Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-11-24

21:13
Λίγο ψώνιο αυτός
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

14-11-24

21:13
Αχ πες μας και μας πως να είμαστε κοινωνικοποιημένοι άνθρωποι
🫠

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

14-11-24

21:18
Αμφιβάλλω αν θα του αρέσει του Άγγελου ο Μιχάλης, γυμνασμένο τον ζήτησε...
Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

21:30
@Valder πάλι απουσία?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

14-11-24

21:31
Καρδιά μου! ΕΡΧΟΜΑΙ!@Valder πάλι απουσία?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχ αυτη η ποκαχόντας μου αρεσει πολυ!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

14-11-24

21:34
Είπε ότι είναι κομμουνίστρια και φεμινίστριαΑχ αυτη η ποκαχόντας μου αρεσει πολυ!

Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

Που υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Νίκο; ( Με κοντό μαλλί και άλλο όνομα
)

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

14-11-24

Και πιστεύει και στα ζώδιαΕίπε ότι είναι κομμουνίστρια και φεμινίστρια![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

14-11-24

21:35
Μα με αυτες τα παμε πολύ καλά στα πιο ιδιαιτερα.Είπε ότι είναι κομμουνίστρια και φεμινίστρια![]()

Scandal
Διαχειριστής

14-11-24

21:39
Με εξαίρεση την Κασσάνδρα και τον προγραμματιστή, τα άλλα ραντεβού δεν πάνε καλά.
Ο Κρητικός έχει άγχος και είναι πολύ απότομος.
Ο Κρητικός έχει άγχος και είναι πολύ απότομος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

21:39
Μου χρειάζεται λεει το ποτό. Και τον ρωταει η άλλη η ΓΑΤΑ, γιατι σου χρειάζεται.... ΧΑΧΑΧΑΧ!
Την φιλη (φίδω) την ενοιαζε αν ειναι σεξιστης ρε μαλάκα ο άλλος, και σχεδον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ οταν της ειπε η άλλη οταν δεν ηταν.
Την φιλη (φίδω) την ενοιαζε αν ειναι σεξιστης ρε μαλάκα ο άλλος, και σχεδον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ οταν της ειπε η άλλη οταν δεν ηταν.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

21:44
Το παίρνω πίσωΠου υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Νίκο; ( Με κοντό μαλλί και άλλο όνομα)
Scandal
Διαχειριστής

14-11-24

21:44
Ξέρω τι σου λέωΤην φιλη (φίδω) την ενοιαζε αν ειναι σεξιστης ρε μαλάκα ο άλλος, και σχεδον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ οταν της ειπε η άλλη οταν δεν ηταν.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

14-11-24

21:51
Φίλε ωραίος τύπος αλλά το μαλλί τον μεγαλώνει τόσο πολύΠου υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Νίκο; ( Με κοντό μαλλί και άλλο όνομα)
ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!! ότι τη ζηλεύει φουλΤην φιλη (φίδω) την ενοιαζε αν ειναι σεξιστης ρε μαλάκα ο άλλος, και σχεδον ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ οταν της ειπε η άλλη οταν δεν ηταν.
Εν τω μεταξύ βαλ πριν δω όνομα με το νέο σου αβαταρ νόμιζα έγραφε η @Πουπουλίνα

Scandal
Διαχειριστής

14-11-24

21:55
Τι σε ενόχλησε; Ο cringe χορός;Το παίρνω πίσω

Scandal
Διαχειριστής

14-11-24

21:57
Δεν είναι μόνο αυτό, και η Κασσάνδρα έχει πει και μία και δύο φορές από όταν μπήκε ότι δεν θέλει τον άντρα σεξιστή, μιλάει για θηλυκές ενέργειες, μυθολογίες κτλ.ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!! ότι τη ζηλεύει φουλ
Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

21:58
Αχαχαχαχα όχι αυτό ήταν κιουτ , κάτι άλλο αλλά αν το πω θα πέσουν να με φάνε οπότεΤι σε ενόχλησε; Ο cringe χορός;![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-11-24

22:00
Παντα ημουν βιαστικος οταν εβλεπα μια ομορφουλα κι επεφτα με τα μουτρα νι!Ξέρω τι σου λέω![]()
Αυτα τα θεωρω προσόν!για θηλυκές ενέργειες, μυθολογίες κτλ.

Πως μυριζομαι τις φιδες απο τις λεπτομερειες ρε συΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!! ότι τη ζηλεύει φουλ
(πες το, θέλω να ξέρωΑχαχαχαχα όχι αυτό ήταν κιουτ , κάτι άλλο αλλά αν το πω θα πέσουν να με φάνε οπότε![]()

Scandal
Διαχειριστής

14-11-24

22:03
Θέλει να τους τρελάνει και τους δύο gay ο Τάσος. 

Guest 881237
Επισκέπτης

14-11-24

22:04
Μπα , μια χαρά είμαστε(πες το, θέλω να ξέρω)

Της Ελένης δεν της αρέσει μάλλον (είπε ότι ήθελε πιο ψηλό κ γυμνασμενο) αλλά ούτε αυτουνου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Kate1914
- giannhs2001
- Scandal
- vasilis123321
- charmander
- touvlo
- taketrance
- ROM32
- A350
- synthnightingale
- msk
- Ωρορα
- rafaela11
- aggelosst9
- American Economist
- Jack of Spades
- Advocatus diaboli
- Dr. Gl. Luminous
- AggelikiGr
- thenutritionist
- EFAKIT
- teacher_40
- Wonderkid
- despoina13
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- ayahuasca97
- Memetchi
- iew
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.