rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:48 Η rosa azul: #181 16-02-11 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθιζω να κουραζω τιποτε...αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω...αν νομιζετε οτι θα ομιλητε χωρις αντιλογο ειστε γελασμενη...Καληνυχτακαι σε σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:03 Η Isiliel έγραψε: #182 17-02-11 00:03 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω Click για ανάπτυξη... Να λοιπόν, που συμφωνούμε! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:23 Η kaleidoscope: #183 17-02-11 00:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:41 Ο DriveIn έγραψε: #184 17-02-11 00:41 Με κολάσατε νυχτιάτικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:45 Ο diotima έγραψε: #185 17-02-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Click για ανάπτυξη... Δεν συνηθιζω να κουραζω τιποτε...αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω...αν νομιζετε οτι θα ομιλητε χωρις αντιλογο ειστε γελασμενη...Καληνυχτακαι σε σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:03 Η Isiliel έγραψε: #182 17-02-11 00:03 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω Click για ανάπτυξη... Να λοιπόν, που συμφωνούμε! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:23 Η kaleidoscope: #183 17-02-11 00:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:41 Ο DriveIn έγραψε: #184 17-02-11 00:41 Με κολάσατε νυχτιάτικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:45 Ο diotima έγραψε: #185 17-02-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: αλλα και την απαντηση μου οποτε κρινω την δινω οπως εγω νομιζω Click για ανάπτυξη... Να λοιπόν, που συμφωνούμε! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:23 Η kaleidoscope: #183 17-02-11 00:23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:41 Ο DriveIn έγραψε: #184 17-02-11 00:41 Με κολάσατε νυχτιάτικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:45 Ο diotima έγραψε: #185 17-02-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DriveIn Νεοφερμένο μέλος Ο DriveIn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 105 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:41 Ο DriveIn έγραψε: #184 17-02-11 00:41 Με κολάσατε νυχτιάτικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:45 Ο diotima έγραψε: #185 17-02-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με κολάσατε νυχτιάτικα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:45 Ο diotima έγραψε: #185 17-02-11 00:45 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε. Click για ανάπτυξη... Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Click για ανάπτυξη... Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2011 στις 01:51 Η rosa azul: #186 05-03-11 01:51 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Καλέ....και εσύ θίχτηκες για τα αγκαθάκια;Σε φετιχιστικό θέμα παίρνεις μέρος..Τι θες να σε ρώταγε; Αν έχεις ιδέα ρόζα,τα φετίχ δεν είναι ανώριμες προτιμήσεις ενός ατόμου.Ίσα-ίσα. Θέλει εξάσκηση του αθλήματος για την ανακάλυψή τους.. Δηλαδή εσύ ξύπνησες ένα πρωί των παρθενικών σου χρόνων και είπες : "Όταν κάνω σεξ θέλω κάποιος να με χαιδεύει με 30φυλλα";Σοβαρέψου...εκτός αν διάβαζες πολλά άρλεκιν.. Click για ανάπτυξη... Δεν περιμενω απο εσας να μου κανετε μαθημα για το τι ειναι και δεν ειναι τα φετιχ...εκτος αν αρεσκεστε να πλασαρεστε εδω ως καθηγητρια του ειδους ...κατι που προσωπικως με αφηνει παντελως αδιαφορη..ουτε εχω την προθεση να σας ενημερωσω για το τι λεω τα πρωινα που ξυπναω ,και τα βραδυα που κοιμαμαι...διοτι ουτε οι δηθεν ,ταχα μου μηπως ''παντογνωστες '' μου αρεσουν ως συνομιλητες...πολυ δε περισσοτερο οι ειρωνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 14:05 Η morphine έγραψε: #187 11-07-13 14:05 2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2.12 - 2.35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 16:59 Η Μπλε. έγραψε: #188 14-08-13 16:59 να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να φοραω εσωρουχο κατα την πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 18:38 Ο Dimitris_SM: #189 14-08-13 18:38 Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GiannosFloyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Πόρτο Λάγος (Ξάνθη). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:20 Ο GiannosFloyd: #190 03-09-13 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: Γυναικεια ποδια..ολο το πακετο.Απο μπουτακια μεχρι γαμπουλες και πατουσακια Click για ανάπτυξη... +άπειρο. (Ναι από το ischool μαθητής είμαι αλλά έχω εξερευνήσει την σεξουαλικότητα μου, κακό είναι ? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.