First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παραταύτα ανησυχώ. Αν συνεχίσουν να μας δείχνουν ανεκτά, έως συμπαθητικά ζευγάρια, άλλη μια νύχτα χαμένη... :hehe:

Οι Πολωνές κυρίως το κάνουν αυτό , οι άλλες που ανέφερες όχι τόσο :)
Νοπ, ειδικά Βουλγάρες. Πες σε Βουλγάρα πως δεν ξέρεις να κάνεις μόνος σου υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ψυκτικά, τα έπιπλα κλπ και έχεις φάει Χ στα σίγουρα.

Οι Ρωσσίδες τα ίδια, οι Ρώσσοι και γενικά εκεί έχουν τρομερά κόμπλεξ και αγχώνονται στο να μπορούν να τα κάνουν όλα (και δεν κρύβω πως τέτοια κόμπλεξ τα έχω και εγώ, να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά :P )

Οι Πολωνές κυρίως το κάνουν αυτό , οι άλλες που ανέφερες όχι τόσο :)
Γενικά το eastern European part το κάνει αυτό.
Πολωνες, λιθουανες, γεωργιανές
Σου λένε ένας άντρας είναι σιγά, η τσέπη του με νοιαζει

Θέλω να βρει κάποιος το meme μάλλον ο @Aspiring Lawyer έχει στο αρχείο του με την νοσηλεύτρια που λέει ότι κόλλησε τους ασθενείς με σελοτειπ (Κωνσταντίνου και Ελένης). Εγώ ήμουν αυτή σήμερα :lol:
images.jpg

Νοπ, ειδικά Βουλγάρες. Πες σε Βουλγάρα πως δεν ξέρεις να κάνεις μόνος σου υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ψυκτικά, τα έπιπλα κλπ και έχεις φάει Χ στα σίγουρα.

Οι Ρωσσίδες τα ίδια, οι Ρώσσοι και γενικά εκεί έχουν τρομερά κόμπλεξ και αγχώνονται στο να μπορούν να τα κάνουν όλα (και δεν κρύβω πως τέτοια κόμπλεξ τα έχω και εγώ, να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά :P )
:)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πόσα στερεότυπα χωράνε μεσα σε αυτό το θέμα αναρωτιέμαι... :P
Ευχαριστώ :)

Μιλάει η πείρα τώρα.

Νοπ, ειδικά Βουλγάρες. Πες σε Βουλγάρα πως δεν ξέρεις να κάνεις μόνος σου υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ψυκτικά, τα έπιπλα κλπ και έχεις φάει Χ στα σίγουρα
Εχειε συναναστραφεί με πολλές κι έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; :)

Παίδες τα στερεότυπα υπάρχουν για κάποιο λόγο. Προφανώς δεν μπορεί καθένας να χαρακτηρίζεται επειδή η ράτσα που ανήκει ακολουθεί κάποιο μοτίβο αλλά τα στερεότυπα δεν βγήκαν στο έτσι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back