Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

26-06-23

16:18
Εγω για την παρεα εδω θα το δω, μ αρεσει που κανουμε και λιγο χαβαλέ, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση, εξ αλλου δεν εχω την πέταξα, με στικάκι tv θα το δω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-06-23

16:23
Και εγώ το ίδιο μπρατ.Η μονη εκπομπη που βλεπω στην τιβι μετα το σερβαιβορ του 2017.Κατι σημαινει αυτο.
Το θρεντ δημιουργήθηκε μετά την εξέγερση του Ηλία στην κουβεντούλα. Βέβαια μετά την εξέγερση πως ρίχνουμε το επίπεδο, που τον βρίσκεις που τον χάνεις εδω μέσα βολοδέρνει πάλιΚαλά αφού άρχισα να σχολιάζω εγώ δημιουργήθηκε το θρεντ![]()

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-06-23

16:28
σε ευχαριστουμε πακΚαλά αφού άρχισα να σχολιάζω εγώ δημιουργήθηκε το θρεντ![]()
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-06-23

16:30
Το θυμάμαι καλέ, απλά ήταν εκείνη την ημέρα που είδα για πρώτη φορά επεισόδιο του first dates. Καλά δε μίλαγα και σοβαρά πρινΚαι εγώ το ίδιο μπρατ.
Το θρεντ δημιουργήθηκε μετά την εξέγερση του Ηλία στην κουβεντούλα. Βέβαια μετά την εξέγερση πως ρίχνουμε το επίπεδο,

Διαβάζει όλα τα θρεντ που κράζει, του το έχω πει και γωπου τον βρίσκεις που τον χάνεις εδω μέσα βολοδέρνει πάλι![]()
![]()

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-06-23

16:43
Σήμερα όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα μας απασχολησει η λευκόξανθη κορασίδα 

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

26-06-23

16:52
Την σκοτώνει αυτό το χρώμα μαλλιών, αλλά ναι έχει χαριτωμένο πρόσωπο.Σήμερα όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα μας απασχολησει η λευκόξανθη κορασίδα![]()
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

26-06-23

17:03
Επιτέλους η τηλεόραση στο δωμάτιό μου, που δεν έχει ανοιχθεί εδώ και αιώνες, θα φανεί χρήσιμη
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

26-06-23

17:11
Δώκε λινκ να κόψω φάτσαΣήμερα όπως φαίνεται στο τρέιλερ θα μας απασχολησει η λευκόξανθη κορασίδα![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-23

17:15
Θα στο κρατήσω για έκπληξη το βράδυ. Μην φάω τις ντομάτες από τώρα για το γούστο μου πάλιΔώκε λινκ να κόψω φάτσα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-06-23

17:16
Εαν το ψάξω μόνος μου, θα έρθω εκεί και θα σου κάνω αγνό βυζαντινό έρωτα, οπότε δώστο μου με το καλό για να μη το πάρω με το άσχημο.Θα στο κρατήσω για έκπληξη το βράδυ. Μην φάω τις ντομάτες από τώρα για το γούστο μου πάλι![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-06-23

19:41
Τι ώρα τελειώνει ?
Αργά αρχίζει
Αργά αρχίζει

giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-23

19:48
12:30 με μία παρά. Κάνει μεγάλης διάρκειας διαφημίσεις.Τι ώρα τελειώνει ?
Αργά αρχίζει![]()
Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

19:51
Άι μωρ Ιον αργά 11 η ώρα και μετά εγώ δηλώνω γριάΤι ώρα τελειώνει ?
Αργά αρχίζει![]()

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

26-06-23

20:04
Εάν δουλεύεις πρωί 11 είναι almost bed timeΆι μωρ Ιον αργά 11 η ώρα και μετά εγώ δηλώνω γριά![]()

Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

20:11
Καλά και γω ξυπνάω μέχρι τις 7μιση σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δεν βρίσκω ότι είναι αργά στις 11. Βέβαια εγώ θέλω και μέχρι 6 ώρες ύπνο, γτ μετά ξυπνάω κουρασμένη. Τι να πω εσείς τα νέα παιδιά είστε άλλη πάσταΕάν δουλεύεις πρωί 11 είναι almost bed time. Μετά τις 12 βασικά είναι βέβαιο ότι Κούτουλας
.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

26-06-23

21:36
12:30 με μία παρά. Κάνει μεγάλης διάρκειας διαφημίσεις.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-23

21:38
Ισχύει αυτό. Βασικά δύο πράγματα με κάνουν να νιώθω σαν ζόμπυ 1) να κοιμηθώ λιγότερο από 6 ώρες και ακόμα χειρότερα 2) να ξυπνήσω μετά τις 11. Μη πω 10. Αν ξυπνήσω μεσημέρι σέρνομαι όλη την μέρα. Είναι τρομερά απαραίτητο στη ψυχολογία μου να μη χάσω το πρωΐ.Καλά και γω ξυπνάω μέχρι τις 7μιση σχεδόν κάθε μέρα, αλλά δεν βρίσκω ότι είναι αργά στις 11. Βέβαια εγώ θέλω και μέχρι 6 ώρες ύπνο, γτ μετά ξυπνάω κουρασμένη. Τι να πω εσείς τα νέα παιδιά είστε άλλη πάστα![]()
Είναι απαράδεκτοι στις διαφημίσεις. Εγώ βέβαια το βλέπω από live stream γιατί δεν έχω λειτουργική τηλεόραση στο σπίτι οπότε σώζεται η κατάσταση. Απλά ανοίγεις νέο tab και ασχολείσαι με άλλα

Pak
Επιφανές μέλος

26-06-23

21:44
Θυμάμαι που έβλεπα μικρή ταινίες με την Μπάρμπι και πολλές φορές με έπαιρνε ο ύπνος στις διαφημίσεις και έχανα την ταινία

giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-06-23

21:48
Από νωρίς το ξεκινάτε το γλέντι ατιμούτσικα. Έχουμε μια ώρα ακόμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.