First Dates (2023) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχίζουν να κατευθύνονται προς την απαγορευμένη ζώνη .
Μάλλον η εκπομπή αλλάζει χαρακτήρα :hehe: .
Ή απλά, επειδή αυξήθηκε η τηλεθέαση, το έβαλαν αργότερα- σίγουροι οτι το φιλοθεάμον κοινό τους είναι εξασφαλισμένο. :D
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

5-b5727.gif

Ή απλά, επειδή αυξήθηκε η τηλεθέαση, το έβαλαν αργότερα- σίγουροι οτι το φιλοθεάμον κοινό τους είναι εξασφαλισμένο. :D
Στάνταρ γιατί αρχικά έπαιζε κάθε Κυριακή απο όσο θυμάμαι ενώ τώρα καθημερινά . Σίγουρα στο μέλλον θα κάνουν και άλλες αλλαγές για να κρατάνε το ενδιαφέρον αλλά και να αυξάνουν τα νούμερα . Λογικό πάντως , το θέμα του είναι τέτοιο που θέλει να το παρακολουθήσει δυνητικά οποιοσδήποτε .

Στάνταρ γιατί αρχικά έπαιζε κάθε Κυριακή απο όσο θυμάμαι ενώ τώρα καθημερινά . Σίγουρα στο μέλλον θα κάνουν και άλλες αλλαγές για να κρατάνε το ενδιαφέρον αλλά και να αυξάνουν τα νούμερα . Λογικό πάντως , το θέμα του είναι τέτοιο που θέλει να το παρακολουθήσει δυνητικά οποιοσδήποτε .
Εγώ προσωπικά ξενέρωσα με αυτήν την αλλαγή 😑

Εγώ προσωπικά ξενέρωσα με αυτήν την αλλαγή 😑
Και εγώ προτιμούσα μία φορά την εβδομάδα. Θα καταλήξει καρικατούρα στο τέλος. Μην δουν τρασίλα να προκόβει σε αυτή τη χώρα αμέσως να την σκατώσουν :skull:

Κοίτα, προσωπικά - και χωρίς παρεξήγηση- το θεωρώ "σκουπίδι". Όμως επειδή προσφέρεται για χαβαλέ για (ιντερνετική ή μη) παρέα άρχισα και το βλέπω (μόλις από το προηγούμενο επεισόδιο).
Δηλαδή μόνο και μόνο για τον σχολιασμό που κάνουμε.

Καλά ξεκινήσαμε...

Πολύ ωραίο ντύσιμο ο Λευτέρης!

Παιδιά ο Λευτέρης είναι σαν να έχει καπνίσει μαύρο

Α μπραβο, επιτέλους καποιος που πίνει τζιν τόνικ!

Κοίτα, προσωπικά - και χωρίς παρεξήγηση- το θεωρώ "σκουπίδι". Όμως επειδή προσφέρεται για χαβαλέ για (ιντερνετική ή μη) παρέα άρχισα και το βλέπω (μόλις από το προηγούμενο επεισόδιο).
Δηλαδή μόνο και μόνο για τον σχολιασμό που κάνουμε.
Ξεκάθαρα . Νομίζω πως ο μέσος άνθρωπος το τελευταίο που θέλει είναι να τον παίρνει μάτι όλη η Ελλάδα και να περιμένουν να σχολιάσουν το οτιδήποτε . Το καλό είναι βέβαια για όσους πάνε οτι είναι πιθανό να φύγουν με έναν καλό φίλο , να σπάσουν λίγη πλάκα και να αποκτήσουν λίγη δημοσιότητα , τα οποία δεν είναι και τόσο κακά .

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back