ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

06-07-24

23:25
Μετά εγώ έχω εμμονή, έτσι; Σας πειράζει να υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι Χριστιανοί και ιδρύουν μια νεολαία κι αυτό είναι αποτυχία της κοινωνίας. Εν τω μεταξύ υπάρχει Χριστιανική νεολαία πάρα πολλά χρόνια (Χ.Α.Ν.Θ= Χριστιανική Αδερφότητα Νέων Θεσσαλονίκης)«Ελληνική ορθόδοξη νεολαία» αν υφίσταται αυτό αποτύχαμε παταγωδώς
Καλά, ηρέμησε κι εσύ, δεν χρειάζεται σε κάθε τέτοια ευκαιρία να στηλιτεύεις τους γραφικούς Χριστιανούς (εν τω μεταξύ, ποτέ δεν σε έχω ακούσει να λες για γραφικούς εθνικιστές και τεράστιες σημαίες ξέρω' γω, οι σταυροί πειράζουν.) Σταυράρες ίσα με το μπόι μας θα σηκώνουμε ρε.Όπως έχω πει, δεν συμφωνώ με το σκεπτικό του family pride καθώς και ένα ακαλαίσθητο cringe είναι και κοντόφθαλμο, που βλέπει σε κάτι ομοφυλόφιλους το πρόβλημα της Ελληνικής οικογένειας όταν ο βασικός μισθός είναι 600 ευρώ και το ενοίκιο 400+ για ένα σπίτι που θα στέγαζε οικογένεια.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-07-24

23:48
Γουοκοστρειτισμός άνευ λόγου και ουσίας.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

07-07-24

00:10
Δεν βλέπω που ακριβώς είναι το λάθος με το Family Pride και το κάθε Pride.
Δικαίωμα συγκέντρωσης έχουν όλοι. Αν σε κάποιους δεν αρέσει η εικόνα, ας μην κοιτάνε προς τα εκεί.
Μονά-ζυγά δικά μας δεν υπάρχει.
Δικαίωμα συγκέντρωσης έχουν όλοι. Αν σε κάποιους δεν αρέσει η εικόνα, ας μην κοιτάνε προς τα εκεί.
Μονά-ζυγά δικά μας δεν υπάρχει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

07-07-24

01:00
Αυτοί που ήταν εκεί ήταν της ΕΟΝ (Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία) Ξέρω πολλά παιδιά από εκεί, μαζεύει κόσμο από κατηχητικά και μαθητές γερόντων κυρίως για αυτό και είναι η μόνη ίσως εθνικιστική οργάνωση όπου έχει πολλά κορίτσια. Αλλά δυστυχώς πλήρης απουσία ριζοσπαστικής δομής. Με την είχαν σπάσει καθώς σε μια εκδήλωση για τη Κύπρο έτυχε να μπω στο μπλοκ τους και επειδή φορούσα μαύρα και τέτοια τους ακούω να λένε "τι θέλει ο κουκουλοφόρος μαζί μας;". Ε άι ρε μλκες να πούμε.Μετά εγώ έχω εμμονή, έτσι; Σας πειράζει να υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι Χριστιανοί και ιδρύουν μια νεολαία κι αυτό είναι αποτυχία της κοινωνίας. Εν τω μεταξύ υπάρχει Χριστιανική νεολαία πάρα πολλά χρόνια (Χ.Α.Ν.Θ= Χριστιανική Αδερφότητα Νέων Θεσσαλονίκης)
Τους εκτιμώ βέβαια γιατί και αυτοί έχουν παρενοχληθεί πολλές φορές από τσέους και λίτες. Κάτι που δείχνει πως το κράτος δεν αφήνει κανέναν ήσυχο και θέλει να σπάσει τον τσαμπουκά όλων.
Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες γενικά η φάση τους δεν μ'αρέσει. Μαζεύονται μερικοί τέτοιοι που ουρλιάζουν κάτι για Αντίχριστο και τέτοια, σηκώνουν εικόνες του Χριστού και σταυρούς, οι κάμερες ορμάνε τους δείχνουν και μετά στα κανάλια και στις ειδήσεις τους κολλάνε πρώτη μούρη για να δείξουν στο κόσμο πως κάτι γραφικοί μαζεύτηκαν εκεί. Πετώντας έξω όλους τους υπόλοιπους που πήγαμε για κάτι.Καλά, ηρέμησε κι εσύ, δεν χρειάζεται σε κάθε τέτοια ευκαιρία να στηλιτεύεις τους γραφικούς Χριστιανούς (εν τω μεταξύ, ποτέ δεν σε έχω ακούσει να λες για γραφικούς εθνικιστές και τεράστιες σημαίες ξέρω' γω, οι σταυροί πειράζουν.) Σταυράρες ίσα με το μπόι μας θα σηκώνουμε ρε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

07-07-24

02:03
Να μου στείλεις σε πμ πληροφορίες να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους. Μια χαρά μου φαίνονται.Αυτοί που ήταν εκεί ήταν της ΕΟΝ (Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία) Ξέρω πολλά παιδιά από εκεί, μαζεύει κόσμο από κατηχητικά και μαθητές γερόντων κυρίως για αυτό και είναι η μόνη ίσως εθνικιστική οργάνωση όπου έχει πολλά κορίτσια. Αλλά δυστυχώς πλήρης απουσία ριζοσπαστικής δομής. Με την είχαν σπάσει καθώς σε μια εκδήλωση για τη Κύπρο έτυχε να μπω στο μπλοκ τους και επειδή φορούσα μαύρα και τέτοια τους ακούω να λένε "τι θέλει ο κουκουλοφόρος μαζί μας;". Ε άι ρε μλκες να πούμε.
Άρα σε νοιάζει το φαίνεσθαι. Αγαπητέ μου Ιωάννη, μάθε ότι ο Χριστιανός (ο πραγματικός Χριστιανός) γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι το φαίνεσθαι. Ας τον λοιδορούν, ας τον κοροϊδεύουν, ας του φορτώνουν τις μεγαλύτερες αισχρότητες και αδικίες, πάντα ομολογεί την πίστη του. Γιατί έχει μαζί του τον Θεό, κι αν έχεις μαζί σου τον Θεό, δεν σε νοιάζει να έχεις απέναντί σου όλους τους ανθρώπους. Επίσης, ο αντίχριστος είναι κομμάτι της ποιμαντικής θεολογίας, το ότι σε πειράζουν δε οι σταυροί και οι εικόνες (βασικά ούτε καν αυτά, αλλά μην σε ταυτίσουν με γραφικούς χριστιανούς επειδή παρευρέθηκες μαζί τους) μου φαίνεται λυπηρό. Αυτά είναι τα σύμβολα της πίστης μας κι αν όλος ο κόσμος πάει εναντίον μας, τόσο το χειρότερο γι'αυτόν.Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες γενικά η φάση τους δεν μ'αρέσει. Μαζεύονται μερικοί τέτοιοι που ουρλιάζουν κάτι για Αντίχριστο και τέτοια, σηκώνουν εικόνες του Χριστού και σταυρούς, οι κάμερες ορμάνε τους δείχνουν και μετά στα κανάλια και στις ειδήσεις τους κολλάνε πρώτη μούρη για να δείξουν στο κόσμο πως κάτι γραφικοί μαζεύτηκαν εκεί. Πετώντας έξω όλους τους υπόλοιπους που πήγαμε για κάτι.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.

07-07-24

02:06
αν η νεολαία αυτή βγαίνει να κάνει «Family Pride» και γελοιοποιείται έτσι οχι απλά είναι η αποτυχία της κοινωνίας αλλά ο απόλυτος απόπατος, μια ντροπή, ενα βδέλυγμαΣας πειράζει να υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι Χριστιανοί και ιδρύουν μια νεολαία κι αυτό είναι αποτυχία της κοινωνίας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

07-07-24

02:10
Ολα τα καλά σε μια παράγραφο.Αυτοί που ήταν εκεί ήταν της ΕΟΝ (Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία) Ξέρω πολλά παιδιά από εκεί, μαζεύει κόσμο από κατηχητικά και μαθητές γερόντων κυρίως για αυτό και είναι η μόνη ίσως εθνικιστική οργάνωση όπου έχει πολλά κορίτσια. Αλλά δυστυχώς πλήρης απουσία ριζοσπαστικής δομής. Με την είχαν σπάσει καθώς σε μια εκδήλωση για τη Κύπρο έτυχε να μπω στο μπλοκ τους και επειδή φορούσα μαύρα και τέτοια τους ακούω να λένε "τι θέλει ο κουκουλοφόρος μαζί μας;". Ε άι ρε μλκες να πούμε.
Και την ειπαν και στον κουκουλοφόρο που του αρέσουν τα μικρά βυζά. Added bonusε
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

07-07-24

02:29
Αφού εσένα δεν σαρέσουν τα κορίτσια του χώρου. Προτιμάς τις λίγο πιο αριστερέςΟλα τα καλά σε μια παράγραφο.
Και την ειπαν και στον κουκουλοφόρο που του αρέσουν τα μικρά βυζά. Added bonusε

Έχω σε εκτίμηση κάποια πράγματα σε αυτούς, κινητοποιούν ένα συγκεκριμένο κομμάτι της νεολαίας που είναι δύσκολο να κινητοποιηθεί καθώς συνήθως είναι πιο εσωστρεφές (παιδιά του κατηχητικού κυρίως). Αλλά για εμένα η όλη ρητορική και δομή τους περιορίζεται εκεί, έχουν συγκεκριμένο target group, δεν είναι για όλους. Αν θέλεις πιο ριζοσπαστικό ακτιβισμό και κυρίως κάτι που δεν είναι απόλυτα χριστιανοκεντρικό τότε δεν είσαι για εκεί.
Να μου στείλεις σε πμ πληροφορίες να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους. Μια χαρά μου φαίνονται.
eoneolaia.com
Αν με ένοιαζε το φαίνεσθαι περισσότερο θα ταίριαζα με δαύτους γιατί οι ίδιοι είναι της λογικής σοβαρότητα και όχι αλητείες και τέτοια. Είδαμε τι γνώμη έχουν και για εμάς όλοι αυτοί. Στο Μακεδονικό τους μαυροντυμένους τους φώναζαν προβοκάτορες. Σε άλλες περιπτώσεις κυκλοφορούσαν με κάτι κριντζ πανό "Πατριώτες ενάντια στο ναζισμό" και ένα Χ στη σβάστικα. Σε άλλη συγκέντρωση είχαν διώξει τα παιδιά του Μετώπου νεολαίας της ΧΑ όπου εν συνεχεία τους προσήγαγαν οι λίτες. Έχουμε δει πολλά από αυτούς τους "κυρπαντελήδες". Πες τους για Αντίχριστο, για Πούτιν και Τραμπ που θα τους σώσουν από τη Νέα Τάξη, ταίριαξε τα και με λίγο συνωμοσιολογία και έρχεται πόλεμος και τότε βλέπεις τον εγκέφαλο του μέσου μπατριώτη.Άρα σε νοιάζει το φαίνεσθαι. Αγαπητέ μου Ιωάννη, μάθε ότι ο Χριστιανός (ο πραγματικός Χριστιανός) γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι το φαίνεσθαι. Ας τον λοιδορούν, ας τον κοροϊδεύουν, ας του φορτώνουν τις μεγαλύτερες αισχρότητες και αδικίες, πάντα ομολογεί την πίστη του. Γιατί έχει μαζί του τον Θεό, κι αν έχεις μαζί σου τον Θεό, δεν σε νοιάζει να έχεις απέναντί σου όλους τους ανθρώπους. Επίσης, ο αντίχριστος είναι κομμάτι της ποιμαντικής θεολογίας, το ότι σε πειράζουν δε οι σταυροί και οι εικόνες (βασικά ούτε καν αυτά, αλλά μην σε ταυτίσουν με γραφικούς χριστιανούς επειδή παρευρέθηκες μαζί τους) μου φαίνεται λυπηρό. Αυτά είναι τα σύμβολα της πίστης μας κι αν όλος ο κόσμος πάει εναντίον μας, τόσο το χειρότερο γι'αυτόν.
Θέλει μια δόση ρεαλισμού η κατάσταση και κυρίως, ριζοσπαστισμού. Με εικόνες και σταυρούς δεν θα κάνουμε πολλά. Θέλει... άλλα... πράγματα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

07-07-24

02:41
Συγγνώμη κιόλας που είμαστε κατά της αλητείας.Αν με ένοιαζε το φαίνεσθαι περισσότερο θα ταίριαζα με δαύτους γιατί οι ίδιοι είναι της λογικής σοβαρότητα και όχι αλητείες και τέτοια.
Κριντζ; Γιατί; Επειδή δήλωσαν την αντίθεσή τους με κάτι φύσει και θέσει αντιχριστιανικό (ναζισμός);Είδαμε τι γνώμη έχουν και για εμάς όλοι αυτοί. Στο Μακεδονικό τους μαυροντυμένους τους φώναζαν προβοκάτορες. Σε άλλες περιπτώσεις κυκλοφορούσαν με κάτι κριντζ πανό "Πατριώτες ενάντια στο ναζισμό" και ένα Χ στη σβάστικα.
Ξανά και ξανά δείχνεις με κάθε ευκαιρία το πόσο κομμουνιστική ψυχή έχεις. Για την ιστορία, αυτός ο όρος (μιλάς για κριντζιές και γραφικότητες, ενώ το "κυρπαντελής" είναι ο ορισμός της αριστερής γραφικότητας) είναι ξεκάθαρα αριστερός.Έχουμε δει πολλά από αυτούς τους "κυρπαντελήδες".
Εδώ ξεκάθαρα διαχωρίζεις τη θέση σου από τους χριστιανούς. Για να ξέρουμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Όπως έχω πει πολλές φορές, χρησιμοποιείτε τον χριστιανισμό ωφελιμιστικά, ενώ στην πραγματικότητα (κάποιες φορές) βγαίνουν στη φόρα τα αληθινά σας πιστεύω για αυτόν (είναι όλοι ψέκες.)Πες τους για Αντίχριστο, για Πούτιν και Τραμπ που θα τους σώσουν από τη Νέα Τάξη, ταίριαξε τα και με λίγο συνωμοσιολογία και έρχεται πόλεμος και τότε βλέπεις τον εγκέφαλο του μέσου μπατριώτη.
Έτσι ακριβώς, μόνο που ξέχασες και τα απαραίτητα για να μην σε αποκαλέσουν ομοφοβικό (Θεέ και κυρίε, μακριά από εμάς κάτι τέτοιο.) Λέγε ό,τι θες, αλλά μια χάρη μόνο: προσοχή στο πώς μιλάς για τη θρησκεία μου. Οι εικόνες και οι σταυροί είναι τα πάντα για κάποιους ανθρώπους. Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό, οκ, αλλά τουλάχιστον, αν θες να υπάρχει έστω και μια υποτυπώδη μπέσα ανάμεσά μας, μην ασχολείσαι με αυτά (αν είναι να τα χλευάσεις.)Θέλει μια δόση ρεαλισμού η κατάσταση και κυρίως, ριζοσπαστισμού. Με εικόνες και σταυρούς δεν θα κάνουμε πολλά. Θέλει... άλλα... πράγματα.
Αυτά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

07-07-24

02:47
Μην τσακώνεστε αδέλφια. Ας τακτοποιησουμε πρώτα τους άλλους και μετά κάνουμε τη μοιρασια.Συγγνώμη κιόλας που είμαστε κατά της αλητείας.
Κριντζ; Γιατί; Επειδή δήλωσαν την αντίθεσή τους με κάτι φύσει και θέσει αντιχριστιανικό (ναζισμός);
Ξανά και ξανά δείχνεις με κάθε ευκαιρία το πόσο κομμουνιστική ψυχή έχεις. Για την ιστορία, αυτός ο όρος (μιλάς για κριντζιές και γραφικότητες, ενώ το "κυρπαντελής" είναι ο ορισμός της αριστερής γραφικότητας) είναι ξεκάθαρα αριστερός.
Εδώ ξεκάθαρα διαχωρίσεις τη θέση σου από τους χριστιανούς. Για να ξέρουμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Όπως έχω πει πολλές φορές, χρησιμοποιείτε τον χριστιανισμό ωφελιμιστικά, ενώ στην πραγματικότητα (κάποιες φορές) βγαίνουν στη φόρα τα αληθινά σας πιστεύω για αυτόν (είναι όλοι ψέκες.)
Έτσι ακριβώς, μόνο που ξέχασες και τα απαραίτητα για να μην σε αποκαλέσουν ομοφοβικό (Θεέ και κυρίε, μακριά από εμάς κάτι τέτοιο.) Λέγε ό,τι θες, αλλά μια χάρη μόνο: προσοχή στο πώς μιλάς για τη θρησκεία μου. Οι εικόνες και οι σταυροί είναι τα πάντα για κάποιους ανθρώπους. Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό, οκ, αλλά τουλάχιστον, αν θες να υπάρχει έστω και μια υποτυπώδη μπέσα ανάμεσά μας, μην ασχολείσαι με αυτά.
Αυτά.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

07-07-24

10:34
Τρεις κι ο κούκος...
www.facebook.com
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

07-07-24

11:58
Το θέμα δεν είναι να είσαι κατά της αλητειας, το θέμα είναι να θεωρείς αλητεία κάθε πιο ριζοσπαστική έκφραση. Υπάρχουν και άτομα που δεν πιστεύουν στο πάμε όλοι άψογα ντυμένοι και στην κριντζ αγάπη με τους μπάτσους (έχω δει τέτοιο κόσμο να φωνάζει στους τσέους, τα σώματα ασφαλείας όλοι μαζί μια γροθιά). Αν θες όντως αλλαγές δεν μπορείς να θεωρείς συναγωνιστές σου αυτούς που είναι η δουλειά τους να μην επιτρέψουν αλλαγές που το σύστημα δεν θέλει (άσχετα αν όταν δεν φοράνε την στολή είναι πιο ριζοσπαστικοί και από εσένα στις καφετέριες).Συγγνώμη κιόλας που είμαστε κατά της αλητείας
Γιατί δεν έχω δει κομμουνιστή να κρατάει πανό κατά των αναρχικών ή αναρχικούς να σβήνουν το σφυροδρέπανο. Αυτή η αθλιότητα είναι ο ορισμός του pick me προς το σύστημα, κοιτάτε εγώ δεν έχω σχέση με τους κακούς φασίστες αυτούς καλά κάνετε και τους πάτε φυλακή, εγώ είμαι ένας έντιμος πολίτης οικογενειάρχης που απλά αγαπάει τη χώρα του.Κριντζ; Γιατί; Επειδή δήλωσαν την αντίθεσή τους με κάτι φύσει και θέσει αντιχριστιανικό (ναζισμός);
Γλοιώδης συμπεριφορά που δεν είναι καθ'όλου αντισυστημική. Αντιθέτως χρησιμοποιείς την ρητορική του συστήματος για να δείξεις ένα πιο καλό πρόσωπο που απλά σε κάνει απελπισμένο στα μάτια όλων. Διαφορές έχουμε όλοι. Ούτε εγώ ανήκω στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, όμως όταν μαχόμαστε για την επιβίωση μας το να αλληλοσκοτωνόμαστε είναι το λιγότερο γελοίο.
Δεν με ενδιαφέρει από πού προέρχεται. Έτσι συνήθως χαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που απλά ακολουθούν μια μικροαστική ζωή (δικαίωμα τους φυσικά) αλλά κράζουν όλους όσους δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο. Που τη μια περιμένουν αλλαγές και βρίζουν τον κάθε Μητσοτάκη στα καφενεία και την άλλη όταν τους λες έλα στη πορεία θα σε πουν "δεν αλλάζει έτσι". Ε πώς αλλάζει;Ξανά και ξανά δείχνεις με κάθε ευκαιρία το πόσο κομμουνιστική ψυχή έχεις. Για την ιστορία, αυτός ο όρος (μιλάς για κριντζιές και γραφικότητες, ενώ το "κυρπαντελής" είναι ο ορισμός της αριστερής γραφικότητας) είναι ξεκάθαρα αριστερός.
Είναι η κατηγορία ανθρώπων που περιμένουν πάντα να έρθει κάποιος να τους σώσει. Ένας Βελόπουλος, ένας Κασιδιάρης, ένας Νατσιός, ένας Πούτιν. Όλοι οι άλλοι αρκεί να μην χρειαστεί οι ίδιοι να σώσουν τους εαυτούς τους.
Ψέκες δεν τους θεωρώ, απλά πολλοί στον χώρο για εμένα είναι απαράδεκτοι. Κάθονται και ενημερώνονται από κάτι ο,τι να'ναι κανάλια του yt που προβλέπουν κάθε μήνα και γενίκευση του πολέμου και όταν τους λες να πάρουν κανένα βιβλίο από τις εθνικιστικές εκδόσεις βρίσκουν χίλιους λόγους για να μη το κάνουν με αποτέλεσμα πολλοί εκδοτικοί να κλείνουν. Και επίσης στο έχω ξαναπεί, σταμάτα να τους διαχωρίζεις διαρκώς. Δεν κατακρίνω τους χριστιανούς αλλά ασκώ κριτική στη στάση των εθνικιστών. Για εμένα έτσι είναι. Πολλοί από αυτούς που βλέπεις με τις εικόνες και τους σταυρούς δεν είναι κάτι τυχαίοι που τους δουλεύουν εθνικιστές. Πολλοί είναι μέλη εθνικιστικών οργανώσεων όπως ο Ιερός Λόχος και οι Ενωμένοι Μακεδόνες. Μια κριτική εντός του χώρου είναι και όχι των χριστιανών.Εδώ ξεκάθαρα διαχωρίζεις τη θέση σου από τους χριστιανούς. Για να ξέρουμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Όπως έχω πει πολλές φορές, χρησιμοποιείτε τον χριστιανισμό ωφελιμιστικά, ενώ στην πραγματικότητα (κάποιες φορές) βγαίνουν στη φόρα τα αληθινά σας πιστεύω για αυτόν (είναι όλοι ψέκες.)
Ποιος χλεύασε την θρησκεία ρε Ηλία; Ηρέμησε και εσύ που είσαι έτοιμος να σκοτωθείς με όλους και διάβασε τι γράφω.Έτσι ακριβώς, μόνο που ξέχασες και τα απαραίτητα για να μην σε αποκαλέσουν ομοφοβικό (Θεέ και κυρίε, μακριά από εμάς κάτι τέτοιο.) Λέγε ό,τι θες, αλλά μια χάρη μόνο: προσοχή στο πώς μιλάς για τη θρησκεία μου. Οι εικόνες και οι σταυροί είναι τα πάντα για κάποιους ανθρώπους. Μπορεί να μην σου αρέσει αυτό, οκ, αλλά τουλάχιστον, αν θες να υπάρχει έστω και μια υποτυπώδη μπέσα ανάμεσά μας, μην ασχολείσαι με αυτά (αν είναι να τα χλευάσεις.)
Αυτά.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

07-07-24

12:20
Ναι, ακριβώς αυτό είναι, όχι ότι ο εθνοσοσιαλισμός είναι κυριολεκτικά αντιχριστιανικός, μισεί πραγματικά τον Χριστιανισμό, μιας και οι καταβολές του είναι Παγανιστικές (βλέπε ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής και εταιρεία της Θούλης.) Δεν υπάρχει «μας» με νεοναζί και δεν το λέω καθόλου για αυτά που πιστεύουν εν γένει, το λέω για αυτά που πιστεύουν για τον Χριστιανισμό.Γλοιώδης συμπεριφορά που δεν είναι καθ'όλου αντισυστημική. Αντιθέτως χρησιμοποιείς την ρητορική του συστήματος για να δείξεις ένα πιο καλό πρόσωπο που απλά σε κάνει απελπισμένο στα μάτια όλων. Διαφορές έχουμε όλοι. Ούτε εγώ ανήκω στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, όμως όταν μαχόμαστε για την επιβίωση μας το να αλληλοσκοτωνόμαστε είναι το λιγότερο γελοίο.
Εσύ παραπάνω μας λες κριντζάδες που διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους εθνοσοσιαλιστές, μην και μας κράξει το σύστημα, ενώ εσύ κάνεις μόνιμο σίμπινγκ σε λοάτκι ακτιβιστές και έχεις μια ψυχαναγκαστική εμμονή να τους γράφεις απολογητικά ποστς για τις συγκεντρώσεις και πεπραγμένα Χριστιανών σε μια λογική «συγγνώμη, δεν είμαστε όλοι έτσι.» Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι εξισώνεις ανθρώπους που σηκώνουν Σταυρούς και εικόνες του Χριστού με αυτούς που κυκλοφορούν με παλαμάρια στο κεφάλι στα πράιντ ξέρω' γω, με την τραγική έκφραση του στιλ «όπως αυτοί... έτσι και οι άλλοι...», αποκαλώντας τους αμφότερους ως γραφικούς.Ποιος χλεύασε την θρησκεία ρε Ηλία; Ηρέμησε και εσύ που είσαι έτοιμος να σκοτωθείς με όλους και διάβασε τι γράφω.
Στο ξαναλέω, ασχολούμαι γιατί -υποτίθεται- είμαστε κοντά στα πιστεύω και το να βλέπεις τέτοια λόγια για τον Χριστιανισμό από άτομα που -υποτίθεται- τον εκτιμούν είναι πολύ χειρότερο από το να τα βλέπεις από άθεους. Εσύ μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το να εκπορνευτεί όλη η κοινωνία αρκεί να κυκλοφορούνε όλοι με Ελληνικές σημαίες, αλλά προφανώς δεν είμαστε το ίδιο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.

07-07-24

12:23
η νέα γενιά που πιστεύουμε πως θα πάει μπροστά τον τόπο μαλώνει για θέματα Χριστιανισμός vs Ναζισμός
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

07-07-24

12:30
Δεν θα ξεμπερδέψετε ποτέ από τον Χριστιανισμό, μην τρέφεις φρούδες ελπίδες.η νέα γενιά που πιστεύουμε πως θα πάει μπροστά τον τόπο μαλώνει για θέματα Χριστιανισμός vs Ναζισμός
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.341 μηνύματα.

07-07-24

12:31
Μα δεν θέλουμε να ξεμπερδέψουμε απο τον Χριστιανισμό και δε τον φανατικό αυτού του επιπέδου, κάποιο όπιο χρειάζεται μια μάζα που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν προοδευτικά παραγωγική ώστε να μην είναι τροχοπέδη στην εξέλιξη.Δεν θα ξεμπερδέψετε ποτέ από τον Χριστιανισμό, μην τρέφεις φρούδες ελπίδες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

07-07-24

12:54
Από το να μαλώνει για το αν τα φύλα είναι δέκα ή εκατό και το αν η ΟΚΔΕ πρέπει να συμμετέχει στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ ή όχι γιατί καταψήφισε το νομοσχέδιο καλλίτερα αυτό. Πάρτε το χαμπάρι, δεν θα γίνουμε ποτέ όπως θέλετε να γίνουμε, έχουμε ιδανικά και πιστεύουμε σε αυτά, απορρίπτουμε τον υλιστικό κόσμο σας.η νέα γενιά που πιστεύουμε πως θα πάει μπροστά τον τόπο μαλώνει για θέματα Χριστιανισμός vs Ναζισμός
Αυτά που λέμε με τον Ηλία είναι τα οικογενειακά μας ιδεολογικά και δεν αφορούν τους έξω από τον χώρο.
Ως προς αυτό, συμφωνώ αλλά αυτό είναι και που σε εξηγώ. Ιδεολογικές διαφορές έχουν όλοι, όμως για χάρη ενός σκοπού απλά χωρίζεσαι σε διαφορετικά μπλοκ στη πορεία και τέλος. Εδώ οι αριστεροί που έχουν με τις πλάτες του συστήματος δικούς τους πολυχώρους και καταλήψεις και χωρίζονται με την ησυχία τους κατορθώνουν να σχηματίσουν πορείες και απεργίες μαζί. Εμείς που δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και μας εξαφανίζουν κράτος και παρακράτος μαζί, δεν μπορούμε;Ναι, ακριβώς αυτό είναι, όχι ότι ο εθνοσοσιαλισμός είναι κυριολεκτικά αντιχριστιανικός, μισεί πραγματικά τον Χριστιανισμό, μιας και οι καταβολές του είναι Παγανιστικές (βλέπε ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής και εταιρεία της Θούλης.) Δεν υπάρχει «μας» με νεοναζί και δεν το λέω καθόλου για αυτά που πιστεύουν εν γένει, το λέω για αυτά που πιστεύουν για τον Χριστιανισμό.
Το σίμπινγκ που το είδες δεν ξέρω, εδώ μέσα απλά φέρομαι όπως με φέρονται, στο δρόμο γίνονται άλλα που δεν είναι της παρούσης.Εσύ παραπάνω μας λες κριντζάδες που διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους εθνοσοσιαλιστές, μην και μας κράξει το σύστημα, ενώ εσύ κάνεις μόνιμο σίμπινγκ σε λοάτκι ακτιβιστές και έχεις μια ψυχαναγκαστική εμμονή να τους γράφεις απολογητικά ποστς για τις συγκεντρώσεις και πεπραγμένα Χριστιανών σε μια λογική «συγγνώμη, δεν είμαστε όλοι έτσι.» Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι εξισώνεις ανθρώπους που σηκώνουν Σταυρούς και εικόνες του Χριστού με αυτούς που κυκλοφορούν με παλαμάρια στο κεφάλι στα πράιντ ξέρω' γω, με την τραγική έκφραση του στιλ «όπως αυτοί... έτσι και οι άλλοι...», αποκαλώντας τους αμφότερους ως γραφικούς.
Δεν υπάρχουν απολογητικά ποστ ούτε συγγνώμες. Υπάρχει η δική μου οπτική επί κάθε πράγματος. Το αν τυγχάνει σε κάποια σημεία να συμφωνώ εν μέρει μαζί τους δεν σημαίνει πως ζητάω συγγνώμη για κάτι. Όπως σε έχω πει ξανά, δεν μπαίνω στις δικές τους λογικές "ή τρως αμασητο το παραμύθι μας ή είσαι επικίνδυνος φασίστας". Ξέρω πότε να δίνω δίκιο και στον σύμμαχο και στον εχθρό μου. Δεν θα τα βρούμε ποτέ με αυτούς, είμαστε άλλοι κόσμοι. Όμως μπορώ να τους αναγνωρίσω κάποια πράγματα, αυτοί από την άλλη δεν μπορούν και για αυτό χρόνο με το χρόνο αυξάνεται ο πνευματικός σνομπισμός τους αλλά μειώνεται και η δύναμή τους. Πλέον ο,τι κάνουν και λένε δεν γίνεται με την υποστήριξη του κόσμου αλλά του συστήματος. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί αν γυρίσει ο τροχός και το σύστημα δεν τους θέλει τότε κανένας δεν θα υπάρχει εκεί να τους υποστηρίξει όταν θα εξαφανίζονται και θα παθαίνουν αυτά που τόσο καιρό έκαναν σε άλλους.
Όλη τους η ύπαρξη εξαρτάται από το σύστημα που τάχα πολεμούν. Ο κόσμος βαρέθηκε την τοξικότητα και αυτό πρέπει να το καταλάβεις και εσύ. Οι άνθρωποι δεν προτιμάνε αντί για τη δική τους τοξικότητα να έχουν μια νέα από τη δική μας πλευρά. Προτιμάνε να μην χρειάζεται να τρώνε πουτσοπρήξιμο ή να κινδυνεύουν στην εργασία τους αν πουν κάτι που δεν γουστάρει το εκάστοτε κρατικό αφήγημα. Το νόημα λοιπόν δεν είναι να υιοθετήσουμε τις τακτικές των woke που στη πράξη φαίνονται αποτυχημένες μακροπρόθεσμα.
Κάνεις όμως το λάθος να θεωρείς πως κρίνω τον χριστιανισμό. Δεν λέω κάτι κατά της θρησκείας. Κριτική προς τους ομοϊδεάτες μου κάνω. Στο μυαλό μου τους έχω ως εθνικιστές ή πατριώτες ανάλογα του πως αυτοπροσδιορίζονται (γιατί υπάρχουν και οι "εγώ είμαι πατριώτης όχι εθνικιστής" κάτι που είναι αριστερή ρητορική όπως προσάπτεις παραπάνω σε εμένα) και όχι ως χριστιανούς όπως λες εσύ. Μην ανησυχείς, και αυτοί κάνουν και χειρότερη προς τα εμάς. Σε κάθε χώρο συμβαίνει αυτό.Στο ξαναλέω, ασχολούμαι γιατί -υποτίθεται- είμαστε κοντά στα πιστεύω και το να βλέπεις τέτοια λόγια για τον Χριστιανισμό από άτομα που -υποτίθεται- τον εκτιμούν είναι πολύ χειρότερο από το να τα βλέπεις από άθεους. Εσύ μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το να εκπορνευτεί όλη η κοινωνία αρκεί να κυκλοφορούνε όλοι με Ελληνικές σημαίες, αλλά προφανώς δεν είμαστε το ίδιο.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-07-24

13:09
enlightened atheist momentΜα δεν θέλουμε να ξεμπερδέψουμε απο τον Χριστιανισμό και δε τον φανατικό αυτού του επιπέδου, κάποιο όπιο χρειάζεται μια μάζα που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν προοδευτικά παραγωγική ώστε να μην είναι τροχοπέδη στην εξέλιξη.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

07-07-24

13:10
Θα μείνω μόνο στα παρακάτω (έχω να πάω για ρετσίνες γαρ) με τα οποία συμφωνώ απόλυτα:
Η τοξικότητα που λες είναι λογικό επακόλουθο και αδύνατο να αποφευχθεί, όταν βλέπεις να ασχολούνται μονίμως με αυτά που πιστεύεις και να τα χλευάζουν. Και τώρα δες το τελείως αντικειμενικά, χωρίς ιδεολογική ή συναισθηματική φόρτιση, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πράγμα πλέον θα πηγαίνει έτσι, από όλες τις πλευρές. Ο πόλεμος, πριν εκδηλωθεί στο φυσικό πεδίο, εμφανίζεται στο διανοητικό. Τώρα ζούμε σε εποχή πνευματικού πολέμου, ο οποίος θα οξυνθεί κι άλλο μέχρι κάποια στιγμή να γίνει πραγματικός. Γιατί θα γίνει, με κάποιο τρόπο θα υπάρξει γενικευμένη σύρραξη, πιστεύω ότι πια αυτό είναι νομοτέλεια.Πλέον ο,τι κάνουν και λένε δεν γίνεται με την υποστήριξη του κόσμου αλλά του συστήματος. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί αν γυρίσει ο τροχός και το σύστημα δεν τους θέλει τότε κανένας δεν θα υπάρχει εκεί να τους υποστηρίξει όταν θα εξαφανίζονται και θα παθαίνουν αυτά που τόσο καιρό έκαναν σε άλλους.
Όλη τους η ύπαρξη εξαρτάται από το σύστημα που τάχα πολεμούν. Ο κόσμος βαρέθηκε την τοξικότητα και αυτό πρέπει να το καταλάβεις και εσύ. Οι άνθρωποι δεν προτιμάνε αντί για τη δική τους τοξικότητα να έχουν μια νέα από τη δική μας πλευρά. Προτιμάνε να μην χρειάζεται να τρώνε πουτσοπρήξιμο ή να κινδυνεύουν στην εργασία τους αν πουν κάτι που δεν γουστάρει το εκάστοτε κρατικό αφήγημα. Το νόημα λοιπόν δεν είναι να υιοθετήσουμε τις τακτικές των woke που στη πράξη φαίνονται αποτυχημένες μακροπρόθεσμα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

07-07-24

13:12
Θα ήθελα να οργανωθεί το κίνημα "ΚαρAγκίοζηδες Pride" γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα σοβαρά θέματα γελοιοποιούνται από τις δύο πλευρές. Οι δε θερμόαιμοι πατριδάκηδες είναι συνήθως ψέκες με νοημοσύνη χαρτοπετσέτας.
Να θυμίσω ότι όποιος φωνάζει για να επιβάλλει το επιχείρημά του έχει άδικο. Η επιβολή γνώμης "με πνίγει το δίκιο" είναι δείγμα αμορφωσιάς, άσχετα αν διαφωνεί κάποιος με την ομοφυλοφιλία. Την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για τον τρόπο που εκφράζεται η ετεροφιλοφυλία σήμερα. Προσωπικά με πνίγει η υποκρισία και η ψευτιά της "Ελληνικής, Ορθόδοξης, Straight" οικογένειας.
Να θυμίσω ότι όποιος φωνάζει για να επιβάλλει το επιχείρημά του έχει άδικο. Η επιβολή γνώμης "με πνίγει το δίκιο" είναι δείγμα αμορφωσιάς, άσχετα αν διαφωνεί κάποιος με την ομοφυλοφιλία. Την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για τον τρόπο που εκφράζεται η ετεροφιλοφυλία σήμερα. Προσωπικά με πνίγει η υποκρισία και η ψευτιά της "Ελληνικής, Ορθόδοξης, Straight" οικογένειας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.