odin
Νεοφερμένο μέλος

Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

funny
Νεοφερμένο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω με το ισιο μαλλι στα κοριτσια... απλα μου αρεσει το ισιο.... δεν εχει σχεση ομως αυτο με την σεξουαλικοτητα μου...
αρα δεν ειναι φετιχ,Σερλοκ.
Πλιζ,μη γραφουμε απλα για να γραφουμε ε.
νο οφενς εννοειται.
thanous18
Περιβόητο μέλος

σορυ τοτε απλα αυτο ειναι το κολλημα μου.... δηλαδη αν αυτο επαιρνε μερος στις σεξουαλικες μου φαντασιωσεις τοτε θα ηταν φετιχ??αρα δεν ειναι φετιχ,Σερλοκ.
Πλιζ,μη γραφουμε απλα για να γραφουμε ε.
νο οφενς εννοειται.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

σορυ τοτε απλα αυτο ειναι το κολλημα μου.... δηλαδη αν αυτο επαιρνε μερος στις σεξουαλικες μου φαντασιωσεις τοτε θα ηταν φετιχ??
Να στο πω αλλιως.Αν προτιμας κατι απο κατι αλλο,ε δε σημαινει αυτοματα οτι το πρωτο κατι ειναι φετιχ.
Αυτο το τοπικ ειναι και πιο συγκεκριμενο ετσι κι αλλιως.Μιλαει για τα σεξουαλικα φετιχ.Ενα συγκεκριμενο μερος του σωματος(η μια καταταση) που σε ερεθιζει,καπως ετσι.
εσυ τα χεις αναγκη απ οτι φαινεται ...
Ξερω οτι δε το λες σε μενα αλλα επειδη καταλαβαινω το υφος σου απο αυτο που γραφεις..δεν ειναι κατι κακο τα φετιχ

thanous18
Περιβόητο μέλος

Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ,ηξερα οτι ειναι καπως γενικολογο αυτο που γραψα αλλα δε ξερω και ακριβως τον ορισμο.
Παρε εναν που βρηκα
"Something, such as a material object or a nonsexual part of the body, that arouses sexual desire and may become necessary for sexual gratification."
thanous18
Περιβόητο μέλος

-----------------------------------------
τοτε λοιπον οχι.... δεν εχω κατι τετοιο....για την ωρα:fss:@Thanous
Χμ,ηξερα οτι ειναι καπως γενικολογο αυτο που γραψα αλλα δε ξερω και ακριβως τον ορισμο.
Παρε εναν που βρηκα
"Something, such as a material object or a nonsexual part of the body, that arouses sexual desire and may become necessary for sexual gratification."
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

Με λίγα λογία αντί να προτιμάς το κόλπο (δεν είμαι εντελώς σίγουρος άμα γράφεται έτσι) προτιμάς την μασχάλη από εκεί και πέρα βάλε την φαντασία σου.
ελεος.... τουλαχιστον εγω δεν το προτιμω

αλλα γουστα ειναι αυτα...
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με λίγα λογία αντί να προτιμάς το κόλπο (δεν είμαι εντελώς σίγουρος άμα γράφεται έτσι) προτιμάς την μασχάλη από εκεί και πέρα βάλε την φαντασία σου.
Aυτο ακριβως!
Αλλα καμια σχεση.
Δε χρειαζεσαι το φετιχ για να διεγερθεις.Σε διεγειρει ΚΑΙ αυτο μαζι με αυτα που ερεθιζουν και τον κοσμο που δεν εχει φετιχ.Δεν αναπληρωνει κατι..υπαρχουν και περιπτωσεις ψυχωσεων βεβαια που ομως ειναι αλλο πραμα.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω δεν εχω το σχετικο φετιχ αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να τα χρησιμοποιησω με αυτο τον τροπο.

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι απαραίτητα.
Μπορεί να έχεις κόλλημα με τον κόλπο τον ίδιο.
Απλά ένα αδικαιολόγητα απίστευτο κόλλημα. Δηλαδή σε εξιτάρει και θες μόνο αυτό. Όπως και να ναι το υπόλοιπο. Σε εξιτάρει ο κόλπος ο ίδιος και όχι η γυναίκα που τον κατέχει.
Δηλαδή πχ έχεις φετίχ στα στήθη αν σε εξιτάρουν μόνο τα μεγάλα στήθη, όπως και να ναι το υπόλοιπο (μπορεί πχ να ναι πχ σε γυναίκες, παιδιά, γιαγιάδες, άντρες κτλ)
Πάντως θα πρότεινα και εγώ να μην αρχίσετε και ψάχνετε τον όρο (ή σιγουρέψτε οτι έχετε safesearch on). Θα συναντήσετε κάποια ολίγον τραγικά αποτελέσματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.