First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,511 μηνύματα.
Σταμάτησα να το βλέπω στο «εννοείται ότι πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού» που είπε και μετά γύριζε στην κάμερα κι έλεγε ότι θα ήθελε κάποια «να κάνει τη διαφορά» (:rofl:), κλασικός simp παπάρας και κλασικό ραντεβού μ' έναν «σοβαρό» (δηλαδή βαρετό μέχρι αηδίας) άντρα...να υποθέσω ότι η κοπέλα τον απέρριψε με μια ευφάνταστη παπαριά του τύπου «δε μου έκανε το κλικ» ή κάτι τέτοιο;:rolleyes:
Στο μήνυμα που με παρεθεσες αναφέρομουν στο σημερινό επεισόδιο . Αυτός που είπαμε ότι "σου μοιάζει" δεν το ρώτησε αυτό .

Η αλήθεια είναι ότι τον απέρριψε επειδή όπως είπε δεν είχαν χημεία. Εγώ τον συμπάθησα πάντως αυτόν , φαινόταν οκ ειδικά σε σχέση με τους υπόλοιπους που πάνε εκεί πέρα

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,036 μηνύματα.
Στο μήνυμα που με παρεθεσες αναφέρομουν στο σημερινό επεισόδιο . Αυτός που είπαμε ότι "σου μοιάζει" δεν το ρώτησε αυτό .
Δε βλέπω τέτοια ρε συ, έχουμε και δουλειές!:lol:
Μια φορά το είδα γι' αυτή τη συμμαθήτρια που προανέφερα κι άλλη μια τώρα που με «μνημονεύσατε»!
Η αλήθεια είναι ότι τον απέρριψε επειδή όπως είπε δεν είχαν χημεία.
Ε καλά τώρα, μπρίκια κολλάμε;:P
Χαίρομαι, τέτοια κορίτσια πρέπει να 'ναι ελεύθερα!
Εγώ τον συμπάθησα πάντως αυτόν , φαινόταν οκ ειδικά σε σχέση με τους υπόλοιπους που πάνε εκεί πέρα
Λογικό, μπροστά στα υπερσούργελα που πάνε σ' αυτές τις εκπομπές ακόμη κι ο μέσος simp μοιάζει Brad Pitt!:D

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.
Ε κι εγώ αυτόν είδα, ένας μπουχέσας ξυλοκόπος είναι, το μόνο κοινό που έχουμε είναι τα «χρώματα»...
Πληγωμενος ειναι που επιασε τον κολλητο του με τη κοπελα του. Και εκανε μπαμ η ηττοπαθεια και η απογοητευση του...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,036 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,018 μηνύματα.
Και γιατί μας το λέει αυτό, για να τον λυπηθούμε;
Θελει προσπαθεια να καταλαβεις οτι το παλικαρι εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα? Βεβαια θα μου πεις τι πηγε να κανει σε αυτο το παιχνιδι. Δικιο θα εχεις...

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.
Ελπίζω η συνονόματη να με βγάλει ασπροπρόσωπη 😂

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Ελπίζω η συνονόματη να με βγάλει ασπροπρόσωπη 😂
Κούκλα είναι . Ο άλλος ο μπουμπουνας "δεν έπαθα και σοκ " . Δεν ξέρανε να σου φέρουν την ζιζελ εσένα

Εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα που όλους τους δηλώνει κάποιος άλλος 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

22 χρόνων ποτέ πρόλαβε να γίνει leader ?

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,790 μηνύματα.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΥ

άλλος ο μπουμπουνας "δεν έπαθα και σοκ "
Κονπλεξαρας αυτός φαίνεται από μακριά

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Τα τατουάζ χωρίς να ξέρει το λόγο, να τα δεχτώ.
Τα σκουλαρίκια σε κάθε γωνία του προσώπου όχι.
22 χρονών!

rafaela11

Διάσημο μέλος

Ο άλλος της λέει έχω γενέθλια και ούτε χρόνια πολλά δεν του πε 😂

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
Άλλο ένα γνήσιο, της παλιάς σχολής αρσενικό, ετών 68.

Scandal

Διαχειριστής

Ελπίζω να μην θέλει μαξ 35ρα :P

rafaela11

Διάσημο μέλος

Μπούστο η δικιά σου

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Χαιρετώ το φιλοθεάμον κοινό, τιμώ το first dates σήμερα

Ο κύριος μπάρμπας ετών 68 μάλλον ήθελε καμία 30αρα κρίνοντας από το πως αντέδρασε όταν είδε την κυρία :P

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Χαιρετώ το φιλοθεάμον κοινό, τιμώ το first dates σήμερα

Ο κύριος μπάρμπας ετών 68 μάλλον ήθελε καμία 30αρα κρίνοντας από το πως αντέδρασε όταν είδε την κυρία :P
To 99% των αντρών έτσι κάνουν , δεν ξέρω τι περιμένουν

Scandal

Διαχειριστής

Αν και καθόλου του γούστου μου ο μικρός με τα τατού και τα σκουλαρίκια, τον θεωρώ cute.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος

Παιδιά δεν νομίζω απλά ο τύπος είναι 68 χρονών και μοιαζει με 60 και η άλλη είναι 54 και μοιάζει με 70

sorry not sorry

Scandal

Διαχειριστής

Γλυκέ μου εγώ που κοιτάω δάχτυλα, όχι δεν έχεις ωραία δάχτυλα ως ατού :P

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Παιδιά δεν νομίζω απλά ο τύπος είναι 68 χρονών και μοιαζει με 60 και η άλλη είναι 54 και μοιάζει με 70

sorry not sorry
Α 54 υποτίθεται είναι η άλλη; Αυτό δεν το πρόσεξα :lol: Καλά, μάλλον χωρίς τον ΦΠΑ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια