moxa15
Διάσημο μέλος

Άραγε φταίει το facebook ή οι χρήστες του;
φυσικα και οι 2 αλλα σιγουρα θα καταλογιζα μεγαλυτερο βαρος στους 2ους αφου κυριως οι χρηστες εχουν την ευθύνη(δεχτηκαν τους ορους του fb κατα την εγγραφη τους)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι σαν να μου λες ότι φταίει το μαχαίρι για τους φόνους που γίνονται.φυσικα και οι 2 αλλα σιγουρα θα καταλογιζα μεγαλυτερο βαρος στους 2ους αφου κυριως οι χρηστες εχουν την ευθύνη(δεχτηκαν τους ορους του fb κατα την εγγραφη τους)![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Είναι σαν να μου λες ότι φταίει το μαχαίρι για τους φόνους που γίνονται.![]()
noooooo γιατι εστω οτι το fb ειναι ενας εμπορος ναρκωτικων και οι χρηστες τους ειναι εθισμενοι,ποιος φταιει;;;

i didn't make you try...

Είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα.
Πώς μπορεί να είναι από μόνο του κακό όταν οι χρήστες έχουν την ελεύθερη βούληση να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν;
moxa15
Διάσημο μέλος

το internet ειναι ενα τεχνολογικο επιτευγμα οχι το fb.Και αν το βλεπεις ετσι,τι περισσοτερο παρειχε απο οτι το myspace???Δεν είναι όμως. :]
Είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα.
οκ κοιτα οι χρηστες εχουν ελεύθερη βούληση να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν αλλα και παλι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν καποια ορια πχ τωρα προσφατα εβαλαν ενα μικρο ελεγχο στα tags που θα εμφανιζονται.Τεσπα,δεν συμφωνω και το ιδιο ισχυει αν το παμε ετσι και με το twitter το οποιο αν και ειναι ακομα πιο αμεσο δεν προδιδει τοσα πολλα προσωπικα δεδομεναΠώς μπορεί να είναι από μόνο του κακό όταν οι χρήστες έχουν την ελεύθερη βούληση να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν;

Right.το internet ειναι ενα τεχνολογικο επιτευγμα οχι το fb.Και αν το βλεπεις ετσι,τι περισσοτερο παρειχε απο οτι το myspace???
Είναι κοινωνικό δίκτυο ενός τεχνολογικού επιτεύγματος.
Δεν ξέρω για το myspace και το twitter, ξέρω όμως ότι δε σε υποχρεώνει να συμπληρώσεις τα πεδία με τα προσωπικά δεδομένα.οκ κοιτα οι χρηστες εχουν ελεύθερη βούληση να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν αλλα και παλι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν καποια ορια πχ τωρα προσφατα εβαλαν ενα μικρο ελεγχο στα tags που θα εμφανιζονται.Τεσπα,δεν συμφωνω και το ιδιο ισχυει αν το παμε ετσι και με το twitter το οποιο αν και ειναι ακομα πιο αμεσο δεν προδιδει τοσα πολλα προσωπικα δεδομενα![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δυστυχως πολλα παιδακια το νομιζουνκαι δεν καταλαβαινω το νοημα.. γινεσαι καλυτερος ανθρωπος αν εχεις 342 likes απ'οτι αν εχεις 3?![]()
moxa15
Διάσημο μέλος

thanxRight.
Είναι κοινωνικό δίκτυο ενός τεχνολογικού επιτεύγματος.

εμμεσα ομως σε υποχρεωνει απο την στιγμη που το κανουν ολα τα ατομα,ψυχολογια της μαζας...Δεν ξέρω για το myspace και το twitter, ξέρω όμως ότι δε σε υποχρεώνει να συμπληρώσεις τα πεδία με τα προσωπικά δεδομένα.
δυστυχως πολλα παιδακια το νομιζουν
σωστος και περα απο αυτο απο την στιγμη που πας για να γνωρισεις και τους φιλους σου κτλπ το παιρνεις το ολο θεμα ετσι πιο ελαφρα και ξεγελιεσαι και καταχωρεις αληθινα δεδομενα...
rio
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω facebook και είμαι καλά'. ΈΛΕΟΣ! παιδιά το facebook όταν χρησιμοποιείται σωστά, μόνο καλά έχει να προσφέρει. Τώρα αν κάτι κοριτσάκια βάζουν τους κώλους και τα μαστάρια τους σε φώτο και αν ο zuckerberg δίνει τις πληροφορίες μου σε ασφαλιστικές και μπλα μπλα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. εγώ έχω φίλους 200-300 άτομα που γνωρίζω και επικοινωνούμε πολύ εύκολα, έχουμε την ευκαιρία πολλές φορές να μιλάμε για πράγματα που από κοντά δεν θα μας δινόταν η ευκαιρία να πούμε.
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

αυτο παλι με το ζητιανεμα των likes ποτε δεν θα το κατανοησω!
όλοι θέλουμε να αρέσουμε ......μόνο που αυτό δεν το ζητιανεύεις

Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μετα το fakebook εμαθα και το failbook ..2ο ταιριαστο ονομαΕίμαι κατά της λογικής ότι πρέπει να γνωρίσεις άτομα με τέτοια μέσα. Το να κρατισεις μια ελαφριά επαφή με άτομα που σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχε καμία επαφή είναι καλό, άλλα νομίζω πως το failbook (όπως το αποκαλεί ένας φίλος) δεν έχει καμιά σχέση με αυτό πλέον.

Lacrimos@
Νεοφερμένο μέλος

Προσώπικά είμαι κατά του facebook. Είχα λογαριασμό αλλά τον διέγραψα πρόσφατα.Πρώτον δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιούς εκτίθενται τα στοιχεία σου παρ'όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου που υπάρχουν. Ακουστηκε και αυτό με τους διαφημιστες στις ειδήσεις πρόσφατα, οτι δήλαδή χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μας και κάτι τέτοια πηρε το αυτί μου...Και δευτερον ειδικά εμείς οι έφηβοι δεν το χρησιμοποιούμε σωστά..καθόλου σωστά. Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ άλλων για να τους ρεζιλέψουν "και καλά", βρίζονται και άλλα τέτοια...Έχει καταντήσει σκέτη αηδία

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Είναι εύκολο και απλό μπροστά σε μια οθόνη να πετάς μια καρδούλα και φιλάκιαόταν όμως έχεις απέναντί σου τον άλλον σε απόσταση αναπνοής γιατί δένεται η γλώσσα κοτσίδα?
L O L
φαντάζομαι τη φάτσα σ στο τέλος εκείνου του ραντεβού

Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

μονο εμενα μου φαινεται λαθος το ολο σκηνικο με το fb και το msn???(ρε μπας και ειμαι πουριτανός;;; )

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αρρωστημενο απλα...το βρηκα απο αλλο θεμα αλλα νομιζω ταιριαζει....
μονο εμενα μου φαινεται λαθος το ολο σκηνικο με το fb και το msn???(ρε μπας και ειμαι πουριτανός;;; )
![]()
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

το βρηκα απο αλλο θεμα αλλα νομιζω ταιριαζει....
![]()
Καταλαβαίνεις ότι το ποστ είναι ειρωνικό,έτσι;
Δεν το λέω επειδή τον ξέρω,αλλά,δεν είναι προφανές;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.