rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια...
Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας.
Δεν συνηθιζω να κουραζω τιποτε...αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω...αν νομιζετε οτι θα ομιλητε χωρις αντιλογο ειστε γελασμενη...Καληνυχτακαι σε σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Να λοιπόν, που συμφωνούμε!αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε;Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.
Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα....Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια ....
Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους..
Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν..
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες...Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε;
Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα.
Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους..
Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν..
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια![]()
+άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.