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anisixos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 176 μηνύματα.
Οσο το σκεφτομαι, τοσο περισσοτερο συνειδητοποιω οτι το facebook δεν ειναι για μενα. Δηλαδη πως λεμε οτι κατι φτιαχτηκε για μενα, το αντιθετο. Δηλαδη το facebook δε φτιαχτηκε για μενα. Οπως και αλλα σαιτ. Ας πουμε το myspace δεν ειναι για μενα. Ποτε ομως δεν ειχα θεμα με το myspace. Παλια ειχα φτιαξει ενα προφιλ, ειδα οτι δεν το χρειαζομαι, το εσβησα και επαψα να ασχολουμαι. Το facebook, ομως, με ταλαιπωρει τρια χρονια τωρα. Ποσα προφιλ εχω φτιαξει; Ποσες φορες το εχω σβησει; Ποσες φορες το εχω ανοιξει ξανα; Εχω χασει το μετρημα...
Τι να το κανω λοιπον το facebook;
Να βρω τους παλιους συμμαθητες μου που οι περισσοτεροι μου ειναι ειτε αντιπαθεις ειτε αδιαφοροι; Ασε που δε θυμαμαι τα ονοματα πολλων...
Να κανω add ηθοποιους; Γιατι; Να τους λεω ποσο τους θαυμαζω; Ναι και; Θα μου πουν ευχαριστω. Και μετα; Θα καθομαι να βλεπω ολους αυτους που τους λενε μπραβο, θα καθομαι να τους βλεπω να ανεβαζουν τραγουδια;
Να κανω add τους φιλους μου; Αυτο ναι. Για να κανουμε τσατ. Αλλα τους φιλους μου τους εχω στο msn. Απο εκει μια χαρα τσατ κανω. Οι φιλοι μου εχουν καλο γουστο αλλα για να ειμαι ειλικρινης, βαριεμαι να καθομαι να βλεπω οσα ανεβαζουν. Προτιμω να μου στειλουν κατι που τους αρεσε στο msn παρα να καθομαι να κοιταω τον τοιχο τους. Απλα δε μου αρεσει να το κανω.
Να προωθω τα ποστ μου; Γιατι; Για να εχω περισσοτερους αναγνωστες; Δε χρειαζεται. Δεν ειναι αναγκη. Αλλωστε δε θα βρω αναγνωστες απο το facebook. Το πολυ να μαζεψω 3-4 likes.
Να κανω add ατομα απο τη σχολη; Γιατι; Αφου δεν ειμαστε φιλοι. Ειναι απλα ατομα απο τη σχολη και μερικα δεν τα συμπαθω καθολου. Γιατι να τους εχω στη λιστα με τους φιλους; Γιατι να βλεπω τα τραγουδακια που ανεβαζουν; Γιατι να βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβαζουν απο τα ταξιδια τους και απο το κλαμπ; Γιατι να χανω το χρονο μου με αυτο; Να κανω τσατ μαζι τους και να τους πω τι; Αν θελω κατι σχετικα με τη σχολη μπορω να τους στειλω και e-mail.
Να καθομαι να κανω like σε διαφορες σελιδες και να γινομαι μελος σε διαφορα γκρουπακια, γιατι; Για να τρωω την ωρα μου κοιτωντας ολα οσα ανεβαζει ο καθενας σε αυτα; Να γεμιζει ο τοιχος μου με ενα σωρο βιντεο κτλ; Να πηγαινω να κανω τυχαια add ατομα απο γκρουπ που μου αρεσουν, δηλαδη ατομα που εχουμε κοινα ενδιαφεροντα; Αυτο ναι. Αλλα το οτι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα δε σημαινει οτι ταιριαζουμε κιολας και οτι θα γινουμε και φιλοι. Και ασε που αν κανω πανω απο 5 ατομα add θα με μπλοκαρει για ενα μηνα...
Να καθομαι λοιπον να περιμενω 1 μηνα μεχρι να με ξεμπλοκαρει για να μπορω να κανω μερικα ακομα ατομα add και μετα να με ξαναμπλοκαρει;
Να εχω facebook γιατι; Για να τρωω εκει ολη μου την ωρα και να μην κανω πιο δημιουργικα πραγματα;
Να τρωω την ωρα μου εκει και ετσι να μην εχω μετα χρονο να διαβασω καποιο ενδιαφερον μπλογκ ή μια ενδιαφερουσα συζητηση σε ενα φορουμ;
Να εχω facebook γιατι; Για να κανω τυχαια ατομα add; Το εκανα παλια συνεχεια επειδη θεωρουσα οτι εχει πλακα. Αποτελεσμα να με μπλοκαρει συνεχεια το facebook ή και να διαγραφεται εντελως ο λογαριασμος μου και μετα φτου απο την αρχη. Ενταξει, πλακα εχει να μιλας με καποιον αγνωστο και να του κανεις και πλακα. Εχει γελιο. Αλλα τελικα ειναι χασιμο χρονου και επισης σου σπανε τα νευρα αφου το facebook δε σε αφηνει ησυχο.
Να εχω το facebook γιατι; Για να κανω add διαφορους και διαφορες απο παλια ξεχασμενα ριαλιτι της τηλεορασης για να δω τι απεγιναν; Ενδιαφερον εχει, αλλα γιατι να χασω το χρονο μου με κατι τετοιο; Ασε που ολο και καποιος θα το εχει ψαξει πριν απο μενα οποτε μπορω να το βρω στο google. Και πες οτι κανω εναν τετοιο add. Μετα θα θελω να κανω κι αλλους add και μετα...ξερετε. Μπλοκαρισμα ή διαγραφη λογαριασμου.
Γιατι να εχω facebook; Για να με κανει add ολο το συγγενολοι; Φυσικα και αγαπω την οικογενεια μου και τους συγγενεις μου αλλα το βρισκω χαζο να τους εχω "φιλους" στο facebook και να βλεπουν αυτα που θελω να μοιραζομαι με τους κανονικους μου φιλους ή να βλεπουν πραγματα που ειναι πιο προσωπικα. Ασε που δε θελω να ξερουν για τα μπλογκ μου.
Γιατι να εχω facebook; Για να εχω "φιλη" τη μαμα και το μπαμπα και να νιωθω οτι μου κανουν ελεγχο;
Γιατι να εχω facebook; Για να παιζω παιχνιδακια τυπου farmville; Δεν παιζω πια παιχνιδια.
Γιατι να εχω facebook; Για να βλεπω τον καθενα να ανεβαζει φωτογραφιες απο την προσωπικη του ζωη που με αφηνει εντελως αδιαφορο;
Γιατι να εχω facebook; Για να χανομαι σε αυτο καθοτι ειναι ενα πολυ χαοτικο σαιτ;
Γιατι να εχω facebook; Για να φοβαμαι οτι ανα πασα στιγμη μπορει να διαγραφτει ο λογαριασμος μου;
Γιατι να εχω facebook; Για να διαπιστωνω οτι τελικα οι "φιλοι" μου ειναι ατομα με τα οποια δεν εχω το παραμικρο κοινο; Ατομα που δε συμπαθω, ατομα που δε θα ηθελα να εχω καμια σχεση μαζι τους;
Γιατι να εχω facebook; Για να ψαχνω να βρω εργοδοτες; Δεν ειναι αναγκη. Προτιμοτερο ειναι να στειλω βιογραφικο και οχι να παρακαλαω να με παρουν καπου απο το facebook.
Γιατι να εχω facebook; Επειδη εχουν οι περισσοτεροι; So what;
Γιατι να εχω facebook;
Ειναι φανερο οτι δεν υπαρχει λογος να εχω facebook.
Το facebook δεν ειναι για μενα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gregory nub

Διάσημο μέλος

Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,619 μηνύματα.
Ωραίος, εσύ δεν είχες ένα μπλογκ (του ανήσυχου ); Καιρό έχω να το διαβάσω.
Εντάξει, δεν σου αρέσει το φβ όπως και σε πολλούς, αλλά όταν έχεις χρόνο για σκότωμα χρησιμεύει :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Για να σταματήσουν να σε πρήζουν οι φίλοι σου λέγοντας "φτιάξε facebook".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

antwwwnis

Διάσημο μέλος

Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,939 μηνύματα.
Ε, σβήσε το κι έληξε το θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Για να σταματήσουν να σε πρήζουν οι φίλοι σου λέγοντας "φτιάξε facebook".
Το χειρότερο πρήξιμο..:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Backdrop

Δραστήριο μέλος

Η Backdrop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 676 μηνύματα.
Εχει ωραια παιχνιδακια!!! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Σας εχει τυχει να σας ρωτησουν αν εχεις fb, να απαντησεις "οχι" και η αντιδραση τους να ειναι μια απο τις παρακατω;

1) Να μη σας πιστεψουν.
2) Να στραβωσουν.

Θεωρειται απιστευτο και απιθανο να μην εχεις fb.Ναι ρε δεν εχω! Λες και εισαι υποχρεωμενος να εχεις ,οπως ας πουμε ΑΦΜ ή ΑΔΤ.

Η πρωτη ερωτηση που σου κανει οταν γνωριζεις καποιον ειναι "Πως σε λενε" και ακριβως μετα
" Facebook εχεις" ; Looser!!!

Επισης αυτο μου με τρελαινει στο fb ειναι που ολοι παιρνουν το κινητο τους στηνονται μπροστα στο καθρεφτη της τουαλετας και φωτογραφιζονται.Τι ψωνια ειναι αυτα ρε; Και μετα τις ανεβαζουν στο fb περιμενοντας ποσοι θα τους κανουν like.

Α ρε καταντημα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Σας εχει τυχει να σας ρωτησουν αν εχεις fb, να απαντησεις "οχι" και η αντιδραση τους να ειναι μια απο τις παρακατω;

1) Να μη σας πιστεψουν.
2) Να στραβωσουν.


Θεωρειται απιστευτο και απιθανο να μην εχεις fb.Ναι ρε δεν εχω! Λες και εισαι υποχρεωμενος να εχεις ,οπως ας πουμε ΑΦΜ ή ΑΔΤ.

Η πρωτη ερωτηση που σου κανει οταν γνωριζεις καποιον ειναι "Πως σε λενε" και ακριβως μετα
" Facebook εχεις" ; Looser!!!

Επισης αυτο μου με τρελαινει στο fb ειναι που ολοι παιρνουν το κινητο τους στηνονται μπροστα στο καθρεφτη της τουαλετας και φωτογραφιζονται.Τι ψωνια ειναι αυτα ρε; Και μετα τις ανεβαζουν στο fb περιμενοντας ποσοι θα τους κανουν like.

Α ρε καταντημα...
Η αντίδραση των περισσότερων είναι μέσα σε αυτές τις 2:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Σας εχει τυχει να σας ρωτησουν αν εχεις fb, να απαντησεις "οχι" και η αντιδραση τους να ειναι μια απο τις παρακατω;

1) Να μη σας πιστεψουν.
2) Να στραβωσουν.

Θεωρειται απιστευτο και απιθανο να μην εχεις fb.Ναι ρε δεν εχω! Λες και εισαι υποχρεωμενος να εχεις ,οπως ας πουμε ΑΦΜ ή ΑΔΤ.

Η πρωτη ερωτηση που σου κανει οταν γνωριζεις καποιον ειναι "Πως σε λενε" και ακριβως μετα
" Facebook εχεις" ; Looser!!!

Η αντίδραση των περισσότερων είναι μέσα σε αυτές τις 2:P

Και αμεσως μετα ξεκιναει η προσπαθεια να σε πεισουν να φτιαξεις facebook, χωρις κανενα σοβαρο επιχειρημα... "Ειναι ωραιο", "Μπορεις να μιλας με τους φιλους σου" κ.α.

-Το ωραιο ειναι υποκειμενικο, εμενα το fb δεν μ'αρεσει
-Με τους φιλους μου μιλαω απο κοντα! Επισης οι φιλοι μου δεν εχουν fb...! πρεπει δλδ να κανω εγω, μετα να τους πριξω οπως με πριζεις, για να καταληξουμε ολοι να εχουμε fb και μετα να μπορουμε να τα λεμε, ενω ηδη τα λεμε με αλλους τροπους..! Fail!
-Οχι δεν θελω να γνωρισω κοσμο! Αν ηθελα θα πηγενε σε μια καφετερια η σε ενα μπαρακι και θα γνωριζα εκει κοσμο!
-Οχι δεν θελω να βρω τους παλιους μου συμμαθητες...! Δεν τους εχασα και ποτε αλλωστε...!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Και αμεσως μετα ξεκιναει η προσπαθεια να σε πεισουν να φτιαξεις facebook, χωρις κανενα σοβαρο επιχειρημα... "Ειναι ωραιο", "Μπορεις να μιλας με τους φιλους σου" κ.α.

Ανα γεια σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top