η νέα γενιά που πιστεύουμε πως θα πάει μπροστά τον τόπο μαλώνει για θέματα Χριστιανισμός vs Ναζισμός
Από το να μαλώνει για το αν τα φύλα είναι δέκα ή εκατό και το αν η ΟΚΔΕ πρέπει να συμμετέχει στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ ή όχι γιατί καταψήφισε το νομοσχέδιο καλλίτερα αυτό. Πάρτε το χαμπάρι, δεν θα γίνουμε ποτέ όπως θέλετε να γίνουμε, έχουμε ιδανικά και πιστεύουμε σε αυτά, απορρίπτουμε τον υλιστικό κόσμο σας.
Αυτά που λέμε με τον Ηλία είναι τα οικογενειακά μας ιδεολογικά και δεν αφορούν τους έξω από τον χώρο.
Ναι, ακριβώς αυτό είναι, όχι ότι ο εθνοσοσιαλισμός είναι κυριολεκτικά αντιχριστιανικός, μισεί πραγματικά τον Χριστιανισμό, μιας και οι καταβολές του είναι Παγανιστικές (βλέπε ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής και εταιρεία της Θούλης.) Δεν υπάρχει «μας» με νεοναζί και δεν το λέω καθόλου για αυτά που πιστεύουν εν γένει, το λέω για αυτά που πιστεύουν για τον Χριστιανισμό.
Ως προς αυτό, συμφωνώ αλλά αυτό είναι και που σε εξηγώ. Ιδεολογικές διαφορές έχουν όλοι, όμως για χάρη ενός σκοπού απλά χωρίζεσαι σε διαφορετικά μπλοκ στη πορεία και τέλος. Εδώ οι αριστεροί που έχουν με τις πλάτες του συστήματος δικούς τους πολυχώρους και καταλήψεις και χωρίζονται με την ησυχία τους κατορθώνουν να σχηματίσουν πορείες και απεργίες μαζί. Εμείς που δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και μας εξαφανίζουν κράτος και παρακράτος μαζί, δεν μπορούμε;
Εσύ παραπάνω μας λες κριντζάδες που διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους εθνοσοσιαλιστές, μην και μας κράξει το σύστημα, ενώ εσύ κάνεις μόνιμο σίμπινγκ σε λοάτκι ακτιβιστές και έχεις μια ψυχαναγκαστική εμμονή να τους γράφεις απολογητικά ποστς για τις συγκεντρώσεις και πεπραγμένα Χριστιανών σε μια λογική «συγγνώμη, δεν είμαστε όλοι έτσι.» Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι εξισώνεις ανθρώπους που σηκώνουν Σταυρούς και εικόνες του Χριστού με αυτούς που κυκλοφορούν με παλαμάρια στο κεφάλι στα πράιντ ξέρω' γω, με την τραγική έκφραση του στιλ «όπως αυτοί... έτσι και οι άλλοι...», αποκαλώντας τους αμφότερους ως γραφικούς.
Το σίμπινγκ που το είδες δεν ξέρω, εδώ μέσα απλά φέρομαι όπως με φέρονται, στο δρόμο γίνονται άλλα που δεν είναι της παρούσης.
Δεν υπάρχουν απολογητικά ποστ ούτε συγγνώμες. Υπάρχει η δική μου οπτική επί κάθε πράγματος. Το αν τυγχάνει σε κάποια σημεία να συμφωνώ εν μέρει μαζί τους δεν σημαίνει πως ζητάω συγγνώμη για κάτι. Όπως σε έχω πει ξανά, δεν μπαίνω στις δικές τους λογικές "ή τρως αμασητο το παραμύθι μας ή είσαι επικίνδυνος φασίστας". Ξέρω πότε να δίνω δίκιο και στον σύμμαχο και στον εχθρό μου. Δεν θα τα βρούμε ποτέ με αυτούς, είμαστε άλλοι κόσμοι. Όμως μπορώ να τους αναγνωρίσω κάποια πράγματα, αυτοί από την άλλη δεν μπορούν και για αυτό χρόνο με το χρόνο αυξάνεται ο πνευματικός σνομπισμός τους αλλά μειώνεται και η δύναμή τους. Πλέον ο,τι κάνουν και λένε δεν γίνεται με την υποστήριξη του κόσμου αλλά του συστήματος. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί αν γυρίσει ο τροχός και το σύστημα δεν τους θέλει τότε κανένας δεν θα υπάρχει εκεί να τους υποστηρίξει όταν θα εξαφανίζονται και θα παθαίνουν αυτά που τόσο καιρό έκαναν σε άλλους.
Όλη τους η ύπαρξη εξαρτάται από το σύστημα που τάχα πολεμούν. Ο κόσμος βαρέθηκε την τοξικότητα και αυτό πρέπει να το καταλάβεις και εσύ. Οι άνθρωποι δεν προτιμάνε αντί για τη δική τους τοξικότητα να έχουν μια νέα από τη δική μας πλευρά. Προτιμάνε να μην χρειάζεται να τρώνε πουτσοπρήξιμο ή να κινδυνεύουν στην εργασία τους αν πουν κάτι που δεν γουστάρει το εκάστοτε κρατικό αφήγημα. Το νόημα λοιπόν δεν είναι να υιοθετήσουμε τις τακτικές των woke που στη πράξη φαίνονται αποτυχημένες μακροπρόθεσμα.
Στο ξαναλέω, ασχολούμαι γιατί -υποτίθεται- είμαστε κοντά στα πιστεύω και το να βλέπεις τέτοια λόγια για τον Χριστιανισμό από άτομα που -υποτίθεται- τον εκτιμούν είναι πολύ χειρότερο από το να τα βλέπεις από άθεους. Εσύ μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το να εκπορνευτεί όλη η κοινωνία αρκεί να κυκλοφορούνε όλοι με Ελληνικές σημαίες, αλλά προφανώς δεν είμαστε το ίδιο.
Κάνεις όμως το λάθος να θεωρείς πως κρίνω τον χριστιανισμό. Δεν λέω κάτι κατά της θρησκείας. Κριτική προς τους ομοϊδεάτες μου κάνω. Στο μυαλό μου τους έχω ως εθνικιστές ή πατριώτες ανάλογα του πως αυτοπροσδιορίζονται (γιατί υπάρχουν και οι "εγώ είμαι πατριώτης όχι εθνικιστής" κάτι που είναι αριστερή ρητορική όπως προσάπτεις παραπάνω σε εμένα) και όχι ως χριστιανούς όπως λες εσύ. Μην ανησυχείς, και αυτοί κάνουν και χειρότερη προς τα εμάς. Σε κάθε χώρο συμβαίνει αυτό.