First Dates (Φθινόπωρο 2024) - Star TV

• Thread starter Thread starter Guest 881237
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σταμάτησα να το βλέπω στο «εννοείται ότι πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού» που είπε και μετά γύριζε στην κάμερα κι έλεγε ότι θα ήθελε κάποια «να κάνει τη διαφορά» (:rofl:), κλασικός simp παπάρας και κλασικό ραντεβού μ' έναν «σοβαρό» (δηλαδή βαρετό μέχρι αηδίας) άντρα...να υποθέσω ότι η κοπέλα τον απέρριψε με μια ευφάνταστη παπαριά του τύπου «δε μου έκανε το κλικ» ή κάτι τέτοιο;:rolleyes:
Στο μήνυμα που με παρεθεσες αναφέρομουν στο σημερινό επεισόδιο . Αυτός που είπαμε ότι "σου μοιάζει" δεν το ρώτησε αυτό .

Η αλήθεια είναι ότι τον απέρριψε επειδή όπως είπε δεν είχαν χημεία. Εγώ τον συμπάθησα πάντως αυτόν , φαινόταν οκ ειδικά σε σχέση με τους υπόλοιπους που πάνε εκεί πέρα

Στο μήνυμα που με παρεθεσες αναφέρομουν στο σημερινό επεισόδιο . Αυτός που είπαμε ότι "σου μοιάζει" δεν το ρώτησε αυτό .
Δε βλέπω τέτοια ρε συ, έχουμε και δουλειές!:lol:
Μια φορά το είδα γι' αυτή τη συμμαθήτρια που προανέφερα κι άλλη μια τώρα που με «μνημονεύσατε»!
Η αλήθεια είναι ότι τον απέρριψε επειδή όπως είπε δεν είχαν χημεία.
Ε καλά τώρα, μπρίκια κολλάμε;:P
Χαίρομαι, τέτοια κορίτσια πρέπει να 'ναι ελεύθερα!
Εγώ τον συμπάθησα πάντως αυτόν , φαινόταν οκ ειδικά σε σχέση με τους υπόλοιπους που πάνε εκεί πέρα
Λογικό, μπροστά στα υπερσούργελα που πάνε σ' αυτές τις εκπομπές ακόμη κι ο μέσος simp μοιάζει Brad Pitt!:D

Ε κι εγώ αυτόν είδα, ένας μπουχέσας ξυλοκόπος είναι, το μόνο κοινό που έχουμε είναι τα «χρώματα»...
Πληγωμενος ειναι που επιασε τον κολλητο του με τη κοπελα του. Και εκανε μπαμ η ηττοπαθεια και η απογοητευση του...

Και γιατί μας το λέει αυτό, για να τον λυπηθούμε;
Θελει προσπαθεια να καταλαβεις οτι το παλικαρι εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα? Βεβαια θα μου πεις τι πηγε να κανει σε αυτο το παιχνιδι. Δικιο θα εχεις...

Ελπίζω η συνονόματη να με βγάλει ασπροπρόσωπη 😂

Ελπίζω η συνονόματη να με βγάλει ασπροπρόσωπη 😂
Κούκλα είναι . Ο άλλος ο μπουμπουνας "δεν έπαθα και σοκ " . Δεν ξέρανε να σου φέρουν την ζιζελ εσένα

Εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα που όλους τους δηλώνει κάποιος άλλος 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

22 χρόνων ποτέ πρόλαβε να γίνει leader ?

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΤΟΥ

άλλος ο μπουμπουνας "δεν έπαθα και σοκ "
Κονπλεξαρας αυτός φαίνεται από μακριά

Τα τατουάζ χωρίς να ξέρει το λόγο, να τα δεχτώ.
Τα σκουλαρίκια σε κάθε γωνία του προσώπου όχι.
22 χρονών!

Ο άλλος της λέει έχω γενέθλια και ούτε χρόνια πολλά δεν του πε 😂

Άλλο ένα γνήσιο, της παλιάς σχολής αρσενικό, ετών 68.

Ελπίζω να μην θέλει μαξ 35ρα :P

Μπούστο η δικιά σου

Χαιρετώ το φιλοθεάμον κοινό, τιμώ το first dates σήμερα

Ο κύριος μπάρμπας ετών 68 μάλλον ήθελε καμία 30αρα κρίνοντας από το πως αντέδρασε όταν είδε την κυρία :P

Χαιρετώ το φιλοθεάμον κοινό, τιμώ το first dates σήμερα

Ο κύριος μπάρμπας ετών 68 μάλλον ήθελε καμία 30αρα κρίνοντας από το πως αντέδρασε όταν είδε την κυρία :P
To 99% των αντρών έτσι κάνουν , δεν ξέρω τι περιμένουν

Αν και καθόλου του γούστου μου ο μικρός με τα τατού και τα σκουλαρίκια, τον θεωρώ cute.

Παιδιά δεν νομίζω απλά ο τύπος είναι 68 χρονών και μοιαζει με 60 και η άλλη είναι 54 και μοιάζει με 70

sorry not sorry

Γλυκέ μου εγώ που κοιτάω δάχτυλα, όχι δεν έχεις ωραία δάχτυλα ως ατού :P

Παιδιά δεν νομίζω απλά ο τύπος είναι 68 χρονών και μοιαζει με 60 και η άλλη είναι 54 και μοιάζει με 70

sorry not sorry
Α 54 υποτίθεται είναι η άλλη; Αυτό δεν το πρόσεξα :lol: Καλά, μάλλον χωρίς τον ΦΠΑ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back